2777
2789
عزیزم اول یه تشکر از شما  برای دوستمون که توضیح دادی روش نقد کردن وام ویپاد و مشکل منم بود( وا ...

ببخشید میشه توضیح بدین برای گرفتن وام ویپاد ازاول باید چیکار کرد؟البته اگه نیاز به سپردن پول داره نگید چون نداره اون طرف که می خوام بهش بگم

حق باشماست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمای عزیز یه سوال 

ممنون میشم اگر کسی نظری داره کمک کنه

من یکی از دوستام یه نظری ازمن خاست منتها من نمیدونستم کاردرست چیه گفتم نی نی سایت عضو هستم اینجابپرسم...

دوست من نمیدونه برای پس انداز طلایاسکه بخره یا بیمه روستائیان عضو بشه. دقیق هم نمیدونم این بیمه چطوره فقط گفت این بیمه بصورت سالیانه پرداخت میکنه یعنی سالی یکبار ... میگن نمیدونم دیگه برای پرداخت بیمه دیرنشده چون ۴۰ سالشه ...؟؟؟

جدیدا پارکینگ خرید طلاهایی ک خودش خریده بود ازم گرفت میخام دوباره از صفر شروع کنم

من خودم همه طلاهایی که باپول خودم بود فروختم دادم شوهرم بعد شوهرم گفتم دودنگ از زمین بزن به اسمم گفت نه بعداز مرگم مال خودتون گفتم اون موقع میشه مال بچه هات گفت خوب نمیشه بدم تو تا اگه ازدواج کنی بچه هام چی گفتم هرکه سهم خودش میبره قبول نکرد منم هیچی نگفتم باز 20میلیون پول دادم بهش ماشین خرید ماشین به اس من اما چه فایده مال خودش چون بخاطر راحتی خودش زد چون من حق فروش ندارم حالا هرچقدر جمع کنم خرد خرد طلامیگیرم بهش هم پول بدم میگم مال مادرم البته من شاغل بودم اما الان نیستم باپول ماهیانم جمع میکنم واینکه تا پول واسه چیزهای بزرگ کم داره میگم طلا میدم بفروش اما بعدا برابر با وزنش برام بگیر میگه نه نمیخوام ضرر میگم راضی به ضررمن هستی اما خودت نه ومنم نمیدم

سلام دوستان

۵۰میلیون بذاریم تو حساب ویپاد چندروزه ۵۰میلیون وام میده؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلام دوستان  من بیس میلیون دارم میخواستم باهاش طلا بخرم شوهرم یه پیشنهاد بهم داد نمیدونم قبول ک ...

من سه بار تا الان طلا دادم همسرم.از بار سوم ۶سال میگذره و هیچیشو جبران نکرده.

خودت همسرتو بهتر می‌شناسی.اگه من بودم میگفتم در کمتر از یکماه دیگه با همون ۳۰تومن میلگرد بخر.😂

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
سلام خانومای مدبر بچه ها الان رفتم تو سایت حقانی دیدم روی پارسیان ۲۵۰ سوتی ۱۲۵ هزار فقط وکیوم می ...

گلم حقانی دو مدل پارسیان داره

یکم برو پایین تر پارسیان معمولی داره 902 هزار تومن که تنها 70 هزارتومن پول وکیوم هست. بقیه جاهام همینه بعضی جاهام 100 تومن میگیرن. اون هایی که تو دیدی برند خود حقانی هست که دویت داره گرون تر بده. پارسیان اصلی 902 هزار تومن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810