2777
2789
به نظر من مبلغ مخفی تا ۳۰ میلیون منطقیه چون ارزش پول میاد پایین،حیفه نقد بمونه بهتر تبدیل بشه ...

اتفاقا منم نقد نگه نمیدارم ۱۶۰ تومنش رو دادم پراید آجیم 

اون ۶۰ تومنیم ک ب نامزدم قرض دادم طلا دست دوم مخفی داشتم فروختم چون میخاستیم خونه بخریم بعنوان قرض از خاهرم بش دادم

و جالبه منم کار پوستی لیزر صورت داشتم برا کک و مک هام تزدیک ۲۰ تومن شد نامزدم خوب پول میده ولی بدش میاد برم لیزر و اینکارا یا مثلا پیش خانوادش میگه دیگه هی فک میکنن من میلیون میلیون دارم خرج پوستم میکنم واسه همین منم بش نمیگم این هزینه ها رو

...
خب اگه وضع مالیت خوبه و پول زیادی رو میتونی پس انداز کنی، حتما برو بانکی که توش حساب داری و ازشون بر ...

آخه میترسم لو بره همسرم اعتمادشو از دست بده موردشو داشتیم دوستم شوهر خاهرش مخفی کرده بود الان دیگه بش اعتماد نداره 

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه میترسم لو بره همسرم اعتمادشو از دست بده موردشو داشتیم دوستم شوهر خاهرش مخفی کرده بود الان دیگه ب ...

خب گلم فکر کنم همسر تو نیازی به مخفی کاری نداره

چون خودش خونه به نامت کرده و حقت از زندگی رو میده

بهش بگو دارم پس انداز میکنم. اما مبلغش رو نمیگم که روش حساب نکنی. این پس انداز هم برای اینده بچمون هست مثلا یا برای زمان بازنشسنگیمون.

اینطوری که بدونه تو پس اندازی داری دیگه اسمش مخفی نیست. حتی شاید راحت ترم بتونی جمع کنی.

بگو پولشم از مدیریت و کدبانوگریم جمع میکنم. 

بهش هم بگو دارم سکه و طلاهای کم اجرت تهیه میکنم و برای امنیت تو کجا رو پیشنهاد میدی؟ من که فکر کنم صندوق امانات بانک خیلی مطمئن باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام خانم های گل  خیلی خوشحالم براتون که دارین قدم قدم به اهدافتون میرسین امیدوارم خدا به مال ...

سلام عزیزم ببخشید که من جواب میدم تواین تاپیک خانومای بزرگترو عاقلتر ازمن هستن با اجازه از رویاجون ومعصومه جون اون چیزی که من ازاینجا یادگرفتم این پولای پس انداز از شیر مادرهم برامون حلال تر هست حالا چرا؟اگه کمی شما از قانون نفقه ومهریه اطلاع داشته باشی این پولا درواقع همون نفقه خودتونه که هرجور مایل باشید خرجش میکنید حالا ماها دوستداریم پس اندازش کنیم حالا چرا داریم پس انداز میکنیم ؟اصلن سوال اصلی که پیش میاد برای چی باید پس انداز کرد

۱:همه ما خانوما هیچ تضمینی برای آینده نداریم زبونم لال بهترین مرد دنیا رو هم کنارت داشته باشی ازکجا معلوم یروزی تو رو کنار نذاره و بره دنبال یه زیباترش اونوقت باید کجاپناه ببری؟جلوی کی روت میشه دست درازکنی ؟یا چجوری باسن زیاد ادم روش میشه بره خونه باباش زندگی کنه......انشالله که اون روزارو نبینی ولی خواهر گلم بزار یچیزی رو صادقانه بگم من تجربش کردم دوسال از زندگیم جدابودم اونم بخاطر خیانت نه بخاطر یسری مسایل خانوادگی و نازایی من حتی روم نمیشد به مادرم بگم پول میخوام ن و ار ب ه د ا ش ت ی بخرم دراین حد.......

۲:حالا همه این احتمالاتو بذاریم کنار بگیم برای ما پیش نمیاد انشالله بعداز عمری خواستی دخترعروس کنی پسر داماد کنی برای آینده اونا.....

۳:میگید شوهرتون فکراقتصادی خوبی داره خب خداروشکر به فکر پیشرفته شما برای آینده خودت برای زمان پیری برای روزایی که خدایی نکرده شوهرتون یروزی نبود .........

و........ خیلی دلایل دیگه که اگه همراه این تاپیک باشی متوجه میشی آینده خیلی مبهمه و زندگی هزارتا بالا پایین داره و مرگ و تنهایی یروزی سراغ همه میاد برای اون روزا.....‌‌‌‌‌😮‍💨🤗

سلام عزیزم بله من داخل چند تا از پروژه هاش سرمایه گذاری کردم البته خیلی زیاد نیست روی هم حدود ۵۰ میل ...

یه پروژه الان داره مال شرکت بهروز نوشته پرداخت سود از ماه سوم یعنی دو ماه سود نمیده؟گفتم شاید شما متوجه بشید که با این پلتفرم کار کردید

سلام حدودا بین ماهی ۲ میلیون تا ۲ میلیون و دویست بهتون سود میده . خرید و فروشش هم خیلی راحت هست .

عزیزم من پولم همین طوری تو کارگزاری مفید،صد تومن ماهی ۲میده تقریبا پس به نفع اگه افران بخرم

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
سلام علیکم دوستای خوشگل و اقتصادی  اومدم گزارش بدم😂 اول از همه بگم زندگی هرکس یه رویه ای دار ...

ببخشید عزیزم میپرسم 

3 کیلو برنج رو 25 بار می‌خورید ؟یا من بد متوجه شدم 

خدا به زندگیتون برکت بده 🥰🥰

یه پروژه الان داره مال شرکت بهروز نوشته پرداخت سود از ماه سوم یعنی دو ماه سود نمیده؟گفتم شاید شما مت ...

عزیزم بله من هم اون پروژه رو دیدم و دیگه هم تامین مالی اش تمام شد .

من از قبل از عید که در چند تا پروژه سرمایه گذاری کردم این اولین پروژه هست که سود رو از ماه سوم شروع میکنه و برای اون ۲ ماه سود نمیده .

البته پلتفرم های دیگه خیلی از پروژه هاشون از ماه سوم سود میدن و ۲ ماه رو سود نمیدن .

و اینطوری که حساب میکنیم سود از اون درصدی که زده کمتر میشه .

سرمایه گذاری هایی که سودش ۴۰ درصد هست و ۳ ماه یک بار سود میده خوب هست .

خانوما وام ۴۰ میلیونی ب*لوبانک واسه کسی باز شده؟ بعد از اینکه وام ۱۰ تومنی رو تسویه کردین

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خب منم ۱۷۰۰اومد دستم 

خاستم پادسیان بخرم لسته بودن طلافدوشیا 

گفتم شاید قسمته 

گزاشتمش تو حساب مخفیم

هدفم اینه ۵ تا ۱۰ت من تو حساب مخفی داشته باشم تقد باشه

برای هزار روز خوب و بد دست خودمو خالی نکنم

۱۰۰دهدم شیرینی یخچال مامانم واسش همش بستنی خریدم ((:

دیگه نزدیک ۵۰۰خرج یخچال مامانم شد 

دلم میسوزه ک یخچال مامانم خالیه 

برا همین گفتم اشکال نداره خرج کردم 

۲۰۰هم فلا کنار گزاشتم تو حسابم

ایشالا ک بابام نمیگیره و میمونه تو حساب

اها ی مانتو ام خریدم با حراجی ۳۰۰

ک ۵۰ دادم نگهش داره 

ی تیک از مانتو هام رفت خدایا شکر😭💞😍😍

۳تا مانتو دیگه بگیرم ایشالا هدفم بسته شه برا مانتو تابستونی

وااااااااااااااااااااااای بهت تبریک میگممممممممممممم خونتون چطوری هست؟ الهی همیشه صدای خنده بیاد و ...

عزیزم خداروشکر خوبه نمیگم عالیه ولی خیلی بالاتر از چیزیه ک فکر میکردم بتونیم بخریم انشالله قسمت شما🙏♥️

خانوما وام ۴۰ میلیونی ب*لوبانک واسه کسی باز شده؟ بعد از اینکه وام ۱۰ تومنی رو تسویه کردین

نه عزیزم هیچی همون ده تومنیه بود و تمامممم از لحاظ تسهیلات بل و خیلی پیشنهاد داره فقط همون تا سقف ده تومنه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810