2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون عزیزم. انشاالله تا مهر ماه طلاقم رو ثبت میکنم 😊

خواهرانه بهت میگم اگه راه داره بمون توی زندگی .بعدش یک روی دیگه آدم ها میبینی بالانسبت انگار جزام‌داری حتی خواهرت حتی برادرت می‌خوام بهت بگم بعد طلاق زندگی یک روی سخت خودش بهت نشون میده که تآحالا ندیده ای .توی زندگی که بود همه به صداقت و خوبی خواهرم قسم می‌خوردند ولی بعد طلاق خدا می‌دونه چیا که نگفتن وای وای از مردم که چه تهمتا که نزدن بهش انگی نبود که بهش نزده بودن تا دو سال کارش فقط گریه بود .

بی پولی هم که بحثش جداست .عزیزم اگه زندگی به این حد گفتم بد نیست نیا از زندگیت بیرون اکه فقط یک دلیل وجود داره واسه موندن بمون .این حرفها منو کسی می‌فهمه که طلاق تجربه کرده مثل خواهر خودم .خواهرم شوهرش بد اخلاق و یک بچه ننه به تمام معنا بود طوری بود که مامانش دستور میداد امروز ناهار چی بخورن اگه مثل اون نمیشد یک دعوای اساسی میشد چون خواهرم  توی خونه مادرشوهرش زندگی میکرد و همه وراث امضا کرده بودن مادرمون نگه دار خونه هم برای خودت بردار . 

شما دیگه تا آخر ماجرا فکر کن .خواهرم هشت سال پیش جدا شده .یک هفته ای شنیدیم مادرشوهر سابقش خیلی مریضه و دیگه دکترا جوابش کردن  .حالا از خواهرم خواسته بیاد تا حلالش کنه ولی چه سود از این همه سختی و زندگی که پاشونده .بماند چقدر بچه خواهرم عذابش میده یک پدر هر چقدرم بد باشه  بودنش صدبرابر بهتر از نبودنشه .چون خواهرم بچه را برای خودش برداشت و بدون یک ریال  از اون زندگی اومد بیرون ‌‌الان خواهرم می‌دونی چی میگه ای کاش مونده بودم شوهرم هر چقدر تلخ بود تلختر از بیرون نبود   ولی باز خواهرم الان زندگی سختی داره بی همدم بی پشتوانه با بچه ای که هر روز عذابش میده چون ترسی از خواهرم نداره .فکر نکن بچه شما خیلی خوبه بچه خواهرمم تا زمانی توی زندگیش بود خیلی خوب بود بعد چند سال از طلاقش کم کم خیلی عوض شد .من عمق تنهایی و بی کسی خواهرم دیدم من عمق  بی کسی بچه خواهرم دیدم .

اگه میشه شما شوهرت مرده فرض کن ولی بزار بالای سرت اسمش باشه  .خودت هدف بزار کوچیک کوچیک پیشرفت کن .خانمهای عزیز  حالا که ماجرای خواهرم خوندید خواهش میکنم به بزرگی خودتون  برای خوشبختی خواهرم  و بچه اش صلوات بفرستید .خدا خیرتون بده 

سلام دوستان روزتون بخیر 

منم مادرم یه مشورت میخواد مشابه سوال پوران دخت جان 

راستش در این باره مادر منم از من مشورت میخواست 

این کارو کنه یا نه من نتونستم درست راهنمایی کنم 

حالا  نه اینکه طلا بفروشه بلکه یه قرعه کشی ۱۰۰ تومنی براش دراومده میگه من که درآمدی ندارم و نیاز دارم ماهانه یه مبلغی به حسابم بیاد که با اون سود هم چیزی نیاز داشتم بخرم 

هم باهاش قرعه ای چیزی بزارم یا اصلا طلا اقساطی بردارم 

یکماه پیش پول و داد برادرم اونم هرماه سر موعد ۶ تومن بحسابش واریز میکنه دقیق و مورد اعتماد۷

حالا بمن میگه اگه تو ضررم این پول و پس بگیرم ۲۵گرم باهاش طلا بخرم یا همون ماهی ۶ رو بگیرم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان روزتون بخیر  منم مادرم یه مشورت میخواد مشابه سوال پوران دخت جان  راستش در ای ...

من نظرم اینه خوب ماهی ۶ هم تو یکسال سودش میشه ۷۰ و خورده ای طلام بخره به گرمی ۵ برسه ۱۵ ملیون میره رو پولش 

رو هر گرم یه تومن 

من درست حساب کردم یا گیج شدم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
خوبه که نخریدم ،حالا قرار پنجشنبه برم بازارچه صدف که میگن خیلی عالیه ، ببینم چطور

اره عجله نکن برا خریدن

همیشه اوایل گرون بعد ارزون میشه.

بازارچه صدف دقیقا کجایع؟

خدایا شکرت
خدایی من یدونه شرکت کردم از سال 97 دارم قسط میدم هنوز درنیومدم

انشالله که بزودی برا تو در بیاد

من که خودم ماه به ماه نمیتونم طلا بخرم 

میگم حالا این ماه بمونه یا فردا پس فردا میکنم 

یا میدم یه چیز دیگه وای قرعه مثل بدهی میمونه 

اجباری هست حتما باید به فکرش باشیم 

عزیزم من گفتم که هیچکدوم رو قضاوت نمیکنم چون در جایگاه قضاوت نیستم حرفم این بود که خانم باید یه ...

حقیقتش با شنیدن این دست سرگذشت ها (که اتفاقا تا حالا خیلی از دوستان تو تاپیک گفتن )، تاثیر منفیش رو من خیلی زیاد ...

هر چند که شرایط و آدما با هم فرق دارن و میدونم که ایراد از خودم ؛ و بالاخره لازم که مثل یه تلنگر باشه حتی برا من که از شرایط و ... راضیم و مطمین که بارهای بار شوهرم خودشو ثابت کرده و همیشه قدردادن زحماتم بوده و همیشه گفته که زحمات خانه داریت برا من خیلی خیلی با ارزش و .....

اتفاقا تو همه این سالا ، با وجودیکه صفر تا صد برنامه خونه مون دست خودم بوده ، ولی همیشه کارت دست شوهرم بوده و همیشه هم برا خرید با هم میریم، با هم برنامه میریزیم ، مشورت میکنیم ولی بازم میترسم .....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
اره عجله نکن برا خریدن همیشه اوایل گرون بعد ارزون میشه. بازارچه صدف دقیقا کجایع؟

نخودفرنگی اولین بار که میخوام برا فریز بخرم قبلا کنسرو میخریدم ولی فک کمنم نهایت تا اوایل خرداد باشه....

میگن طرف آخر آسفالت 

سلام عزیزم ❤️ قربونت برم منم هستم شکر  اگه کار همسرش مادم العمری ...به نظر منم بفروش بهتر&n ...

سلام مهربون 

ممنون از راهنمایت🌹🙏🏻💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
بچه ها ی راهنمایی لازم دارم  گوشواره های میخی، که نو باشه و دست دو نباشه سودش زیاده؟ مثلا ن ...

عزیزم من از پیج لیا گالری چند بار خرید کردم کارای قشنگ و سبک میذاره بدون اجرت همین دیروز زنجیر هرینگتون گذاشته بود با 6 درصد که همین بیرون کمتر از 20 پیدا نمیکنین آدرسش هم تهران هستش Lia.golagallery 

هدیه خدا منتظر دیدن روی ماهتم  
دیروز یه گوشواره دیدم خیلی دلم خواست بخرمش اما نخریدم گفتم پول بمونه امتیاز بشه بنطرتون ا‌شتبا کردم ...

درخواست دوستی دادم ، قبول کن بهت بگم عزیزم

@masumehjoon    

معصومه گلی شما چطور سیر فریزر میکنید؟ بقیه دوستان هم تجربه شون بگن 🌹💐

من یه بار سیر پاک کردم قشنگ شستم.... و خورد کردم و به اندازه هر وعده کم کم ریختم تو نایلون فریزری..... گذاشتم فریزر... چشمتون روز بد نبینه.... وحشتناک تمام فریزر  و یخچال و خونه بو گرفته بود. 

اکه راه حلی دارید برا اینکه یخچال و فریزر بو نگیره بگید من هم انجام بدم. 👌🏻🌹💐

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810