بخوام گزارش هفته قبل و بدم خوب بود از هفتگی پس انداز کردم مرغ و گوشتم فردا میخریم
شوینده هم سعی میکنم اندازه مصرف کنم
سیب زمینی و پیازم اول ماه خریدم فعلا چند روز دیگه رو هم جواب میده
ای هفته فقط شوینده و تخم مرغ و ماست خریدم
شکر هم تنظیم بازار بود ۲۷تومن خریدم یه بسته نصفشو طزف شکرمو پر کردم نصفشم جوشوندم برای شربت
دیروز ک رفتمگوجه بخرم کیلو ۳۲ بود 😐 خیار و میوه هم خریدم
چاره ای نبود وقت تنگ بود قد یه کیلو خریدم و اومدم خونه سه تا گوجه درشت بود برداشتم شستم داخلشو خالی کردم و گذاشتم تو ظرف دردار برای دلمه مغزشم گذاشتم برای سس دلمه
با بقیشم املت درست کردم( اگر همین گوجه رو نمیخریدم باید نفری ۲۴۰ میدادیم برای غذا ولی با گوجه و تخم مرغ و سنگکش رو هم سی و پنج تومن شد نهایتا )یکم فلفل دلمه و رنگیخورد کردم ریختم تا پر برکت بشه چون کارم بهم گره خورده بود و به نهار نمیرسیدم همین شد نهارمون
توخیارا قد نیم کیلو خیار ریز برداشتم ک خدا بخواد باهاش خیار شور درست کنم ببینم چطور میشه
هویح هم گرفتم خورد کردم تفت دادم برای فیریزر این هفته و هفته بعد خیلی سرم شلوغه کمبود خوابم دارمشدید ولی برای اینکه هم بهکار خونه برسم هم به شغل نصفه نیمم باید تلاش کنم
از این ماه فیریزر رسیدگی میخواد ک خودش هم هزینس هم وقت لازم داره 🥲🥲🥲🥲
بچه ها من دیروز میتونستم خیلی راحت هم نهار خودمو هم نهار همسرمو از خونه مادش ببرم ولی تو این پنج سال متاهلیم یک بار هم سر سفرشون بدون دعوت بدون همسرم نشستم ✋🏻
پولی ک برای لباس جم شده مبلغش ۳۰۰تومنه ک فعلا این ماه نمیخرم تا ماه بعد بودجش بیشتر بشه بزای خرید تابستونم
چون یه پارچه دارم از قبل همونو برش میزنم ساحلی برای خونه 😁👗