2777
2789
سلام خانما دوتا سوال پیش اومده ک دورهمی ک میگین کجاست؟؟ و به نظرتون بیمه عمر فایده داره؟ بیمه ای ...

عزیزم دورهمی یکی دیگه از تاپیک های بنده در جهت صحبت های غیر اقتصادی و روزمره مون هستش اونجا هرچه دل تنگت میخواهد بگووو…عه 

بزن رو نام کاربریم لیست تاپیکا برات بالا میاد 

و اینکه در مورد سوال دومت 

نظر شخصی بنده مخالففم با بیمه عمر و ترجیحم ملزم دونستن خودتون مثل اقساط بیمه و خرید ماهیانه ی پا ر سیان هستش ولی خب دوستانی هم هستند که موافق بیمه ی عمر هستند و پیگیرن و اقساطشم پرداخت میکنن 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام..بچها یه وام 50میلیونی میتونم بگیرم ولی قسطشو نمیتونم  پرداخت کنم (فکرکنم ۲میلیون باشه ...

سلام دوست عزیزم بنظرم برو تاپیک برگزیده پست های معصومه جان رو بخون و مثل ایشون ذهن خلاقتو بکار بگیر چالش بزار برا اینکه هر روز باید چقدر خرجتون بشه درسته ممکنه یکمدت زیر فشار قرار بگیرید اما خب اینم خودش نوعی چالش هست .بنظرم دوتومن پولیه کمیهه میتونی اگه نتونستی یکی دوماه پرداخت کنی قرض بگیری من جای شما باشم استفاده میکنم البته با توجه به شرایط خودتون .و البته اگر همسر همراهی دارید و قرار نیست سریع دلزده بشن و خدایی نکرده خوشی های کوچک زندگیتونو از دست بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه دیروز یهویی شد و خرید ولی کلا حواسش هست.بعد کلا وانتی که نمیذاره سوا کنی و جنسش خوب نیست ودرهم ...

نظو دهنده یخچال دارم خیلی خوبه 

گفتین از گاریچی خریدین؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سلام..بچها یه وام 50میلیونی میتونم بگیرم ولی قسطشو نمیتونم  پرداخت کنم (فکرکنم ۲میلیون باشه ...

معصومه جون جواب دادن لطفا منم تگ کنین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

عزیز منم یه قسط خونگی داشتیم ۵۰۰ بود ماهی الان تموم شد .قرار شده از این پس دو تومن بزارن اول گفتم نمیرسونم 

بعد گفتم اگه نزارم ۵۰۰هم تو دستم خرج میشه می‌ره پس خودم رو به چالش کشوندم انشالله موفق میشم 

شما هم خودتون رو به چالش بکشین انشالله تو میتونین

سلام به همه خانومای گل امیدوارم که خوب باشین.

راستش من معمولا از تاپیک خیلی عقبم، تاپیک قبلی رو هم کامل نخونده بودم که ترکید متاسفانه. اما الان شدیدا نیاز به راهنمایی و هوش اقتصادیتون دارم ممنون میشم کمکم کنین.

ما ماشین نداریم، من حدود ۵۰ تومن طلا دارم و حدود ۷۰ تومن هم پول نقد داریم. بنظرتون با این اوضاع طلا که تحلیلگرا میگن تا نیمه دوم سال خیلی بالاتر هم میره، من مابقی پول نقدم رو طلا شکسته بگیرم یا همین طلایی که دارم رو هم بفروشم و سپرده کنیم دوماهه وام طرح نگین آتیه بگیریم و ماشین دست و پا کنیم واسه خودمون؟

اینا بستگی به میران مصرفت داره کلا مثلا خود من دوتا مایع ظرفشویی ازین ۴لیتریا تو کل سال برام کافیه.گ ...

میدونین برداشتم از خرید عمده چی بود؟اینکه مثلا همه چیو کارتونی و تعداد بالا بگیرم تا قیمت عمده برام حساب کنه مثل اینکه اشتباه متوجه شدم

۴لیتری خیلی برکت داره منم گاهی میخرم واقعا خیلی بصرفه و موندگاره از چه مارکی میخرین من یکتا میخرم

معصومه رو من می‌دونم میگه وام رو بردار    

به من گفت برندار تقریبا شرایطم مثل شرایط شماست اما غیر قسط بانک بدهی ای که برای مغازمون خرید میکنیم داریم چکی خرید میکنیم برای همین همیشه بدهکاریم

@masomehjoon     مدیریت خرید بهم یاد بدین لطفا

سلام عزیرم، درجوابت معصومه جان گفتن که من بیام و یه نظری بدم که ممنونم ازش که بیادم بوده، اتفاقا جور ...

چشم حتما میرم انگیزه باشماها بیشتر میشه برای رفتن میانگین سود هفتگیتون چقدر هست؟شما چی میفروشین؟

سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید اگه شوهرم درآمدش ۱۷ تومن ماهانه باشه میشه زندگی مت ...

عزیزم ۱۷ تومن تو تهران اجاره خونست

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیزم  شما 1600 یارانه و ی تومنی ک براتون میمونه نقد دارید ماهیانه ب اضافه 800 بن  ...

خیلی لطف کردی عزیزم❤️

بله فروشگاهمون همه چی داره

در ماه چند شبی رو هم مهمون هستیم

و همسرم بیشتر وقتا نهار رو محل کار میمونه

از لحاظ تغذیه خیلی پرخرج نیستیم

من میخوام از الان برای تجهیزات خونه مثل کابینت

شیرآلات و .. کمی پس انداز کنم

که وقتی تحویل گرفتیم به سختی نخوریم

تقسیم بندی شما خیلی خوب بود

باید روی کاغذ پیاده کنم که کم کم اجراییش کنم

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨
سلام دوستان عزیزم اومدم از کار اقتصادی  دوروز    ۱ . به واسطه شغل پاره وقت همسرم از ...

عزیزم‌چای اسبی رو دادی ۵۵!!!!!!مگه قیمت رو چک نکردی تو نت؟؟؟درسته بابتش پول پرداخت نکردید ولی همسرتون داره زحمت میکشه و سلامتی و عمرش رو پای کارش گذاشته 

کاش سوپریه یه ذره انصاف داشت

ما که تو شهر مرزی هستیم و ته لنجی اصل اینجا پره کمتره ۲۵۰نمیدن

سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید اگه شوهرم درآمدش ۱۷ تومن ماهانه باشه میشه زندگی مت ...

سوالتون خیلی کلی بود 

خونه و ماشین دارید؟ 

چند تا بچه دارید؟ 

کدوم شهر هستید؟ 

2810