2777
2789
سال بعد خونه گرون میشه درست ولی شمام پولهات به تومن نیست خونه گرون بشه طلاهای ذخیره ات هم گرونتر میش ...

ما هم هدفمون تعویض ماشین 

الان پراید داریم مدل پایین...

بازم خدا رو هزاران بار شکر که همیشه ما رو کمک کرد و به هدفمون رسیدیم ...

منم اتفاقا تصمیم گرفتم طلا بگیرم ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
پول پیش ک مال من نیست فدات شم  از الان برادرم میگن به پسرا صد نیرسه به دخترا ۵۰  و ...

خیلی ببخشید اما مگه پول پیش خونه مال مادر نیست پس چرا برادرتون براش وقتی مادرتون خدا را شکر زنده و سلامت هستند تصمیم میگیرند؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها من قبلا تو یه تاپیک اینجا پیام دادم اگه اشتباه نکنم تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره بوده الان بعضی ها پیام ها رو لایک میکنن میرم میخونم باورم نمشه که زندگی من اینقدر تغییر کرده باشه

میخوام یه چیز رو بهتون بگم هیچ وقت هیچ وقت امیدتون رو از دست ندید هیچ کاری نیست که نشدنی باشه من خودم اول زندگی فکر نمیکردم تا چندین سال بتونم صاحب خونه بشم یا فکر نمیکردم ماشینمون رو از یک پژو بتونیم بهتر کنیم و...

فقط چند توصیه بهتون میکنم عمرمان کوتاهه و حتی اگر بلند باشه لذت بردن از زندگی یه سن خاصیه بعد اون پیری میاد و هزار درد و مرض پس حواسمان باشه از بعضی چیزها کم نزارین من تو تمام شرایط زندگی  همیشه برای خورد و خوراک و پوشاک بهترین ها رو انتخاب کردم ترجیح دادم یک مانتو با قیمت خیلی بالا بخرم در صورتیکه میتونستم با همون پول 4 تا مانتو بخرم میخوام بگم همیشه بهترین لباس ها رو بپوشین

از تفریح و خوردو خوراک کم نزارین

در کنار این بفکر آینده هم باشین تجربه ثابت کرده پول نقد ارزشش میره پس حتی کمترین پولتان رو به طلا یا هر چیز دیگه تبدیل کنید. وقتی پس اندازتون به اندازه خرید خونه نیست ماشین بخرین طلا بخرین و... بعد همه اینها رو بفروشین و باهاش صاحب خونه بشین

انشالله به امید خدا روزی میرسه که مردم عزیز کشورم دیگه نگران افزایش پیش و کرایه خونه نباشن

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر
ما هم هدفمون تعویض ماشین  الان پراید داریم مدل پایین... بازم خدا رو هزاران بار شکر که ه ...

عزیزم اگه میتونی قرعه کشی ها خانوادگی مطمین ثبت نام کن بعد با اون پول طلا بخر و بعد طلاها رو بزار رو پول ماشینتون عوضش کن

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر
شما چطور به طلای حقانی اعتماد میکنید   من الان رفتم تو محصولات اقتصادی اولین گوشواره چپ حساب ...

من الان همونجا النگو دیدم از کم اجرتا ۱۳۵بالای تابلو که به نظرم خیلی خوبه برای پس انداز 

من از گلدان طلاش خرید میکنم همه زندگیمم اونجا سرمایه گذاری نمیکنم 😁پول ۲تا ۳گرم طلا داشته باشم میرم طلا فروشی اما برای پولهای خورد برای من خوبه جلو خرید اضافمو‌ میگیره 

مثلاً من ماه گذشته ۳تا روسری خریدم ۱/۵دونه ای ۵۰۰ دیشب هم ۱۵۰سوت طلاخریدم ۵۰۰از روسری خریدن که خیلی بهتره 😅من خودمو مثال میزنم برای من خوبه هرکسی با توجه به روحیات وخلقیاتش کاری انجام میده 

من به پسرممشیر خودمو دادم این پسرمم دوسالشه  و اینکی توراهیم مهرماه به سلامتی دنیا میاد  ...

ماشین دارین؟ همسرتون میتونه اسنپ کار کنه

یا اگر کار فنی بلدن ازش استفاده کنن

الان سرویس کارای کولر این یکی دوماه درآمدشون خوب میشه

عزیزم اگه میتونی قرعه کشی ها خانوادگی مطمین ثبت نام کن بعد با اون پول طلا بخر و بعد طلاها رو بزار رو ...

والا محل کار شوهرم به وام عالی میدن ، که امتیازت باید بالا باشه که بگیری و شوهر منم تازه استخدام شده 

از قضا یهو امتیاز رو از ۱۰۰ آوردن ۷۰ ، بعدشم آوردن ۵۳   امتیاز ما ۴۱ که امید داریم تا دو سه ماهه دیگه بازم امتیاز پایین تر بیاد که بگیریم به امید خدا ، ۳۰۰ میلیون وام ۴ درصد با بازپرداخت ۵ ساله 

۲۰ گرم طلا دارم 

مانده حقوق این چند ماه و مزایا و .... هم بدن یه پول زیادی میشه؛  ماشین خودمون هم هست 

ولی خب به جز خرید ماشین ، یه اهداف دیگه ای هم دارم که کم کم تکلیفشون مشخص میشه ...

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
طلا رو باتوجه به بودجه ی خودتون میتونید تهیه کنید کمترینش پارسیان ۵۰سوت هست که فک میکنم حول وحوش ۲۰۰ ...

سلام دوست عزیز میشه برام توضیح دقیق بدین من هیچی از پارسیان یا ۵۰ سوت یا ... نمیدونم یا چه طلا فروشی برم یا چه بگم به طلافروش در مورد پارسیان تو رو خدا ریز به ریز رو برام تو ضیح بده 

بعد بخوام فروش کنم سودش چقدره و چهطوریه

ببخش که اینقد سوال پرسیدم آخه دلم می خواد منم برا خودم و دخترم پس‌انداز داشته باشم ولی بلد نیستم 

بچه ها من دیوار رو این چند روزه چک کردم الان مثلا با یک و نیم میلیارد تو کرج میشه صاحب خونه شد  ...

عزیزم من تجربه ی خودم رو می گم 

ما حدود ۵ سال ( از سال ۹۷ تا شهریور پارسال) فقط جمع کردیم از طلا یک گرمی بگیر تا سکه کامل 

من خودم خیلی خرد خرد جمع کردم 

اما با این حال باز هم اشتباهات زیادی داشتیم مثل بورس مثل ماشینی که خریدیم و سال ۹۷ سی میلیون ضرر کردیم ( داستان طولانی داره) 

بیرون غذا خوردن های زیادی از حد/ مهمون رو رستوران بردن/ یا از رستوران برای مهمون غذا خریدن/ کادوهای گرون بی مورد/ خرید کردن مایحتاج خونه از مغازه های گرون محله/ 

اما فقط جمع کردیم به این که بعدش میشه باهاش کاری کرد یا نه فکر نکردیم تا اینکه جمع شد و بعد ماجرا تازه شروع شد کفش آهنی رو باید بپوشی و بری دنبال خونه ما تو شرایط خیلی سختی تونستیم بخریم 

تو راه بیفت تا امید نشو خدا خودش برات جور می کنه 

ما جایی خونه خریدیم که من تو خوابمم نمی دیدم/ به همسرم می گفتم اونجا رو تو دیوار نزن ما که نمی تونیم اونجا بخریم 

با حرف هیچکس کار نداشته باش فقط رو هدفت متمرکز شو

سلام دوست جونا يه مشورت ميخوام من يه پولي جورد كردم ميخوام طلاي مخفي بخرم ولي همسرم خيييييلللييييي باهوشه و حواسش جمع ه كارشم تو دستگاه قضايي هست 😂 مثل مامور مخفيه ....حالا من نميدونم چطوري بپيچونمش برم طلاي مخفيمو بخرم از صب فكرم مشغوله 🤭حواسش به تايم هم هست ... ميگه كجا ميخواي بري چرا و چقدر زمان ميبره🧐صب اومدم بپيچونم مچمو گرفت اما لو ندادم ميخوام طلا بخرم چون مطمعنن غر ميزنه انرژي منفي ميفرسته منم دوست ندارم ضد حال بخورم ....اها براي دفعه قبل ارايشگاهو قدم زدنو گفتم....چندتا راهكار بدين لطفا ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
😐😐😐😐😐

یعنی چی؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
2810