2777
2789
به هر کی بگی ، میگه وام برا خودمه  خدا بزرگه ، راستش خیلی تو فکرم ولی تجربه نشون داده ، خدا ...

انشالله بهترینها براتون اتفاق بیفته و این‌پول از جایی که فکرش رو نمی‌کنید جور شه براتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان 

برج ۸پارسال خونه خریدیم با قسط زیاد

برج ۱۰هم بدون ماشینی اذیتمون کرد۱۱۰میلیون قرض کردیم  پراید ۸۷خریدیم  ۲۰تومن دیگشم یکم طلا داشتم فروختم 

الان ماشینمون ۱۵لی ۲۰تومن خرج داره 

از اون ۱۱۰میلیون تا الان ۶۶میلیونشو دادیم 

حالا نمیدونم ۴۰میلیون دیگه قرض کنیم یه پراید ۹۴بخریم 

که دوباره نزدیک ۶۰میلیون بدهکار میشیم 

یا بدهی هامونو بدیم و خرح ماشین خودمون کنیم 

اینم بگم 

هرچقدر که هزینه کنیم برای ماشین خودمون همون ۱۴۰میلیون بفروش میره بیشتر نمیره

مبارکه عزیزم چه عجیب چقدر شبیه هم گرفتیم منم با قرعه کشی،گرفتم 🤩😁

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اول همه کمد ها و یخچال فریزر رو مرتب کن لباس های کهنه رو دور بریز تا ببینی دقیقا چی لازم داری و چی ...

ممنونم عزیزم راهنماییت خیلی کامل بود ممنونم😘😘

و اینکه میشه پیج طلارو بدی لطفا؟؟بنظرت عاقلانه هست خریدن سکه کم وزن؟؟؟؟

(زیاد رستوران رفتن نداریم با شوهرم بیشتر خودمو بچم یا خودم با دوستام زیادمیرم بیرون و خرج زیادی میشه)

پیکی به سلامتی خداوند بزن
گلم وقنی پول نباشه نمیشه خرید الان به همسرت بگو این بچه پسفردا سرمایه برای کار و ازدواج لازم داره ...

بله عزیزدلم درسته

بنظرتون روزانه هزینه هرچیزیو مشخص کنم بهتره؟؟؟

مثلا روزی فلان مبلغ برای خرید خونه

فلان مبلغ پس انداز

فلان مبلغ هم مثلا تفریح و خرجای غیرمنتظره

بچه ها یه نکته بهتون بگم شاید خیلی هاتون بدونید و خیلی ها هم ندونید گفتنش خالی از لطف نیست توی این ...

سلام من تو مشهدم  از کجا طلای اب شده بخرم  از طلا فروشی خانوادگی هم پرسیدم نداشت

همه ی این خوراکی هایی که گفتید مضر هستند و باعث چاقی و بیماری های دیگه میشن حتما باید اصلاح سبک غذا ...

اره دقیقا همش مضر و مزخرف

و اجیل و اینا جایگزینش بشه فکرکنم بهترباشه

خانما برنامه ی آبانک که مربوط به بانک آینده اس رو نصب کردین؟ به ازای هر کد دعوت ۵۰ هزار تومن میده، ب ...

عزیزم از،خوبی،هاش بگو چون ویپاد واقعا خوبه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
الهام جان بله حیفه ولی من طلای پشت ویترین انتخاب میکنم  میخرم حضوری زمانی ک تعطیل هستن تلفنی چ ...

قربونت پشت ویترین کارمزدش مشخصه شما وقتی سفارشتان رو تلفنی ثبت کنی براتون یه مقدار مشخص گرم طلا با کارمزد فلان درصد ثبت میشه که موقع مراجعه میتونید انتخابش کنید

همه چی بستگی داره به طلافروشان که چقدر باهاتون راه بیاد

من خودم بیشتر وقتا ابشده میخرم چون مشتری ثابت هستم گاهی تلفنی سفارش شکسته میدم ولی وقتی میرم مغازه برا تحویلش از طلاهای مستعمل سالمشون برمیدارم میگم اینم بجای طلا شکسته هام

میگن ای بابا خانم فلانی اینا که سالمن کجاست شکسته ست؟

میگم خب اخرشب میخواید بفرستین کارگاه ذوب کنین

بدین بمن دعاتون میکنم

دیگه خودشون میدونن وقتی میگم طلای شکسته منظورم نشکسته ست برام توی دفتر ثبت میکنن طلای شکسته سالم  

اون اوایل که طلا آنقدر گرون نشده بود حتی النگوهای تک شده توی ویترینشون هم بهم به قیمت شکسته میدادن

الان دیگه تفاوت قیمتا زیاد شده

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
اره دقیقا همش مضر و مزخرف و اجیل و اینا جایگزینش بشه فکرکنم بهترباشه

من شاغلم

قبلا خیییلی زیاد کیک و کلوچه میخوردم سرکار

جدیدا چندتا مغز میخرم قاطی میکنم 

هم وزنم اضافه نمیشه

هم مقویه 

هم زود سیرم میکنه

خیلیم راضیم

انواع کشمش    نخودچی    برگ زردالو   میوه خشک  انواع بادام و .... هرچی توی خونه هست 

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
هم شکسته هم ابشده هم دست دوم ، همه و همه باید فاکتور داشته باشه اگر ندادن با اون طلا فروش ادامه ندین ...

خیلی ممنون عزیزم 

اکثر طلافروش ها برای طلای شکسته و یا طلای دست دوم حتی  فاکتور نمیدن چون میگن سر این طلاها مالیات نمیدین پس فاکتورم نمیتونیم بهتون بدیم .من از خیلی مغازه ها طلای دست دوم گرفتم که فاکتور ندادن

بعدش طلای آب شده کم ترین وزنش که شناسه و انگ داشته باشه چقدره ؟در حدود ۱۰  ۱۵ گرمیشم هست؟

خیلی ممنون عزیزم  اکثر طلافروش ها برای طلای شکسته و یا طلای دست دوم حتی  فاکتور نمیدن چون ...

من بارها ابشده خریدم

فاکتور رسمی نمیدن

چون خرید فروشش قانونی نیست

فقط روی یک تیکه کاغذ وزن تمام مشخصاتش رو مینویسن مهر میزنن

و انگ هم همیشه داره

من تا جایی ک شنیدم بالای بیست گرم بشه میتونن ابشده بدن

علتش اینه وزنش کم باشه روش نمیشه انگ حک کنن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810