2777
2789
اینو ک متوجه میشه همسرمون چطوری نگهش دارم ک مخفی باشع ما الان چون پیش هم نیستیم و نامزدیم میتونم مخف ...

به نظر من مبلغ مخفی تا ۳۰ میلیون منطقیه

چون ارزش پول میاد پایین،حیفه نقد بمونه

بهتر تبدیل بشه

پس انداز مخفی برای این نیست که صداقت نداشته باشیم

اما گاهی هزینه هایی پیش میاد که خانم دوست نداره شوهرش بدونه

مثلا خود من یه کار درمانی پوستی داشتم که هزینه زیادی براش کردم ولی به شوهرم خیلی کمتر گفتم 

نه اینکه شوهرم خسیس باشه ولی دوست نداشتم شوهرم بدونه 

شاید چیزی نگه ولی ممکنه یه وقت تو دعوا یه چیزی بگه، منم ناراحت بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانم های گل  خیلی خوشحالم براتون که دارین قدم قدم به اهدافتون میرسین امیدوارم خدا به مال ...

ببین من از همسرم پرسیدم وقتی یه زنی پس انداز میکنه پولش حلاله گفت اگر خرج خودش بچش زندگیش کنه از شیر مادر حلال تره 

گفت تو جم کن برای خودته هنر خودته من مردم یه وقتایی محض کرم ریختن محض  قوی بودن محض زور گویی دوست ندارم زنم قوی باشه زنم پشتش به غیر از من به چیز دیگه ای گرم باشه ممکنه بخوام ازت بگیرم ولی تو هیچ وقت خودتو خالی نکن منم با خیال راحت بر میدارم چون یه سکه سیاهم از خونه مون بیرون نمیره ک بگم خرج این کردم خرج اون کردم  تهش برای زندگی خودمونه اگر جم کردم شده یه انگشتر سهم خودم از زندگیشه چون یه مرد هر وقت عشقش بکشه کارت دستشه پول دستشه ولی من زنی ک شاغل نیستم پول از همسرم به من میرسه و قاعدتا یه حسابی هم پس میدیم 

حلال خواهر 

همونقدری حلاله شوهرت جم میکنه برای ایندتون  برای زن و بچش برای پیری و امنیت 

اینو ک متوجه میشه همسرمون چطوری نگهش دارم ک مخفی باشع ما الان چون پیش هم نیستیم و نامزدیم میتونم مخف ...

خب اگه وضع مالیت خوبه و پول زیادی رو میتونی پس انداز کنی، حتما برو بانکی که توش حساب داری و ازشون برای صندوق امانات بپرس

برای صندوق امانت بانک من دقیق اطلاعات ندارم. اما یک پولی باید در حسابت باشه و ماهانه هم یک مبلغی رو پردا خت کنی

هر دو مبلغ خیلی کم هستن و بانک با بانک فرق داره. تنها چیزی که تو به خونه میبری یک کلید از صندوقت هست

اما اگه در دو بانک یا بیشتر حساب داری، حتما از همه شون سوال کن ببین شرایط کدومشون برای تو مناسب تره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ممنونم ازت بازم با کرایه میشه ۱۰۰ و خرده ای

خب اره برای یک سکه خریدن اصلا ارزش نداره

اما برای 170 تومنی که بخواد جمع بشه و اخرش یک گرم سفارش بدیم، 10 تا 50 هزارتومن پول وکیوم رو یک بار پول وکیوم و یک پول ارسال میدیم.

فقط برای این روش ارزش داره

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
مرسی برم بزنم تا راحت شم از قبض ها جمع میکنه همسرم جریمه میشیم از گلوی بچم باید بزنم بدم

کار خوبی میکنی قشنگم

اصلا پولدار هم باشین چرا پول جریمه بدین؟

ولی روش کارش رو من بلد نیستم

مبارک باشه  آفرین به مدیریتتون درسته به قول خودتون مقدار زیادی نیست اما همین که مثلا گزینه بهت ...

گلم با 10 هزارتومن هاست که ادم پولدار میشه

من اینو اینجا یاد گرفتم

کسی که قدر 10 هزار تومنش رو نمیدونه خب پولدار نیست. 

دوستان این تاپیک برای پس انداز هست 

فرقی ندارد شاغل باشی یا خانه دار هر کسی فکر میکنه راه ما اشتباه و نیاز به تاپیک نداره با ی خدافظی هم خودشا هم ما را خشنود کنه 

من از خودم میگیرم، خیلی سال نتونستم ی حرکت بزنم 

نه خونه ( پدر همسرم داده) 

نه ماشین آنچنانی چند سال پیش پژو داشتیم  به خاطر زمین فروختیم 

فقط خدا حلال کنه نزدیک دو دانگ شریک ی زمین شدیم تمام😕😐 

نه اینکه شوهرم نخواست پس انداز کنه نه ها هزینه هام زیاد بود ی دوره ناباروری، بعد بیماری ناگهانی دخترم همه و همه باعث شد من دل به هیچی ندم 

اینجا که اومدم دیدم مامان سبحان عزیز

معصومه جان 

تبسم 

و ..... چطور به بقیه دل گرمی می‌دیدند، حتی خوندن مشکلات بقیه دوستان بهم خیلی کمک کرد

منم کم کم امیدوار شدم 

گفتم بزار منم ی حرکتی بزنم فردای روز نگن زنش زن نبود 

همش دستشون جلوی ما درازه  

منم دارم پا به پای همسرم که داره تلاش می‌کنه تلاش میکنم تا دست رنجی که میاره درست به کار بگیرم 

منم که میگم بریم بیرون ناهار و شام (کم کردن اینجور خرجا) 

منم که میگم مهمانی چطور بگیریم (فوق‌العاده لاکچری یا متوسط رو به بالا) 

منم که امید میدم ما میتونیم اونم تلاشش بیشتر می‌کنه 

لطفا بقیه را دلسرد نکنید 

دوستان من کاربر خاصی را خطاب قرار ندادم نمیخوام کسی ازم ناراحت بشه فقط اومدم بگم خیلیا اینجا حال دلشون خوبه 😍🌹🙏

لذت بردم از صفحات اخر از این همه انگیزه و تلاش

خانما همگی طلاهاتون مبارک باشه 

انشالله بیشتر و بیشتر❤️🫂

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام دوباره ب عزیزای دلم 

بچه ها بالاخره ماهم خونه دار شدیم😍😍😍

بعد از کلیییییی گشتن و خستگی بالاخره خونه دلخواهمو پیدا کردیم خداروهزاران بار شکر میکنم و ارزو میکنم که طعم خونه دار شدنو همه ی مستاجرای دنیا بچشن🙏🙏

بچه هااااا قبل از هرکاری ایمان قلبی داشته باشید ک شما میتونید و کنارش تلاش کنید و ببینید چطور خودش مسیرو هموار میکنه براتون 

باورم نمیشه واقعا تونستیم خونه نوساز بخریم الهی شکر

انشالله ب امید خدا روزی همتون بشه

بچه هااااا این مدت انقدرررر اگهی های دیوارو ورق زده بودم تا گوشی دستم میگیرم میرم تو سایتش یهو یادم میوفته خونه خریدیم ی نفس راحت میکشمممم☺️😆

میخام بگم اگ تو این مسیر هستید خسته نشید اگ هنوز موفق نشدید بدونید ک وقتش نشده ولی یقین داشته باشین ک میشه🙏😍

پرروزی و شاد باشید♥️

سلام دوباره ب عزیزای دلم  بچه ها بالاخره ماهم خونه دار شدیم😍😍😍 بعد از کلیییییی گشتن و خستگ ...

سلامممم عزیزم

چه خبر خوبی   مبارکتون باشه 

الهی که به حق خدای بزرگ براتون پر از خیر و برکت باشه و فقط صدای خنده و خوشی ازش بیاد براتون  

مامانِ نامی🙍‍♂️
سلام دوباره ب عزیزای دلم  بچه ها بالاخره ماهم خونه دار شدیم😍😍😍 بعد از کلیییییی گشتن و خستگ ...

وااااااااااااااااااااااای بهت تبریک میگممممممممممممم

خونتون چطوری هست؟

الهی همیشه صدای خنده بیاد و هرروز پر برکت باشین

2810