2777
2789
راستی ی سوال دارم ازتون . مادرشوهرجان مبلغ ۲۰۰ میلیون گذاشته بود بانک و سود رو میگرفت ک برادرشوهرم ...

قربونت برم منظور از اینکه میگی طلا بفروشم بذارم روش یعنی چی ؟

یعنی میخوای بیشتر از دویست بذاری بانک برای وام ؟

اینحاشو دقیق متوجه نشدم 

ولی اینکه مادرشوهرتون چنین پیشنهادی داده 

خیلی هم خوبه ...هدف بذار ....که وام رو بگیرین 

شروع به ساخت زمین اتون کنین 

یا ماشین نداری ماشین بگیری برای خودت 👌.

در هر صورت عالی عزیزم 👌

@masumehjoon‍ 

سلام معصومه خانم وقتتون بخیر 

من هم مثل شما اهل تبریز هستم . میخواستم نظرتون رو بدونم . نمیدونم خیابان یدی تو دامپزشکی راهن رو می‌شناسید یا نه . خونه فعلی ما تو این خیابان هست بدون آسانسور و پارکینگ هست  ۱۰۶ متر سال ساخت ۸۳ هم هست . یه ساختمان تازه ساخت با متراز  ۱۴۰ متر با آسانسور پارکینک طبقه اول حاضر شده با مال ما معاوضه کنه . آپارتمان مارو ۲.۸۰۰ برمیداره . طبقه پایینی مارو ( طبقه دوم )۲.۶۰۰ معامله کردن . در عوض آپارتمان خودش رو کمی گرون میده  . متری ۳۹ میلیون تومان . ارزش داره که خودمون رو به سختی بیندازیم؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم  خواهررر هر روز و هرروز دنبالشیم  یک نفر پشیمون شد و کنسل شد با یه نفر ا ...

سلام 

در مورد طبقه چهارم ، اگر ساختمان آسانسور داشته باشه نه تنها عیب حساب نمیشه بلکه مزیت هم هست چون طبقه چهارم یا آخر معمولا نور و تهویه بهتری داره

از طبقه بالاییش هم سر و صدا نداره

ما یک سال پیش طبقه چهارم خریدیم... نسبت به بقیه طبقات یه مقدار گرون تر هم بود هر متر مربعش.

در مورد انباری... به صورت کلی چند سالی هست که انباری هارو طبقه آخر و کنار تاسیسات آسانسور می ذارن

از نظر قانونی هیچ مشکلی نداره 

علتش این هست که فضای پارکینگ رو اشغال نمی کنه و تامین پارکینگ رو برای طراح راحت تر می کنه

همچنین از نظر بصری، زیبایی و نظم بیشتری به ساختمان میده.

مزیت های دیگه اش این هست که موقع نظافت یا بارش شدید رطوبت به انباری ها نفوذ نمی کنه و امنیت خیلی بیشتر میشه وقتی انباری طبقه آخر ساختمان هست.

معصومه جان یه مشورت میخواستم باهات بکنم. بین دو تا موضوع موندم یکی اینکه : یه زمینی داریم که ۱۵۰۰ ...

عزیزم اگه راضی هستین از خونه ای که ساکن هستین 

به فکر خونه ی دوم باشین 👌

انشالله بعد چند سال دوباره با هدفی که میذاری خونه ات رو بزرگتر می‌کنی و خونه ی دومی که گرفتی میشه منبع در آمدت 

و اینکه اکه زمینتون جای خوب ...و آینده داری 

میتونین بسازین ...اگه توانایی اشو داشته باشین 

عزیزم اگه راضی هستین از خونه ای که ساکن هستین  به فکر خونه ی دوم باشین 👌 انشالله بعد چ ...

سلام معصومه خانم وقتتون بخیر 

من هم مثل شما اهل تبریز هستم . میخواستم نظرتون رو بدونم . نمیدونم خیابان یدی تو دامپزشکی راهن رو می‌شناسید یا نه . خونه فعلی ما تو این خیابان هست بدون آسانسور و پارکینگ هست  ۱۰۶ متر سال ساخت ۸۳ هم هست . یه ساختمان تازه ساخت با متراز  ۱۴۰ متر با آسانسور پارکینک طبقه اول حاضر شده با مال ما معاوضه کنه . آپارتمان مارو ۲.۸۰۰ برمیداره . طبقه پایینی مارو ( طبقه دوم )۲.۶۰۰ معامله کردن . در عوض آپارتمان خودش رو کمی گرون میده  . متری ۳۹ میلیون تومان . ارزش داره که خودمون رو به سختی بیندازیم؟ 

سلام به خانمای گروه و مدیر عزیزش  خب ازاونحایی که یه مدته داریم به عنوان خاننده خاموش تاپیک رو ...

سلام عزیزم 

کار ک نشد نداره اما 

این اما خیلی مهمه 

هرکسی ابنجا با توجه ب بودجه ای ک داره و البته با توجه ب هدفش برا زندگیش برنامه میریزه ک چقدر خرج کنه چقدر پس انداز 🥰 

شما هم عزیزم حقوقوتون مبلغ خوبیه این مقدارم ک گفتید 6300 هس 

من میگم 7 تومن میشه خرید عمده شما ک اول ماه انجام میدید درسته ؟ 

خب ایا شما هر ماه از افق کوروش قندو چای و برنج وشوینده و ... میخرید؟ ینی  نمیمونه براتون تا دو ماه ؟ 

خریدتون بصورت عمده نیس ک مثلا مثلا چهار تا ماکارانی برا دوماه بشه ی مایع ظرفشویی بزرگ کم کم برا چهارماه بشه و... اینطوی؟ 

خب اگر عمده خرید کنید خیلی جلو میافتید اما بازم سبک زندگیا متفاوته 

شما حتما لیست غذایی داشته باش صبحانه نهار شام و دوتا میان وعده همه چیز رو با دقت بنویس مثلا صبحانه پنیر و گردو چای شیرین میان وعده اول میوه ب تعداد اعضا نهار خورشت سبزی با گوشت و سالاد شیرازی ک پیاز و خیار و گوجه میخاد 

میان وعده دوم مثلا مغزیجات ب تعداد یا مثلا کیک بپزید یا مثلا شبرو خرما و.... شام مثلا املت و سبزی 

خب این برا ی روزه برا ی هفته با توجه ب تغذیه همیشگی اتون بنویسید 

با توجه ب تعدادتون میتونید بفهمید در نفته چند کیلو میوه و سبزی و تره باری نیاز دارید 

عزیزم 20 میلیون هم برا خوردن مبلغ زیادی نیس اما اگر واقعا ب ارزش غذایی فک میکنید چند تا مقاله بخونید همشون نوشتن کیفیت غذا مهمه نه کمیت اینکه هر روز هر روز گوشت و مرغ بخوریم یا هر روز مغزیجات و.... برای بدن مفید ک نیس مضر هم هست 

پس هر چیز ب اندازه خودش البته ک تصمیم گیری با خودتونه و مختارید ! 

7 تومن اونجا هزینه هاتون بود هر ماه هم پنج هفته هفته ای 1 تومن  میشه 12 تومن 500تومنم هزینه قبض و شارژ و نت 500 تومنم هرچیز پیگه ای ک دوس دارید در نظر بگیرید 

شد 13 تومن 

پس هنوز تا 18 تومن یا همون 19 تومن  پنج شش تومن دیگه دارید 

با توجه ب سبک زندگیتون اگر دوس دارید میتونید بودجه بندی کنید و سرماه ی سکه ی گرمی بخرید این پس انداز  انشالله ب کارتون میاد 

موفق باشید

قربونت برم من عزیزم ❤️ من باشم حتما خونه امو عوض میکنم  پول خوردت رو که داری و داداشت ب ...

ممنون خونه که الان هستم نصف نصفه اگر بفروشم و بذارم روی لین خونه در واقع به نفع اونه.  البته همسرم رو خیلی دوست دارم ولی چون سرکار نمیره نمیخوام خیالش راحت باشه

دخترم عاشقتم
ممنون خونه که الان هستم نصف نصفه اگر بفروشم و بذارم روی لین خونه در واقع به نفع اونه.  البته هم ...

خب فدات شم اونوقت وقتی حالش خوب و خوش 

به قولی کیفش کوک 😉

بگو چهار دانگ به دو دانگ کنه 

با یه تیر دو نشون میزنی عزیزم ❤️ اگه قبول کنه 

قربونت برم همون تو ساختمان خودتون هست یا منطقه ی دیگه است ؟

و اینکه طبقه دوم مارو که به نفر جدید فروختن ماشین داره . خونه فعلی پارکینک نداره ولی حیاط داره . ماشینمون رو اونجا میذاشتیم . الان نمیدونیم چیکار کنیم تو حیاط جا نمیشه . یا باید آپارتمان رو عوض کنیم یا ماشینمون رو بفروشیم . 

2810