خلاصه همه چیز خلاصه شده در اینکه خودمون رو دوس داشته باشیم.
حتی همین مدیریت ها هم با هدف افزایش رفاه و رسیدن به هدفهامون باشه.
عمه ای دارم که به شدت خودش ودوس داره وبرای خودش ارزش قائل هست ،بعد از خرید خونه و ماشین خیلی راحت میتونست کلی طلا آویزون خودش کنه کلی ملک بخره ،اما اولویت رو خودش قرار داد .
بچه هایی تربیت کرد که هرکدوم به نوبه ی خودشون نمونه هستن ،بهترین شریک زنگی رو انتخاب کردن ودر زندگیشون خیلی موفق هستن وپیشرفت کردن .
اینجاس که میگن ماهی دستش نده ماهیگیری یادش بده .
همین که دختراشو عروس کرد ویکی از پسراشو داماد کرد.
پسر دیگش امریکا درحال تحصیله.
اولویت اول واخرش شد خوشگذرونی ،سالی چندین بار همراه همسرش میره سفر .از سفرای خارجی گرفته تا داخلی از زیارتی گرفته تا سیاحتی.
به معنای واقعی داره زندگی میکنه .
۵سال اخیر سه بار رفت حج ،امسال هم میخواد بره.چن روز پیش یه سفر خارجه به کشورهای عربی ثروتمند داشت (نمیشه دقیق بگم) یک سفر لاکچری .
هفته اینده داره میره امریکا دیدن پسرش بعد از اون اماده میشه برای حج.
همه ی اینا بخاطر اینه که خودشو دوس داره وپایه سفر شوهرش هست وهیچ وقت ندیدم بگه از من گذشته .
شوهرش تو پیج ها میگرده از لباسایی خوشش میاد براش سفارش میده همه رو باعشق میپوشه وافتخار میکنه.
خیلی شاد هست وانرژیشو به محیط منتقل میکنه.
درمقابل عمه ی دیگم ،با اینکه وضع مالیش در حد همین عمم هست یا شاید هم بیشتر اما خودش و لایق خوشبختی نمیدونه .
همیشه منتظره یه چیزی پیش بیاد که بشینه غصه بخوره.
سفر خیلی کم میرن شاید سالی یبار یا دوسال یبار.
زندگی رو خیلی سخت گرفته،
همیشه ی خدا پلاستیک قرصهاش تو دستشه وانواع مریضی.
زندگی خیلی کوتاهه سعی کنیم از زیبایی های مسیر هم لذت ببریم.
چن تا ایه هست که من همیشه باخودم زمزمه میکنم که از راه مستقیم منحرف نشم انشالله به کار دوستای عزیزم بیاد
۱-سیروا فی الارض .در زمین سیر وسفر کنید
۲-کلوا واشربو ولاتسرفوا-بخورید وبیاشامید ولی اسراف نکنید
۳-وآیه ی دیگه ای که عربیش حضور دهن ندارم اما معنیش اینه
چه کسی زینتی رو که خدا برای شما خارج کرده(فک میکنم منظور طلا ونقره باشه) بر شما حرام کرده است.