2777
2789
عزیزم هزینه محضر و بانک که گفتین جمعا ۴۰  برچه اساسیه؟ بر اساس ارزش ملک هست؟ چطور میتونم خودم ...

با دفترخونه محلی که خونه دیدی تماس بگیر
قیمت معامله رو بگی بهت هزینه رو میگه
بانک هم بعد ار ازریابی میگه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
سلام دخترا روزتون بخیر♥️ حدود ۶۰ گرم طلا دارم یسریاش نو واقعا کم استفاده شده با نو فرقی نداره طلا ف ...

منم این مشکل و داشتم
خواستم دیوار بفروشم که ترسیدیم
اخر سر به طلا فروش دادم به قیمت خیلی پایین
آگه کسی تو آشناها داری که میخره به قیمت تابلو بهش بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا روزتون بخیر♥️ حدود ۶۰ گرم طلا دارم یسریاش نو واقعا کم استفاده شده با نو فرقی نداره طلا ف ...

سلام منم مشکل شمارو دارم  ۶۰ گرم میخوام بفروشم همه شیک و نو .  یه لحظه پیامتونو دیدم جا خوردم بخدا🤣🤣🤣

خیلی بی انصافن گرمی دارن ۴ میلیون میفروشن ولی وقتی میخوان ازت بخرن گرمی ۳۲۵۰😑😑😑😑

سلام خانما اومدم زندگی خودمو به طور خلاصه بگم  من مرداد سال ۹۸ عقد کردم . همسرم یه آپارتمان بد ...

خیلی کار عاقلانه ای کردین در مورد ماشین دمتون گرم انشالله به خوبی و خوشی در خونه جدید زندگی کنین

کیف کردم سرگذشتتون رو خوندم. نوش جونتون. ایول

قدر همسرتون رو هم بدونین از اول خونه داشته و به فکر ماشین هم بوده

ما هم سال 98 عقد کردیم ولی خب همسرم نه پشتوانه داشت نه بلد بود چه کنه نه گواهینامه داشت حتی!

کل کاری که از 98 تا الان کردیم خرید یه 50 متری در اطراف تهران بوده! با اینکه از سال 1400 به اینور حقوق همسرم هم واقعا خوب بوده

به قول معصومه جان آدم وقتی هدف داره، تلاش میکنه تا طلاش کنه

منم این مشکل و داشتم خواستم دیوار بفروشم که ترسیدیم اخر سر به طلا فروش دادم به قیمت خیلی پایین آگه ...

من میخوام دیوار بفروشم شوهرم نمیزاره که🤕🤕🤕😣😣

صبحی اومد گفت از دوستام پرسیدم همه گفتن کلاهبرادری و دزدی توی دیوار خیلی زیاده..ببر به طلافروش بده 

من میخوام دیوار بفروشم شوهرم نمیزاره که🤕🤕🤕😣😣 صبحی اومد گفت از دوستام پرسیدم همه گفتن کلاهبرادر ...

دقیقا همسر منم نذاشت یه نفر بود خیلی خوب میخرید گفت دزد   

دقیقا همسر منم نذاشت یه نفر بود خیلی خوب میخرید گفت دزد    

آره بخدا 😂😂😂😂 من بهش گفتم باشه اگه از فیش جعلی و کلاهبرداری و اینا میترسی ، خب باشه ازش پول نقد میگیریم 

گفت نه پول تقلبی میدن🤣🤣🤣 میگم حیفه بخدا اینطوری حداقل ۹ ، ۸ میلیون بیشتر از طلافروش پول میدن

میگه نه دزدن 😂😂😂😣😣😣

سلام خانما اومدم زندگی خودمو به طور خلاصه بگم  من مرداد سال ۹۸ عقد کردم . همسرم یه آپارتمان بد ...

وقتی سند نداره وام چی گرفتین ؟
کاش خونه سند دار بگیرید ما یکی گرفتیم چند سال بهمون سند نداده اسیر شدیم به هیچ جا هم نمیرسیم

آره بخدا 😂😂😂😂 من بهش گفتم باشه اگه از فیش جعلی و کلاهبرداری و اینا میترسی ، خب باشه ازش پول نقد ...

برا من اختلافش 20 میلیون به بالا بود
چند روز هیچی نخوردیم از غصه   
خیلی ناراحت بودم طلای نو که اصلا یه بارم استفاده نکردم مفت دادم رفت

برا من اختلافش 20 میلیون به بالا بود چند روز هیچی نخوردیم از غصه     خیلی ناراحت بودم طلا ...

چرا غصه خوردی فدای سرت عزیزم انشالله بهترشوبخری❤️

من بخاطر زمین دارم میفروشم مال من همه لوکس و اجرت بالا هستن خیلی دوسشون دارم یه ۱۰۰ گرم هم تو ۳۵۵۰ فروختم به طلافروش . بعد طلا تا ۴تومنم رفت😂😂😂😂 دیگه الانم باید یه مبلغی به طرف بدیم چک داریم وگرنه اینارو نگه داشته بودم واسه خودم همه لوکس هستن🤧🤧😢

یه پروژه ای از قبل عید دستم بود

پنجشنبه تسویه شد و رفتم یه دونه نیم سکه خریدم

با اینکه شرایطمون متفاوته( چک دادیم واسه خرید خونه و باید پرش کنیم

ولی ریسک کردم و تو این روزا که فرصت خریده انجام دادم

راستش به دلم میموند اگر نمیخریدم

و هم اینکه چون از تعطیلاتم زدم، دلم میخاست یه جور دیگه خرجش کنم

امیدوارم که حفظ بشه

دوست داشتم امامی بخرم ولی گفتم ممکنه پولم بره بابت چک

پس فعلا همینو بچسبم😁

منم برا خونه فروختم ولی خیلی برام زور داشت ارزون دادم
مبارک باشه عزیزم
ان شالله خیر دیگه چاره ای نیس من 2700 فروختم تا 4 رفت 

مبارک باشه عزیزم ان شالله خیر دیگه چاره ای نیس من 2700 فروختم تا 4 رفت 

ممنونم ازت مهربون جان🌷🌷🌷🌷🌷

الهی توام بهترشو بخری هرگز برای طلا غصه نخور😍

قشنگ ترشو میگیریم باور کن 🤣🤣🤣🤣🤧🤧🤧

سلام معصومه جون و دوستان عزیز،واقعا این تاپیک مفیدترین تاپیکی بود که تو نی نی سایت گذاشته شده از همه تشکر میکنم و دعای خیر دارم،فقط اینکه من به خاطر شرایط زندگیم که اینجا نمیشه گفت حال روحی مناسبی ندارم و همین موضوع باعث شده که من اصلا تا الان پس انداز نداشته باشم ولی از وقتی این تاپیک رو دیدم تصمیم گرفتم مصمم تر باشم،دوستان اگر امکانش هست منو تو گروه آشپزی و دور همی هم ببرید،و اینکه یه راهنمایی میخوام،اگر خدا بخواد ما تا ۵ ماه دیگه یه وام به اسممون در میاد که تصمیم داریم ماشین بگیریم حالا در طی این ماه برای کسری ماشین فقط پول بزارم کنار یا اینکه خورد خورد طلا بگیرم،میگم به نظر شماها فروختن طلا بعد ۵ ماه ایا سود داره یا اینکه ضرر میکنم 

سلام منم مشکل شمارو دارم  ۶۰ گرم میخوام بفروشم همه شیک و نو .  یه لحظه پیامتونو دیدم جا خو ...

اگه تهران هستین طلا فروشی جلیلیان و اهورا گلد فکر کنم به قیمت تابلو میخرن سوال کنید ازشون

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
2810