سلام بر قشنگای با انگیزه😍😍😍
خانمها یه چیزی بگم درباره پس انداز مخفی خانمها
البته این طبق شرایط خودم و دیدگاه همسرمه
من متوجه شدم وقتایی که پس انداز مخفی دارم و توی حسابم مبلغی دارم یا حتی زمانی که توی مشکلات مالی از کسی پول قرض میگیرم و کمک حال همسرم میشم(گاهی هم این پولا رو از حساب خودم میدم ولی به اسم خواهر یا برادرم قرض میدم به همسرم) برای همسرم خواستنی ترم انگار🤭
احساس میکنم این جور مواقعی که توی سختیا با کمک همدیگه مشکلات رو حل میکنیم و من ازش پشتیبانی میکنم احساس بهتری داره هرچند که من اون پولارو از حقوق خودش جمع کرده باشم تا زمانی که فقط بار زندگی روی دوش خودش باشه و مجبور باشه برا حل مشکلش به دوست و همکار رو بندازه
البته شاید یه مرد دیگه نظری جز این داشته باشه اما برا همسر من اینجوریه که وقتی مرموز ترم بیشتر براش جذابیت دارم انگار😅
و بارها هم ازش پرسیدم توی زمان خوشی مون که مثلا اگه بدونی من 10 ملیون از پولای حقوقت پس انداز دارم نظرت چیه؟ همیشه میخنده میگه گوارای وجودت
اما بعد خودم رو میزنم به شوخی و خنده و وانمود میکنم که این فقط یه نظرسنجی بوده و پولی درکار نیست و بارها اینکار رو تکرار کردم که اینجوری خیال خودم رو راحت کنم که همسرم ناراضی نیست از این کار و اینکه اینجوری همسرم رو آماده کنم که توی روزای سخت میتونه روی من حساب کنه و اینجوری هم میدونم که براش خواستنی ترم و خیلی وقتا میگه تو خیلی زن زرنگ و اقتصاد دانی هستی😇
خلاصه اینکه اینجوری با یه تیر چند نشون میزنم و همینجوری میرم جلو😂
و البته خدا میدونه که هیچوقت توی روزای سخت تنهاش نذاشتم و هر جوری بوده پا به پاش بودم فقط اینجوری خداروشکر دیگه روز مبادا به کسی رو نمیزنیم و توی روزای سخت به لطف خدا دستمون جلو کسی دراز نیست و اینجوری تو روزای سخت با اینکه خانه دارم میتونم کمکی باشم برای همسرم
البته زندگی به زندگی متفاوته ولی برای من این یکسال پس انداز مخفی داشتن هم به خودم اعتماد به نفس داده هم همسرم روی من بیشتر حساب میکنه🌱
بازم میگم من. با توجه به شرایط خودم پس انداز مخفی رو برای خودم روا میدونم 💓🌱
خدا به زندگی همه خیر و برکت بده الهی😍