2777
2789
طلای حقانی کمترین سودش برای پارسیان هست که بازم اگه قلکتون رو تبدیل کنید ۷درصد سود میگیره مثل طلا ف ...

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت

صبح تماس گرفتم باهاشون 

فهمیدم داستانش چیه

قلک طلا کنسل شد کلا😄

برا پس انداز خرد بد نیست ولی در صورتی که آدم تو فکر پول نقد باشه نه طلا

تاریخ عضویتم😅😅
خیلی لطف کردی عزیزم❤️ بله فروشگاهمون همه چی داره در ماه چند شبی رو هم مهمون هستیم و همسرم بیشت ...

خواهش میکنم خب خیلیم عالیه 

حتما لیست بنویس و برنامه غذایی 

چون اینجوری هزینه خیلی کمتر میشه 

500 تومنی ک گذاشتی بمونه برا هزینه های پیش بینی نشده 

100 تومن هم برانان زیاد بنظرم 50 بیشتر استفاده نشده 

هرماه هرچی اضاف اومد  رو پارسیان بخر حتی کم صوت هم بشه عیب نداره برا هدفتون 

بازم خودتون بنویسید رو کاغذ با توجه ب مصرفتون شاید بتونید 200یا 300 دیگه هم اضاف کنین ب این مبلغ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونه نداری.... سواری نداری ...وسایل زندگی داغونه بعد میری برای بچه خواهرت دوچرخه  میگیری مگه ...

چه داستان هیجان انگیزی 

چه برادر پایه ای دمش گرم 

به نظرم از شوهرت تعهد نامه کتبی بگیر حالا که می گی بعد یک مدت یادش میره

مرسی عزیزم بابت توضیحاتت صبح تماس گرفتم باهاشون  فهمیدم داستانش چیه قلک طلا کنسل شد کلا😄 ...

قلک طلاش برای پول خورد واقعا عالیه 

مثلا من هر یه مدت مادرم اندازه ۱۵۰ _۲۰۰پول تو جیبی میده یا میذاره دست بچهام .یا خرجی خونه رو رند میکنم و باهاشون ۵۰ سوت ۵۰ سوت خریدم اون پولا اصلا به چشم نمیومدن تو خونه نهایت بشه تغذیه مدرسه یا خورده ریز 

از  روزی دوتا ۵۰خرید داشتم تا هفته ای یبار

ولی میبینی در عرض یک ماه شده ۱گرم 

اینکه حوصله گشتن تو بازار ندارم و پول کرایه و خستگیش رو هم در نظر بگیرم برای من به صرفه است

خیلی لطف کردی عزیزم❤️ بله فروشگاهمون همه چی داره در ماه چند شبی رو هم مهمون هستیم و همسرم بیشت ...

عزیزم ببخش من جواب میدم 

ما خونمون داشتیم میساختیم آخرای کار هر دفعه پول دستمون میومد میرفتیم یه سری از وسایل میخریدیم مثلا سینک گاز هود و فر تو کار همه با هم خریدیم  یا ست شیرآلات یه بار دیگه همه باهم خریدیم 

خونمون که ساختش تموم شد شیرآلات ، سینک ،گاز ،هود و روشویی ها رو همه خریده بودیم 

یه اتاق خواب بدون استفاده داشتیم همه میزاشتیم اوتجا 

شیرآلات فضای زیادی نمیگیره 

ما با قیمت پایینتر  و طی چند مرحله خریدیم اگه موقعی که خونه ساخته شده بود میخریدیم  و چون کابینت کمد دیواری و خرجهای دیگه هم داشتیم خیلی هزینه زیادی میشد 

بنظرم الان کم کم بخرید خیلی عالیه 

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷
میدونین برداشتم از خرید عمده چی بود؟اینکه مثلا همه چیو کارتونی و تعداد بالا بگیرم تا قیمت عمده برام ...

من مارک اکتیو و گلرنگ ،تاژ خریدم ۴لیتری واقعا خوب بودن 🌸بصرفه تراز ۱لیتریاس

بله دقیقا برا این موارد خیلی عالیه فقط برداشت پول از کیف پولش راحته؟

بله هر وقت خواستید خرید بزنید به پشتبانی پیام میدید....روزا انلاین هستن...حساب کتاب میکنن و پولشون همون موقع واریز میکنن کیف پول

سلام عزیزان  ما الان جایی اجاره هستیم و اجاره نامه مون ، کد رهگیری داره برا گرفتن وام ودیعه ...

سلام نه عزیزم وام ودیعه برای متاهلین فقط به مرد میدن و هیچ کدوم از زنوشوهر نباید خونه به نامتون باشه به زنای متاهل نمیدن اصلا

عزیزم ببخش من جواب میدم  ما خونمون داشتیم میساختیم آخرای کار هر دفعه پول دستمون میومد میرفتیم ...

خواهش میکنم عزیزم

همگی لطف میکنین که مارو در تجربیاتتون سهیم میکنید🌱

این هم ایده ی خیلی خوبیه

ولی ما هر سه ماه باید ۳۴ تومن هم به پیمانکار پرداخت کنیم

فکر نمیکنم دیگه برای اینا پولی بمونه 

یعنی ته زورم اینه که هرماه یه مقدار خیلی کم طلا بگیرم

که اونم هر ۶ ماه احتمالا باید بفروشیم

و این بدهیارو بدیم

تا ان شالله به یه ثباتی برسیم و دخل و خرجمون به هم برسه

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

دوستان ایده ای برای رشد آنلاین شاپ سراغ ندارید؟

من یه کانال فروش محصولات غذایی ارگانیک دارم

مثل انواع روغن طبیعی، عسل ، شیره ها ، کره بادام‌زمینی و..

بیشتر خریدارام از آشناها هستن

اقوام، همسایه ها، همکارای همسرم

و چون از کیفیت راضین، به بقیه فامیل هاشون هم معرفی میکنن

ولی اگر بتونم کسب و کارمو گسترش بدم

میتونم روی درآمد خودمم حساب کنم

اگر ایده ای به ذهنتون میرسه ممنون میشم بهم بگین ❤️

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
سلام نه عزیزم وام ودیعه برای متاهلین فقط به مرد میدن و هیچ کدوم از زنوشوهر نباید خونه به نامتون باشه ...

ممنونم از پاسخ دهیتون عزیزم 

خیلی حیف شد، چون ما پول لازمیم و برا این وام آشنا داشتم که جرینگی وامو بهم میداد   

گفتم شاید راه قاچاقی چیزی باشه   .....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
میدونین برداشتم از خرید عمده چی بود؟اینکه مثلا همه چیو کارتونی و تعداد بالا بگیرم تا قیمت عمده برام ...

این برداشت هم درسته وارزون هم درمیاد وخوبه.من پریل و اکتیو و پودر هم تست این سری هوم کر خریدم‌.وایتکس رو هم ریختم تو ظرف شیرپاستوریزه و سرشو سوراه ریز زدم اینطوری هم بصرفه هست.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
2810