2777
2789
چقدر پول و چه مدت باید بمونه؟  آخه اسمش وام فوری ، بازم سپرده میخواد برام عجیبه

الان همه بانک ها باید سپرده گذاری کنید ( هر چه پول بیشتر معدل حسابتون بالاتر می‌ره من چندین ماه بود حساب باز کرده بودم)

فوری از این نظر که نیاز به ضامن نداره و شما هم مراحل را به صورت آنلاین انجام میدد

شوهرم دوست نداره

به شوهرت نگو مدل شدی بگو وقت آرایشگاه دارم فقط

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کد ملی تکراریه یعنی حساب ویپاد داری 

دختر کوچیکم با گوشی انلاین عابر بانک سفارش داده بود یعنی منم بخابم کارت بگیرم نمیتونم دیگه یعنی؟؟؟؟ گفت مامان کد ملی پدر و مادر میخاست منم کد ملی تو و بابام زدم 😐

من بد نبودم فقط بلد نبودم 
دختر کوچیکم با گوشی انلاین عابر بانک سفارش داده بود یعنی منم بخابم کارت بگیرم نمیتونم دیگه یعنی؟؟؟؟ ...

نه ربط،نداره یه بار دیگه با حوصله انجام بده شاید ویپاد مشکل داره چون سکه هم نداده امروز

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

[QUOTE=33805 3696]عزیزم ظرف شیر هست شیشه شیر نیست وظرفش هم شفاف هست مشخصه که وایتکس هست نه شیر.[/QUOTE]

🤗🤗 خب بزارید من براتون بگم که این کار هم خطر ناکه 

شهر ما مادر خانواده جوهر نمک را میریز داخل شیشه نوشابه (شفافه خب) اغلب ما همین کار میکنم البته برای آب 😔

دختر دانشجوش از طبقه بالا میاد پایین و کسی خونه نبود 

ایشون به شدت تشنه بود و شیشه را که فکر می‌کرده آب سر میکشه 

خوردن همانا و سوختگی مری ...😢😢 

خدا این اتفاق را نصیب هیچ کسی نکنه 

واقعا سخته 

متاسفانه تو کشور ما اطلاع رسانی ضعیف 

سلام خانما  دخترم یک میلیون پول داره .میخواستم براش سکه بخرم  ولی باباش میگه تابستون میر ...

سلام عزیزم دلم نیومد اینو جواب ندم 

چون تجربه شخصی خودمه 

من پسرم الان ۸ ساله اش هست دقیقا دو ساله اش که بود کیش رفته بودیم اونجا یه وسیله بازی خیلی جالب دیدم و خوشم اومد و خریدیم 

بنام پلاسماکار ،اون موقع ها من تو مشهد ندیده بودم 

باور کن بهترین خریدی بود که داشتم 

آنقدر ازش استفاده کردیم تا خود شش سالگی که ازش استفاده می‌کرد همیشه ناگفته نماند که در طول این سالها براش دوچرخه اسکیت اسکوتر خیلی خوب هم براش خریدیم ولی نور چشمی اش پلاسماکارش بود بعد هم که خواهرش هفت هشت ماهه شد دیگه دخترم صاحبش شد اونم دائم تو خونه بیرون و پارک استفاده میکنه 

خیلی هم خاص و شیک بود ناشدنی بود من برم پارک و یکی دو نفر سوال نکنن این چیه یا از کجا خریدی 

البته الان دیگه خیلی زیاد شده ولی بازم خاصه 

نتونستم از پیامتون بی تفاوت رد بشم🌹خواستم یه حس و حال خوب بفرستم براتون🌱🌱 از اونجایی که خودم عاش ...

ممنوووووونم عزیزم ....محبت داری بهم ....انرژی مثبتی که برام فرستادی صد برابرش نصیب خودت❤️❤️انشالله شما هم به ارزهای قشنگ برسی ...برات شادی از ته دل ارزو میکنم دوست نازم

سلام خانمای مدیر من گیر کردم لطف میکنید به کمکم بیایید؟ یه عروسی داریم نمی‌دونم چیکار کنم هرجور حسا ...

تا آخر ماه ۱۴ روز مونده که گفتید ۱۲ روز میشه همون حول و هوش که بعدش ان شالله حقوق میگیرید و یارانه هم میدن 

برا این دو هفته ، برنامه غذایی بنویس با مواد غذایی که تو خونه داری ؛ بشین فکر کن و خودتو مقید کن 

مرغو کوچکتر برداری ، کمتر میفته 

یا برنج کمتر بگیر اگه میشه 

برا آرایشگاه ، یه آرایشگاه خوب قیمت مناسب پیدا کن ؛ تو برنامه ی دیوار قسمت اجتماعی ، فعالیت داوطلبانه برو آگهی ثبت کن با عنوان راهنمایی آرایشگاه .... ؛ از نظرات استفاده کن خودم همیشه همین کارو میکنم ...

برا لباس محلی دخترت ، اگه سنش زیاد نیست از کسی بگیر چون بچه ها تو سن رشدن، کمتر براشون لباس محلی میدوزن

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
عزیزم قلک طلا کدوم قسمت سایته چجوری باید واریز کنیم میشه لطفا توضیح بدین؟! ❤️ البته من از تاپیک عقب ...

وقتی وارد صفحه سایت حقانی شدید نوشته گلدون طلا همون صفحه اول 

قبلا اسمش قلک طلا بود

وزنهای طلای خام با قیمت براتون میاد و خرید میزنید 

کد ملی و مشخصات میخواد که باید وارید کنید 

هر وقت هم به حد مد نظرتون رسید به پشتیبانی میگید معادل طلاتون به قیمت روز پولشو واریز میکنه به کیف پول دیجیتال و خرید میزنید

معصومه جون ظاهرا اینجا کسی بجز شما جواب مارو قرار نیس بده☹️😂 قطعا اگ امکان بلاک کردن وجود داشت من ...

قربونت برم من ❤️ شاید ندارن به خاطر اون 

پیجشون تو اینستا 

احسان گلد هست 

انگلیسی تایپ کن 

2810