2777
2789
سلام خانوما شبتون بخیر لطفا از کارهایی ک بلدین و تو خونه ازش درامد دارین بگین شاید ماهم تونستیم ... ...

من یه محصول میفروشم مایل به همکاری هم هستم هر کی همکاری کرده راضی بوده خواستی درخواست بده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بچه ها یه نکته بهتون بگم شاید خیلی هاتون بدونید و خیلی ها هم ندونید گفتنش خالی از لطف نیست توی این ...

یعنی طلامون اجاره بدیم طلافروش که باهاش چیکارکنه؟؟

طلا در بورس چطوره؟؟معتبر و پر سود هست خریدش؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ما سه نفریم با نصف حقوق شما داریم زندگی میکنیم البته به پس انداز دیگه نمیرسه... 

فدات بشم عزیزم انشالله خدا به زندگیتون برکت بده🥲ما چون قسط و بدهی زیاد داریم دوبار ورشکست شدیم و اینا برامون خیلی سخت میگذره انگار هیچی قرارنیست درست شه

پیکی به سلامتی خداوند بزن
بچه ها من این موفقیت خیلی بزرگ رو مدیون شما مخصوصا معصومه جون هستم ...من تو ۱۵ سال زندگی خیلی پول او ...

موفق باشی،خیلی روشت با انگیزه بود امیدوارم همسرت سر به راه بمونه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
شما باید تاپیک ها رو از اول بخونید  پول خوبی دستتون میاد معلومه که خرج غیر ضروری زیاد دارید&nb ...

اره عزیزم دقیقا

مثلا همسرم هرروز هرروز نوشابه و بستنی میخره چندتا

ماست چکیده و دوغ ترشش هرروز براهه

منظورم اینه خیلی به خوراک اهمیت میده برعکس من

بچمم خرج زیاد داره مثلا همین پریروز فقط ۹۰هزارتومن براش خوراکی خریدم ک درهفته و ماه زیاد پیش میاد انشالله با کمک شما بتونم کمتر کنم این خرجای مسخره رو😘😘

پیکی به سلامتی خداوند بزن
و یچیز دیگه همسرم ماهیانه حدود۱۸-۲۰تومن درامدشه خودم هم حدود۷الی۸میلیون تا نه میلیون متغیر یه بچه ...

اول همه کمد ها و یخچال فریزر رو مرتب کن

لباس های کهنه رو دور بریز تا ببینی دقیقا چی لازم داری و چی لازم نداری

بعد یک لیست خرید درست کن و تهیه کن

برای ذخیره هم توی گالری طلای حقانی ثبت نام کن. اونجا میتونی با 168 تومن، 50 سوت طلا بخری.

فکر کن هفته ای 100 سوت طلا بخری. اخر ماه شده 400 سوت که هیچ فشاری هم بهت نیاورده

رستوران رفتن و خرید های احساسی رو هم کنترل کن

تفذیحات رایگان و کم هزینه رو پیدا  کن.

ماهی یک بار برید رستوران همه 3 تا جمعه دیگه رو برید پارک و کوه 

و اینکه طلای پس انداز رو همون اول بخر. نه اینکه وایسی خرج ها تموم شه بعد طلا بخری که اینطوری به طلا نمیرسه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

@masumehjoon    

سلام معصومه خانم من بار اول هست که پیام میزارم.

من یک زن کم سن هستم و دوتا بچه هم دارم راستش هنوز اونقدر ها پخته نشدم و بلد نیستم هرج کنم بخاطر همین خرجی و همه چی دست شوهرم هست .

میشه به من کمک کنی تا بتونم از پیش بربیام؟

شوهرم میگه تو نمیتونی و خودش همه خرج و مخارج رو انجام میده. اما دوست دارم خودی بهش نشون بدم .

اگه میشه بهم کمک می‌کنی یا تو خصوصی در خواست قبول می‌کنی گلم؟

اره عزیزم دقیقا مثلا همسرم هرروز هرروز نوشابه و بستنی میخره چندتا ماست چکیده و دوغ ترشش هرروز براه ...

گلم وقنی پول نباشه نمیشه خرید

الان به همسرت بگو این بچه پسفردا سرمایه برای کار و ازدواج لازم داره

الان به فکرش باشیم که بعدا نگه چرا نکردین

حتی اگه وضع مالی همسرتون خوب باشه و براش خونه هم تهیه کنید، باز هم زندگی پول لازم داره.

برای دانشگاه یا بورسیه خارج کشور یا مراسم ازدواجش پول لازمه. 

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم قرعه کشی ۶۰ تومن رومتوجه نشدم صدمیلیون که بلوکه شد چطور می‌ره برای قرعه کشی

عزیزم منظورم اینه ما به این فرض میگیریم که قرعه کشی خونگی یا همون وام خونگی شرکت کردیمو نفر اخر دراومدیم،بااین تفاوت که میتونیم زودترم تسویه کنیم پولو ازاد کنیم

اخه چندین بار شده وام خونگی نفرات اخر شدیم

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام دوستان عزیز یه سوال پرسیدم جواب ندادین حالا دوباره میپرسم. بنظرتون من الان صد ملیون وام بگیرم ب ...

نظر من گرفتن وام 

@masumehjoon     سلام معصومه خانم من بار اول هست که پیام میزارم. من یک زن کم سن هستم و ...

سلام عزیز دلم ❤️

در خواستت رو می پذیرم 

انشالله که میتونم کمکت کرده باشم 

منتها نباید عجله کنی عزیزم 

چون هنوز از تاپیک کلی عقبم 

و ریپلای های دوستان خیلی هاشون بی جواب مونده 

ولی سعی میکنم اگه فرصت شدم حتما جواب بدم برات گلم ❤️

اره عزیزم دقیقا مثلا همسرم هرروز هرروز نوشابه و بستنی میخره چندتا ماست چکیده و دوغ ترشش هرروز براه ...

همه ی این خوراکی هایی که گفتید مضر هستند و باعث چاقی و بیماری های دیگه میشن

حتما باید اصلاح سبک غذایی داشته باشید 

کم‌کم حتما می تونید 

@masumehjoon     سلام معصومه جان . تاپیکات خیلی پر باره واقعا لذت بردم  عزیزم اگر ...

سلام عزیز دلم ❤️

چرا که نه فدات شم 

فقط دقیق همه چی رو بنویس چیزی از

قلم نیوفته

عجله هم نداشته باش 

تو روزهایی که سرم خلوت برات بودجه بندی میکنم عزیزم ❤️

2810