2777
2789
سلام معصومه خانم❤ من کم و بیش کامنت های شما رو تو این تاپیک میخوندم و میدیدم که بقیه رو چقدر قشنگ ر ...

سلام عزیزم ❤️

من متولد 69اسفند ماه 

شغل خودم قالیبافی 

شغل همسرم کارگر ساختمانی 

سلام عزیز دلم ❤️ اتفاقا به نظر من کار خوبی کردی  همه چی قشنگ تکمیل میشه 👌 و همه چی تو ...

ممنون عزیزم، نمیدونستم اعتبار سنجی مهر اینحوریه

ویپاد هم همین طور اعتبار سنجی میکنه؟ منکه تا حالا از بانکهای دولتی وام نگرفتم پس اعتباری ندارم 

ویپاد میتونم بزارم پولمو؟ هرکی میدونه جواب بده دوستان 

مامان سبحان عزیز نتونستم تگ کنم بیزحمت راهنماییم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بعد اگه این پول ه رو ازشون بخوام بگیرم ضایع نی مثلا من خودم کارت ندارم نقده هر روز 160از کارت بگ ...

نه ضایع نیست.ی کارت درست کن حتما.بالفرض ک اون۱۶۰هم ندن توجیب بابات بمونه بهتره تاجیب مغازه دار بره

مگه شما مهمونی ها و پاگشاهاتون رو تو رستوران برگزار می کنید  خیلی برای من عجیب من هفده سال ازد ...

ما نه برای ما هم تو خونه هست، پدر ومادر زن داداش معصومه جون تو رستوران دعوت کردن...درکل هم سمت ما هر رسمی رو مد کنن من انجام نمیدم برا خودم عذاب درست نمیکنم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چشم عزیزم بروی چشم خوشحال شدم جواب دادی عزیزم  هر طور شده میرم دنبالش امسال اولین سالیه که دار ...

ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است 👌

سی سال که سنی نیست عزیزم ❤️

تمرکز کنی به ده سال نمی‌کشه که 

چه پییشرفت ها که میکنین 

ممنون عزیزم، نمیدونستم اعتبار سنجی مهر اینحوریه ویپاد هم همین طور اعتبار سنجی میکنه؟ منکه تا حالا ا ...

آره عزیزم چرا نتونی

ویپاد خیلی خوب امتیاز میده و دنگ و فنگ نداره 

من خودم گرفتم وام مرحله ای اشو 

به تاپیک مارتین سر بزن کامل توضیح داده شده 

و اینکه سلطان وام مامان سبحان رو تگ کن 

اگه بدهکار بانکی نداشته باشی ..چک برگشتی نداشته باشی 

به راحتی میتونی بگیری 

پولهای چقد کم مثلا؟بعد پولشو بخواییم باید بفروشیم اونارو؟

از 170تومن گرفته تا به بالا 

همه جور سکه پارسیانی هست 

آره دیگه 

اگه خواستی میتونی طاق بزنی با طلای مورد نظرت 

تا پنج گرم مثلا جمع کن بعد طلاق بزن 

اینو خوبه کسی ب بابا من بگه ک از عید تا حالا 8 تا فقط گوسفند خریده 😥😥 یعنی این مامان بابای من اگه ...

تیتان عزیز شما راست میگی ولی مردم قدیم کلا دل گنده بودن اهل حساب و کتاب هم نبودن مخصوصا واسه مهمون😊

من یادمه یه همسایه داشتیم اهل طبس بودن بعد تو زلزله طبس که  سالها پیش  اتفاق افتاده بود کلی از فامیلاشون مرده بودن و بچه ها یتیم شده بودن خونه اینا دارلایتام بود🤕 باور کن یکی میرفت اون یکی میومد اونم نه یک ماه و دو ماه مثلا من یادمه یه پسر خواهر داشت آقاهه تا موقع سربازیش خونه اینا بود 🙄

الان زمونه عوض شده دیگه آدم یه وعده میره مهمون میشه باید جبران کنه و گرنه از گلوش نمیره پایین انگار 😐

فامیل ما که رسمشون همینه میگن  هر رفتی یه آمدی داره 😏🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
مگه شما مهمونی ها و پاگشاهاتون رو تو رستوران برگزار می کنید  خیلی برای من عجیب من هفده سال ازد ...

اکثر همکارام بیشتر مهمونی هاشون رو ماه رمضون و پاگشا و تولد ها رو رستوران برگزار میکنن

ولی من خودم خونه رو بیشتر دوست دارم  اگرم غذا از رستوران گرفتم اوردم خونه و تو خونه شام خوردیم ،چون بعد شام میشینیم کنار هم  صحبت میکنیم بیشتر کنارهم هستیم

ولی بعد رستوران همه میرن خونه خودشون در واقع اصلا همدیگرو نمیبینن فقط شام و بعدش خداحافظی

بچه ها یه موضوعی 

ماها الان رو ابن قیمتا طلا می خریم تازه یه میلیون بره رو طلا با قیمت خودمون سربه سر می شیم 

خب چه کاریه به اینم می گن سود؟

من دیروز می خواستم آب شده بگیرم گفت گرمی سه میلیون و پانصد 

خب چقد باید بره رو سه میلیون و پانصد تازه با پولی که خودم دادم سر به سر بشم حالا سود پیشکش 

خب آدم می مونه چیکار کنه

اگه بحث بی ارزش نشدن پوله خب همین طلا هم تا بخواد چهار میلیون رو بشکنه بره بالا خیلی زمان می بره 

موندم چیکار کنم کلافه ام 

یا امام رضا
2810