2777
2789

دوستان کسی شرایط مربی آموزشگاه رانندگی شدن رومیدونه؟؟؟

به نظرم برای شعل پاره وقت خوبه.

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک ماه هست که دارم مدیریت میکنم ولی هنوز اونقدر برام آسون نیست ... دوس ندارم دست بکشم میخوام سال دی ...

هدفامون چقدر شبیه همه عزیزم .

میخوای من برناممو بگم شاید برای شما ایده شد

من اومدم گفتم برای خودروی دلخواهم ۵۰۰میلیون پول لازمم.

پارسال یه امتیاز وام فرزند اوری خریدم خودوام ۱۲۰ میلیون هست .تا تعیین شعبه بشم باید ۸۰میلیون جورکنم .

(گفتم خرجی خونه و پولی که از حقوق میمونه بندازم مهر ویه وام ۴۰یا ۵۰بردارم.که با سپرده ی خودم باهم بشن ۸۰)

حالا۱۲۰فزنداوری+80=200 تا اینجا 

حالا ۲۰۰تومن حساب تو بانک سپه باز میکنم ۲ماه میمونه معادل پولم بم وام میده

۲۰۰+200=400

بقیشم سپردم به خدا ومعجزهش 😅

اینا رویا پردازی های منه که تا الان هزار تومن براش کنار نزاشتم وقرار از تیر شروع کنم.

امیدوارم بتونم به واقیت تبدیلش کنم💪

نه عزیزم حساب سرپرست خانوار روچک میکنن نگران نباش

شاید معیارشون برای دادن یارانه چک کردن حساب سرپرست خانوار باشه ولی من تو سایتی که برای یارانه رفته بودم حساب تک به تک اعضای خانواده معلوم بود و گردش حساب هارو نشون داده بودن😶

سایت حمایت بود فکرکنم

بخوام گزارش هفته قبل و بدم خوب بود از هفتگی پس انداز کردم مرغ و گوشتم فردا میخریم 

شوینده هم سعی میکنم اندازه مصرف کنم 

سیب زمینی  و پیازم اول  ماه خریدم فعلا چند روز دیگه رو هم جواب میده 

ای هفته فقط شوینده و تخم مرغ و ماست خریدم

شکر هم تنظیم بازار بود ۲۷تومن خریدم یه بسته نصفشو طزف شکرمو پر کردم نصفشم جوشوندم برای شربت 

دیروز ک رفتم‌گوجه بخرم  کیلو ۳۲ بود 😐 خیار و میوه هم خریدم 

چاره ای نبود وقت تنگ بود قد یه کیلو خریدم و اومدم خونه  سه تا گوجه درشت   بود  برداشتم شستم داخلشو خالی کردم و گذاشتم تو  ظرف دردار برای دلمه مغزشم گذاشتم برای سس دلمه 

با بقیشم املت درست کردم( اگر همین گوجه رو نمیخریدم باید نفری ۲۴۰ میدادیم برای غذا  ولی با گوجه و تخم مرغ و سنگکش رو هم سی  و پنج تومن شد نهایتا  )یکم فلفل دلمه و رنگی‌خورد کردم ریختم تا پر برکت بشه چون کارم بهم گره خورده بود و به نهار نمیرسیدم همین‌ شد نهارمون 

تو‌خیارا قد  نیم کیلو خیار ریز  برداشتم ک خدا بخواد باهاش خیار شور درست کنم  ببینم چطور میشه 

هویح هم گرفتم خورد کردم تفت دادم برای فیریزر این هفته و هفته بعد خیلی سرم شلوغه کمبود خوابم دارم‌شدید ولی برای اینکه هم به‌کار خونه برسم هم به شغل نصفه نیمم باید  تلاش کنم 

از این ماه فیریزر رسیدگی میخواد ک خودش هم هزینس هم وقت لازم داره 🥲🥲🥲🥲

بچه ها من دیروز میتونستم خیلی راحت هم نهار خودمو هم نهار همسرمو از خونه مادش ببرم ولی تو این پنج سال متاهلیم یک بار هم سر سفرشون بدون دعوت بدون همسرم نشستم ✋🏻

پولی ک  برای لباس جم شده مبلغش ۳۰۰تومنه ک فعلا این ماه  نمیخرم تا ماه بعد بودجش بیشتر بشه بزای خرید تابستونم 

چون یه پارچه دارم از قبل  همونو برش میزنم ساحلی برای خونه 😁👗

اولین تجربه ی وام خودم خیلی هیجان دارم .امروز خورد تو ذوقم

میزنه استرس نداشته باش منم همینطور ده تومن گرفتم هنوز قسطش شروع نشده 🤩🤐🥺

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
باید فاکتور بدن شاید چند سال بعد شما خواستی بفروشی باید کسی جوابگوی کم و کسری وزن یا عدم خلوصش باشه ...

عزیزم یه عکس میدی ببینیم این طلای ابشده چجوریه؟والا انقدر همه تعریف کردن مشتاق شدم بدونم

سلام عزیزم من میخاستم نصب کنم نشد و کد شما رو زدم میگه کد ملی تکراریه 

کد ملی تکراریه یعنی حساب ویپاد داری 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
شین روی کارت و چند ساعتی کار کن 👌 در همون لحظه یه چالش سخت اومد به ذهنم 😍 گفتم معصومه دو ساعت ،سا ...

مثل همیشه👏👏👏👏👏👏معصومه مهمانات تو اتاق کارت نیمرن؟کنجکاوی کار ودرامدت رو نمیکنن؟

اگه میپرسن جوابایی که میدی رو اینجا زحمت بکش بنویس بنظرم برا خیلیا مفید باشه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هدفامون چقدر شبیه همه عزیزم . میخوای من برناممو بگم شاید برای شما ایده شد من اومدم گفتم برای خودرو ...

ایشالا عزیزم ی خواستتمون برسیم 

والا من خودم حقوق ندارم شوهر بنده خدا خرجی خونه رو داده دستم و شب ها هم میره اسنپ

پنجشنبه ها از پولی برآب خرج هفتگی اضاف اومده و پولی که شوهرم از اسنپ در آورده میدم سکه پارسیان 

شوهرم خودش گفت تو پس انداز کن هر چی کم داشتی سال آینده منم کمکت میکنم بخری 

ولی تا جای که امکان داره خودم میخرم 

بهم انگیزه بدید که بتونم بهتر پس انداز کنم

ایشالا عزیزم ی خواستتمون برسیم  والا من خودم حقوق ندارم شوهر بنده خدا خرجی خونه رو داده دستم و ...

هرروز یه ساعت وقت بزار اینجا رو بخون .

انگیزت فول میشه بت قول میدم .

ماشالله بچه ها اینجا بمب انرژی ان خدا حفظشون کنه .🥰😘

2810