2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خوشگل دوستان عزیز من و یه راهنمایی میکنید خیلی ساله ذهنم و درگیر کرده  من یه عمل میخوا ...

سلام عزیزم، من اطلاعی از بیمه تکمیلی ندارم ولی یه چی بگم شاید واستون انگیزه شد، پس من چهارده سالگیش نود و پنج کیلو بود زانوش مشکل داره چندبار در رفت بهش یه جمله گفتم وزنتو باید کم کنی که زانوت کمتر خالی کنه اذیت نشی،  کمر درد هم میکرفت، نه ورزش کرد نه رژیم خاص،، فقط گفتمش هرچی  سر سفره واست غذا کشیدم همونو بخور، به حرفم گوش داد و فقط غذاشو کم کرد، وقتی گرسنه میشد سیب، هویج خیار کاهو کلم، حتی گوجه میخورد، و درعرض سه ماه بیست کیلو کم کرد،، چون اول معدش بخاطر پرخوری گشاد بود زود گرسنه میشد ولی وقتی لاغر شد معدش عادت کرد و الان دو سال و نیمه روی همون هفتاد و پنج کیلو مونده قدش هم ۱۸۰ هست، عمل معده شنیدم عوارض داره و به گفته خودتون پولش زیاده، نکرانی و استرس و مراقبت  قبل و بعد عمل هم هست، اراده کنین و فقط غذارو کم کنید و مصرف سس و شیرینی رو صفر انشالاه نتیجه میگیرین

سلام خواهرای گلم  ی نظری ازتون میخوام بپرسم  بچه میوه فروشی کنار خونه ما باقلا بهمون مید ...

سلام دوست عزیز، به زبون اسونه همسایه های ما پاک میکردن  پوست اولش اسونه، ولی پوست دومش سخت و زمانبر،از صبح زود مینشستن تا شب اونایی که دستشون تند بود نهایت میشد دوازده سیزده کیلو، میگفتن از غذا درست کردن و کار خونه هم موندیم، اکر قبلا انجام دادی و برات اسونه و دستت تنده خوبه ولی اگر بار اولت هست روز اول کم بگیر ببین چقدر میتونی پاک کنی، بعدا بیشتر بگیر

دوستای خوشگل دوستان عزیز من و یه راهنمایی میکنید خیلی ساله ذهنم و درگیر کرده  من یه عمل میخوا ...

همسر من هم اراده وزن کم کردن نداشت 

اما کمر درد گرفت از ترسش آب درمانی رو شروع کرد و خورد و خوراکش رو اصلاح کرد و ۲۰ کیلو تو دو ماه کم کرد 

شاید جراحی راه آسون تری باشه اما اگر سبک زندگی شما اصلاح نشه دوباره برمی گرده

سلام عزیزم، اولا که ۹۰ کیلو وزنی نیست که نشه کمش کرد نسبت به عوارض جانبی اسلیو!!

درباره ببمه، اول باید حتتتما بیمه پایه داشته باشین(تامین اجتماعی یا خدمات درمانی یا سلامت ....) بعد اقدام کنین برای بیمه تکمیلی... بعضی شرکت‌های بیمه، تکمیلی انفرادی دارن... ولی قبلش حتتتما مطمئن بشین که این عمل جزو خدماتشون باشه...

بازم میگم به نظرم رژیم   ورزش رو شروع کنین، خیلیا ۲۰ تا ۳۰ کیلو همینجوری کم کردن....

موفق باشین

سلام به همگی 

خرج امروز رفتم لباس ورزشی بخرم که من یک دست برداشتم اما همسرم گفت یکی دیگه هم بردار که منم برداشتم نگفتم نه لازم ندارم 

بعدش کمی رفتیم پیاده روی قرار نبود غذا بیرون بخوریم 

اما بعد با خواهرم رفتیم بیرون به مناسبت روز دختر که حدود ۹۰۰ شد غذا اصلا چیز خاصی نبود اما رستوران فضای قشنگی داشت 

۲۰۰ ت به یکی دیگه از خواهرهام به عنوان کادو روز دختر دادم 

به دو تا دختر خواهرهام هم نفری ۱۰۰ ت

با اینکه غذا رستوران اصلا ارزش این قسمت رو نداشت اصلا جلوی همسرم عنوان نکردم گفتم دستت درد نکنه تجربه خوبی بود/ جای قشنگی بود😂😂😂 این و از شما یاد گرفتم😂😂

عزیزم مبارکت باشه، خب نوبتی هم باشه نوبت منه که یه گزارشی بدم چون میدونم این گزارش دادن و تا ...

سلام عزیز دلم ❤️

قربونت برم من ❤️

به به مبارک عزیزم 😍

باریکلا بهت 👏👏

چقدر من واقعا ذوق میکنم از پیشرفت هاتون 

باور کن مبلغ مهم نیست فدات شم ♥️هر چند مبلغ خوبی هم پاش دادین 😉

همین که تونستین و تلاش کردین تا تبدیل به  طلاش کنین دست درست هم 😍در کنار هم 😍

این یعنی خود  پیشرفت 😍

باریکلا واقعا بهت عزیزم ❤️

سلام خانما....

والا من تصمیمی گرفتم امروز که در کل ازم بعید بود😅من خودم خیاطی میکنم، برای عروسی که درپیش داریم میخواستم برای دخترم لباس تور بلند بدوزم، چندین متر تور برش شده از دوسال پیش داشتم(اون موقع نشد که بدوزم براش) که الان برای دخترم حدود ۱۵ سانت کوتاه‌تر از قد مد نظر منه، اول خواستم برم دوباره پارچه بخرم(حداقل ۵۰۰ ۶۰۰ هزینه داشت) که لباس با قد مد نظرم رو بدوزم بعد دیدم ۱۵ سانت چیزی نیست😅 تصمیم گرفتم همین پارچه رو حلال کنم😂 اگه منِ قبلی بود فی‌الفور بازار بودم و پارچه رو خریده بودم😂

دوم هم با آتلیه تماس گرفتم برای عکاسی نوزاد که ان شاءالله یه ماه دیگه بدنیا میاد، گفتم عکسای مونوکروم و مینیمال میخوام، گفتن برای نی نی و خودم لباس دارن ولی برای دخترم نه، منم دلم لباس خامه‌دوزی میخواست براش، بازم در راه بازار بودم که یادم اومد براش یه لباس خامه دوزی دوخته بودم که الان دیگه نمبپوشه، قشنگ برداشتم شکافتمش و اتو کردم و  اینجوری پارچه اصلی رو جور کردم😂😂

باشد که رستگار شوم🙏😅

یعنی ماهی یه بارم نمیری خونه بابات شامی ناهاری بخوری؟ اگه دستشون باز عیبی نداره ک گرفتی  من ت ...

عزیرم من همیشه میرم خونه شون یه بار که سهله و اینکه من به جز اون سیصد تومن خودم ماهی یه تومن میزنم برا مادرم و به مناسبت های مختلف هم کادوهای ارزنده بهشون میدم با اینکه خدارو شکر اوضاعشون بد نیست ولی من همیشه میگم مامان تو زحمتمو کشیدی که من الان دستم تو جیب خودمه پس خیلی بیشتر از اینا حقته

اما چند بار مادرم مستقیم و غیر مستقیم بهم گفت که چون تو کارمندی و یارانه ت با ما هست ما دهکمون رفته بالا و چه میدونم فجرانه بهمون نمیدن و کالا برج نمیدن و... پس فردا یارانه مونو قطع میکنن و از این حرفا دروغ چرا منم یه خورده ناراحت شدم و رفتم جدا کردم و باز ناراحت شدم که الانم بهم میگه جدا هم که کردی رفت رو حساب خودت بعد بیار بده به ما منم گفت خودم احتیاج دارم😳

البته مامانم همه دنیامه خدا برام حفظش کنه خیلی زحمتمو کشیده

خدایا شکرت که هرچی میخوام رو به بهترین شکل و در بهترین زمان بهم میدی❤️
2810