2777
2789
 ادرسش بده من اصفهانم اگر فرصت بشه برم ببینم چطوریاست

https://eitaa.com/DAIMOONDGOLD

اینه عزیزم برو ایتا تو کانالش آدرس طلافروشیش هست

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلی خرید میکنیم تخفیف هم داره؟ قند رو کارتونی میخرین ؟چه مارکی؟

اره بعضیاشون تخفیف داره.اما خب قیمت بدون تخفیفشم مناسبه.

اره قند سه یا پنج کیلویی میخریم مصرفمون خیلی کمه و مدتها قند داریم تو خونه،خودشم تو کارتونش نگه میدارم جای خشک و خنک

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

وای ۴۰ صفحه ای عقب بودم 

ازصبح شروع کردم به خوندن دیگه این اواخر عین تراکتور خوندم و بالاخره تموم شد  

ممنونم خانم های اقتصاددان بابت انتقال تجربه های نابتون  

مامانِ نامی🙍‍♂️
 اوکی ممنون

❤️ هرچی شدخبر بده عزیزم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
سلام ممنونم از شما، رویا جون و بقیه دوستان مخصوصا دوستان بامحبت قدیمی و دوست داشتنی انشالله که سال ...

به به ببین کی رو میبینم 😍

سلام عزیز دلم ❤️ خوبی فدات شم

چقدر دلمون برات تنگ شده بود فرزانه جون 

همشری عزیزم ❤️

میدونم تو هم مشغله داری 

کار و بارت زیاد 

ولی اگه وقت کردی حتما بیا پیشمون و هر از گاهی یه پستی بذار و خوشحالمون کن 🌹🌺

نمیدونم هم چه کاری. کسی اگر میتونه راهنماییم کنه.ممنون میشم

اگه کسی راهنماییت کرد به منم بگو

ان شاالله ممنونم عزیزم

سلام دوست عزیز 🌹 

اول از هر چیزی برات آرزوی خوشبختی و تندرستی میکنم❤️🎈

الان شرایط ب گونه ای شده ک اصلا نمیشه گفت هزینه ی خانواده با چ مبلغی میشه بسته بشه چون شرایط و مهمتر از هر چیزی دیدگاه آدما با هم فرق داره

الان من دختر دائم دیروز خونه قولنامه کرد ماهی 27 تومن دقیق ی کوچه بالاتر از خونه فعلی ک همین خونه رو براش با ماهی 15 تومن صاحبخانه تمدید میکرد

ولی دیدگاه و معیار دختر دایی جان این بود ک نماشو دوست ندارم کسی بیاد خونم بگه نما خونش زشته😲 تازه میگه ی فر تو کار هم بخرم اونم برای خونه مستجری😲

ولی یکی مثل من ب هیچ عنوان یعنی فکر کن ب هیچ عنوان دوست ندارم زندگیم رو با حرف و نگاه دیگران برنامه ریزی کنم یعنی جوری هم نیستم بگم مثلا گونی میپوشم یا با مشت آب میخورم ب کسی ربطی نداره 

منظورم اینه ک در حد تعادل برای خودم زندگی میکنم و همیشه میگم هیچ کی برای من زندگی نمیکنه ک من بخوام برای دیگری زندگی کنم

الان شما هم همه چیز ب خودتون بستگی داره

کم و زیادش ب برنامه شما مربوط میشه

و اینکه بخوای برای خودت زندگی کنی یا دور از جون چشم بقیه رو کور کنی

اینا رو گفتم چون میدونم با کلی ذوق و شوق میخوای ی زندگی رو شروع کنی و همین ک الان داری این تاپیک رو دنبال میکنی یعنی ب فکر زندگی و موفقیتی❤️

بهترینا رو براتون آرزومندم 🌹 

2810