2777
2789
خیلی عالیه. ممنونم که انقدر خوب بهم توضیح دادی.  من حقوق شوهرم هشت تومنه 😒 به فکر کارم. ولی پ ...

عزیزم من خودم هم دخترم ۴سالشه الان یه هفتست میذارم مهد و میرم سر کار .از ساعت هفت و نیم صبح تا ۲ظهر .حقوقم ۷ تومنه که دو تومنش میره واسه مهد و پنج میمونه که ۵۰۰ هم میگم واسه کرایه و خوراکی دخترم میمونه ۴ و ۵۰۰ که به امید خدا گفتم بذارم حساب سکه جمع کنم که بتونم وام ویپاد رو بگیرم تا اواسط سال و بعدش با فروش طلاهام و وام یه پراید مدل پایین بگیرم چون من شوهرم حقوقشو میریزه تو کارتم که سکه جمع کنم .انشالله اولین حقوق رو که ریختن یه سکه  پارسیان هدیه واسه دخترم بخرم 

رب گوجه میفروشم قوطی ۳۶ به قیمت کارخونه فقط خانمای کرجی 
من حالا هدفو گم میکنم همیشه بعد بیخیال میشم

من اهدافم رو می نویسم..... الان که به پیشنهاد گلی گلی جون.... اومدم عکس یه خونه انداختم پس زمینه گوشیم 

من کلا از مسیر نمیتونم لذت ببرم..... حتی. سفر هم که میریم من از مسیر متنفرم.... دوست دارم چشم به هم زدنی برسم نقطه پایانی.... عجولم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها  یکی از دوستان الان گفت ماشین، من تصورم رفتن به اتوگالری بود و اقایون زبون باز که یه ...

فقط خود سایپا ایرانخوردرو کلاهبرداری نیست 

اما بعضی نمایندگی هاشون میان میگن فران قدر پول بده بجا شش ماه دو ماهه بدیم ماشینو 

اینا اعتماد نکن 

روکین عزیزم طلافروشی های پایین شهر، طلای دست دوم کم وزن زیاد دارن. به واسطه خرید محدود مردم در اون ...

اینم حرفیه.... دوستم میگفت تو تهرانسر ی طلافروشی دست دوم داره از ۲ میلیون تا ۲۰۰ میلیون.... ی بار میرم سر میزنم

بچه ها  یکی از دوستان الان گفت ماشین، من تصورم رفتن به اتوگالری بود و اقایون زبون باز که یه ...

سلام روکین عزیز...برای ماشین های ثبت نامی که قرعه کشی میزارن وخب قیمتشون نسبت به بیرون کمتره وتوبازارازادبخوای بفروشیش سودمیکنی اماخب بایدپلاک فعال به اسمت نباشه....

بیمه داریم بیمه نصف هزینه رو میده باز باید پونزده شونزده تومن بدیم  خونه هم پیدا کردیم فقط این ...

خونه رو بخرررررررررر

با کادو های زایمانت پول کابینت جور میشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام بر قشنگای با انگیزه😍😍😍

خانمها یه چیزی بگم درباره پس انداز مخفی خانمها

البته این طبق شرایط خودم و دیدگاه همسرمه

من متوجه شدم وقتایی که پس انداز مخفی دارم و توی حسابم مبلغی دارم یا حتی زمانی که توی مشکلات مالی از کسی پول قرض میگیرم و کمک حال همسرم میشم(گاهی هم این پولا رو از حساب خودم میدم ولی به اسم خواهر یا برادرم قرض میدم به همسرم) برای همسرم خواستنی ترم انگار🤭

احساس میکنم این جور مواقعی که توی سختیا با کمک همدیگه مشکلات رو حل میکنیم و من ازش پشتیبانی میکنم احساس بهتری داره هرچند که من اون پولارو از حقوق خودش جمع کرده باشم تا زمانی که فقط بار زندگی روی دوش خودش باشه و مجبور باشه برا حل مشکلش به دوست و همکار رو بندازه

البته شاید یه مرد دیگه نظری جز این داشته باشه اما برا همسر من اینجوریه که وقتی مرموز ترم بیشتر براش جذابیت دارم انگار😅

و بارها هم ازش پرسیدم توی زمان خوشی مون که مثلا اگه بدونی من 10 ملیون از پولای حقوقت پس انداز دارم نظرت چیه؟ همیشه میخنده میگه گوارای وجودت

اما بعد خودم رو میزنم به شوخی و خنده و وانمود میکنم که این فقط یه نظرسنجی بوده و پولی درکار نیست و بارها اینکار رو تکرار کردم که اینجوری خیال خودم رو راحت کنم که همسرم ناراضی نیست از این کار و اینکه اینجوری همسرم رو آماده کنم که توی روزای سخت میتونه روی من حساب کنه و اینجوری هم میدونم که براش خواستنی ترم و خیلی وقتا میگه تو خیلی زن زرنگ و اقتصاد دانی هستی😇

خلاصه اینکه اینجوری با یه تیر چند نشون میزنم و همینجوری میرم جلو😂

و البته خدا میدونه که هیچوقت توی روزای سخت تنهاش نذاشتم و هر جوری بوده پا به پاش بودم فقط اینجوری خداروشکر دیگه روز مبادا به کسی رو نمی‌زنیم و توی روزای سخت به لطف خدا دستمون جلو کسی دراز نیست و اینجوری تو روزای سخت با اینکه خانه دارم میتونم کمکی باشم برای همسرم

البته زندگی به زندگی متفاوته ولی برای من این یکسال پس انداز مخفی داشتن هم به خودم اعتماد به نفس داده هم همسرم روی من بیشتر حساب میکنه🌱

بازم میگم من. با توجه به شرایط خودم پس انداز مخفی رو برای خودم روا میدونم 💓🌱

خدا به زندگی همه خیر و برکت بده الهی😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟

سلام خانمای اقتصاد دان و معصومه جان

من یه مشکلی دارم من کلا ادم قانعی هستم و زیاد گیر نمیدم به لباس و این چیزا

و خیلی دلم میخواد که پس انداز کنم و در حد خودم طلا و این چیزا بخرم در آمد همسرمم خوبه ولی شوهرم خودش خرج میکنه و خودشم پس انداز میکنه و در حد ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن بهم میده برای خودم

اگرم بیرونشهر باشه در حد خرج خونه پول میزنه به کارتم...

به نظرتون من چجوری پس انداز کنم

سلام روکین عزیز...برای ماشین های ثبت نامی که قرعه کشی میزارن وخب قیمتشون نسبت به بیرون کمتره وتوبازا ...

مطمئنی؟ آخه من در اقوام چند نفر که ماشین دارن ماشین دوم را به این شکل ثبت نام کردند و به اسمشونم در اومده 

من الان رخشم به نامم هست دیگه😂😂😂😂

من الان همونجا النگو دیدم از کم اجرتا ۱۳۵بالای تابلو که به نظرم خیلی خوبه برای پس انداز  من از ...

من فقط یه گوشواره دیدم بقیه قیمت رو چک نکردم

۱۳۵ خوبه

گلدون طلا هم اکثرا ناموجود بود

من دیگه برا شال و روسری خیلی هزینه نمیکنم 🤣🤣

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
مطمئنی؟ آخه من در اقوام چند نفر که ماشین دارن ماشین دوم را به این شکل ثبت نام کردند و به اسمشونم در ...

والاتااونجایی که من اطلاع دارم برای قرعه وماشینهای ثبت نامی بایدپلاک فعال نداشته باشین الان منم پلاک به اسمم اماهمسرم نه ....شایداونهابه اسم کسه دیگه نوشتن یاشایدسهمیه کسی روخریدن ...شایدم ازطرح دیگه ای استفاده کردن بازدوستان واردترن میان وبهترراهنمایی میکنن....

گلم طلاهاش اجرتش بالاست فقط پارسیان و بهار ازادی بخر کلا هر طلای نویی اجرت داره معمولا 10 12 15 در ...

اها

بذا ببینم قیمت سکه هاش چ جوریه

اگه با طلافروشی یکی باشه نمیارزه ریسک نمیکنم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
من فقط یه گوشواره دیدم بقیه قیمت رو چک نکردم ۱۳۵ خوبه گلدون طلا هم اکثرا ناموجود بود من دیگه برا ...

بله خواستم  بگم کار اجرت مناسب هم هست 

البته من هیچ اصراری به خرید از این گالری یا جای دیگه ندارم شال و روسری مثال بود گلی اما من هزینه میکنم برای اینا

چی خریدین که ۱۸۰ کلا شد عزیزم ....  بعد به نظرت روشو بکشی اصلا استفاده نکنی به اندازه طل ...

کوییک خریدم عزیزم

نه اونجوری صرف نداره دیگه چون تکونش ندی باتریش میخوابه و گارانتیش باطل میشه و الکی باید پول بیمه و موقع فروش مالیات نقل و انتقال بدی

من برای زیرپام میخواستم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810