2777
2789
سلام بچه ها من. این تایپیکو خیلی دوس دارم نکته هایی ک من یاد گرفتم یکی پس انداز مخفی بود یکیم امو ...

پس انداز مخفی جوری باشه که در نهایت ازش کسب درامد کنی و با اون درامد هم برای بچه هات سرمایه جمع کنی

ماها بچه های خانواده های معمولی هستیم. الان اگه مامان بابای من پول برای سرمایه من داشتن من راحت میرفتم خارج درس میخوندم بر میگشتم. بهترین کلاس های اموزشی و ورزشی رو میرفتم

بازهم قدر دانشون هستم ها. اما میگم هرچقدر پول داشته باشی کمه

مثلا چرا دخترت یا پسرت در سن 18 سالگی سوار کاری یاد نگیره؟ چرا اسکیت سواری یاد نگیره؟

مثال میگما. هرچی در فرهنگتون هست. چرا باید دخترت یا پسرت برای یک ذره موفقیت هیییییییییییی تلاش کنن و نرسن. خب چی میشه مثلا 23 سالگی بعد از لیسانس زود شرکتی که مال خودشون هست رو تاسیس کنن و سری توی سرها در بیارن؟

البته این به معنی ناز پرورده کردن بچه نیست. میگم با پول بچه راحت تر میتونه موفق بشه تا بدون پول

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام بچه ها من. این تایپیکو خیلی دوس دارم نکته هایی ک من یاد گرفتم یکی پس انداز مخفی بود یکیم امو ...

ارزش خونه ها چقدره عزیزم 

بنظرم این موضوع خیلی مهمه که چقدر پشتوانه داری

مامانِ نامی🙍‍♂️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در راستای رسیدگی به امورات خود و اینکه همسرم فکرنکنه من به خودم اهمیت نمیدم هم دیشب طرح نیاز ک ...

خب دلیل تعریف کردنت چی بود ؟دلیل خاصی داشت که اینقدر تعریف شلواراتون کردین ؟

بیخیال بابا از زندگی هاتون لذت ببرید از شکمتون میزنید که چی بشه مثلا اگه پولی قراره اضاف میاد جمع کن ...

یعنی دقیقا اخلاق همسر منو دارید 😁😁😁جرات دارم مثلا بگم کمتر خرج کنیم 

میگه برو ببینم بابا برای من اقتصاددان شده🤣🤣🤣

معصومه خانوم وقتی میگید با حالت یا حیلت با زاری یا زوری طرف مجاب کنین 

یاد خودتون میفتم که هیچ رقم دختراتون نمیتونن گولتون بزنن 😅😅سر خاطره خرید لباس و مانتوی ملیونی دوستش ...

یه نکته هم بگم 

خانما قلم گاو رو بگبرین عصاره اش دربیارین 

من ازش داخل خوراک لوبیا و ..مواد ماکارونی یا بعضا عدسی و سوپ استفاده میکنم بهتر از عصاره مرغ و گوشت بسته بندی بازاری هست

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
بچه ها باید البته حساب کنید چی به صرفه تره صرفا خرید طلا نمیتونه به صرفه باشه باید ببینی چه طلایی به ...

خیلی عالیه ولی من هیچ سر رشته ای توی خرید طلا ندارم میشه دقیقا بگی به چه چیزایی باید موقع خرید سکه توجه کنیم؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزم عمده طلا و سکه های من دست مادرم بود من ۳۵۰ گرم مثلا طلا داشتم صد گرمش دست خودم  ۲۵۰ گر ...

سوگل جان منم هدف گذاشتم برای خرید سکه و طلا و موفق شدم که تا نصف هدفم پیش برم 

هدفم دوسالس

الان یه ترسی دارم که طی دو سال آینده سکه هابهم سود ندن 

مثلا تو قیمت ۴۱ و ۴۴ خریدم 

با خودم میگم مثلا دو سال دیگه ۴۴ میخواد چند بشه که بخواد سود بده 

اگه یادت باشه ۱۴۰۲ قیمت سکه رنج بود اواخر سال رشد کرد و الآنم بازم در رنج هستیم 

با توجه به تجربه ای که داشتی لطفا راهنماییم کن که دلگرم بشم و ادامه بدم 

سوگل جان منم هدف گذاشتم برای خرید سکه و طلا و موفق شدم که تا نصف هدفم پیش برم  هدفم دوسالس ال ...

گلم به همون نسبت تقریبا ملک یا زمین یا ماشین هم بالا پایین میشه

نگران نباش

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام . خریدن دو تا نیم سکه بهتره تو طولانی مدت یا یه سکه کامل؟ با کدوم ارزش پول بهتر حفظ میشه؟

سلام قطعا سکه 

اما اینجا ما باید اینو در نظر داشته باشیم به دید بلند مدت 

موضوع دیگه اینکه 

اگر شما پس اندازی غیر از این دارید خب بهترین راه همین سکه تمام هستش 

ولی اگر پس انداز ندارید بهتر را اینکه طلای شکسته بخرید یا همون نیم 

چون اگه روزی به پول احتیاج پیدا کردید قطعا با فروش سکه تمام ضرر میکنید اما اینجا یا مقداری طلا شکسته می‌فروشید یا نیم را 

شما با توجه به شرایط خودتون تصمیم بگیرید. 

موفق باشید 🙏

2810