2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزیزم، با توجه به سابقه ای که ما در مشارکت داشتیم باید بگم از هیچ جایی نمیشه فهمید که این ...

ممنون عزیزم واسه راهنماییت و مرسی از دعای قشنگتون ان شالله برای شماهم هرچی خیر هست پیش بیاد 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

بچه های کرج تا بحال از فروشگاه طلای مهدی در خیابان المهدی خرید کردین؟ 

خیلی تو اینستا تبلیغ میکنه طلاهای مناسب سرمایه کذاری حتی در حد یک گرم داره 

مسیرش برای من دوره که برم تحقیقات کنم.... اگر کسی تجربه ای داره بگه لطفا

یک طلافروشی هم که گفتین دست دو زیاد داره تو خیابان مصباح بود میشه یکبار دیگه اسمش رو بگین

عزیز این نه  یه صفحه خوندم چالش 52هفته ایی دارین سه شنبه ها  اون چجوره؟ هرهفته چقده ؟می ...

سلام روزت بخیر

از سه شنبه یکم اسفند شروع شده امروز سیزدهمین هفته شده از ۵۲ هفته که میشه یک سال

هفته اول ۱۰ هزار پس انداز

هفته دوم ۲۰ هزار

سوم ۳۰ هزار

چهارم ۴۰هزار 

که در نهایت هفته ۵۲ میشه ۵۲۰ هزار و جمع کل میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰ هزار تومن 

امروز سیزدهمین هفته یعنی ۱۳۰ هزار پس انداز

که جمعش تا امروز میشه ۹۱۰ هزار تومن

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

لطفا مامان سبحانو تگ کنید. 

مامان سبحان عزیزم نمیدونم راجع به وامی که گفتم از مرآت میشه گرفت تحقیق کردی یا نه. همسرم بدون اینکه حتی حساب رسالت داشته باشه اعتبار سنجی کرد و جواب اومد 70 تومن میتونه وام بگیره. امروز دوباره خودم رفتم شعبه هفت تیر سر کوچه 12متری انقلاب طبقه سوم گفتم حالا باید چیکار کنیم دارم ل سیستمش چک کرد گفت ضامن هم اعتبار سنجی انجام بده و بعدش ضامن و وام گیرنده نفری 100میلیون سفته بخرن بیارن بانک تا ثبت کنم و 70میلیون 10 ماهه ماهی 7 تومن هم قسط میدن. 

خلاصه ما بعد تحویل ماشین به فکر خرید آپارتمان افتادیم  خیلی گشتیم و خبری نشد قیمتها بالا و ما ...

خونتون مبارک عزیزم انشالله بساط شادی توش برپا بشه

چه حس خوبیه خوندن پیام خونه دار شدن و ماشین خریدن و تیک خوردن اهداف و اروزهاتون....برای همتون خوشحالم ....انشالله بازم ازین خبرا بخونیم و بازم کلیییی تبربک و انرژی مثبت.....کاش با کاربری قبلت میومدی بفهمیم کدومی من همه رو میشناسم کنجکاو شدم

دقیقا عزیزم این حرف معصومه جووون که پس انداز مخفی از نون شب واجب تره رو باید آویزه گوشمون کنیم. ...

منم همیشه میگم دلتون به حال هیچ مردی نسوزه 

بلانسبت خوبان بعضیاشون تا وقتی ندارن یجوری با زن کنار میان که اونم با نداریش بسازه ولی به یه ثبات مالی که رسیدن اون روشون رو نشون میدن ....ادم مات و مبهوت میمونه که واقعا این همون ادمه!!!!!مخصوصا تو دعوا عجیییب زبونشون نیش داره .....بعد که حرف دلشو زد و اروم شد میگه منظوری نداشتم به دل نگیر

که اتفاقا باید به دل بگیریم ولی ظاهر رو حفظ کنیم ....خیلی واقعیتها هست که اتفاقا تو دعواها برملا میشه

2810