2777
2789

دوستان اینو رفتن سوددهی داره؟میگن ماشین داغون میشه

و سوال دوم اینکه یکی گفته بود ماشین ثبت نامی قراره بدن شرایطش چیه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
دوستان اینو رفتن سوددهی داره؟میگن ماشین داغون میشه و سوال دوم اینکه یکی گفته بود ماشین ثبت نامی قرا ...

اسنپ

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها من هزینه خوراکی مدرسه دخترم و اینکه همش دلشون هله هوله میخواد به نظرم زیاده، هر دفعه سوپر زیر ۲۰۰در نمیاد، شماها پیشنهادی ندارید؟ لقمه هم میبره مدرسه ولی خب بچس نمیشه که هر زنگ لقمه و. میوه بخوره😕

سلام ....سلام....به خوشگلای پول جمع کن مویرگی 😁طلا بازهای مخفی خودم🤩 آقا من هر بار میخاستم بیا ...

سلام عزیز دلم ❤️

خوبی قربونت برم

ممنونم عزیزم بابت تبریک 😍❤️

نمیدونی پستت رو خوندم چند بار خنده اومد رو لبام😊

راستی طلات هم مبارک 🤩

چقدر من به تو افتخار میکنم عزیزم ❤️

از صمیم قلبم برات خوشحالم که اینقدر هدف دار حرکت میکنی

و هدف ها داری برای زندگیت 

سلام من اولین باره این تاپیک دیدم وخوندم خیلی مطالب مفیدی داره     یه مشورت بدین بمن &nb ...

بپزین نمونه ببرین برا قنادی ها،کافه ها،سوپرمارکتا،دکه ها،بستنی فروشی هاهرجایی که میدونین میتونن بفروشن شاید پسندیدن وقراردادبستین🌹

حتی میتونین بپزین بدین یه نفر براتون کنارخیابون بفروشه

والا داداش من از وقتی شروع کرد طقلی همش ماشینش تعمیرگاهه😕

من دیدم معصومه جون گفتن شوهرشون می‌ره اسنپ برام سوال شد آخه خرج ماشین زیاده

سلام عزیزم شما چه شهری هستین ؟  گوشت بوقلمون دو ماه پیش خریدم کیلویی ۲۱۵ تومن    

سلام من تهرانم و هفته پیش خریدم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ممنون که وقت گذاشتین خوب شد سوالمو پرسیدم اشتباه خرید نکردم چایی خشک تموم شده فردا میرم سه تا جعبه ...

ن دیگه خوبه البته اگه چایش امتحان شده باشه

در غیر اینصورت ی جعبه بخر اگه مورد پسند بود بعد بیشترش کن

وقتی 3 جعبه چای میخری دیگه خیالت بابت این قلم جنس راحت میری سراغ سایر ارقام

وقتی دیدی  بسته آخر چای رو باز کردی دوباره خریدت رو تکرار میکنی

سلام سلام 

من امروز گفتم از پولی که برای النگو دخترم کنار گذاشته بودم نصفش  تقریبا خرج شد تو سفر  12پول داشتم ولی تو کارتم 6500مونده بود خیلی دلم میخواست امروز برم براش النگو بخرم حتی نمی‌خواستم تا فردا که واممون قابل برداشت میشه صبر کنم 

تسهیلات پیش درآمد ویپاد بهم 2تومن وام میداد 

ماه قبلی هم 4تومن برداشتم نصفش برای وسیله خونه نصفش رو هم گذاشتم رو پول طلام 

امروز هم 2تومن وامو برداشتم گذاشتم رو پولم وراهی طلافروشی شدم 

یه النگو 1گرم و880سوتی برداشتم 6700شد 

یه پلاک پروانه کوچولو 260سوتی هم 1تومن شد چون دخترم عاشق پروانه اس خریدم که براش زنجیر بخرم بندازه گردنش 

همیشه دلم میخواست برای دخترم کلی طلا بخرم دلم میخواد چشمش به خرید طلا عادت کنه من خودم هیچ وقت ندیدم مادرم طلا بخره چه برای خودش وچه برای ما 

مادربزرگ مادریم گاهی طلا میخرید برامون ولی چون یاد نگرفته بودیم  راحت میفروختیم برای همه چی از لباس بگیر تا هرچی 

دلم میخواد دخترم یاد بگیره وبعدا به دردش بخوره

گ

2810