2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب عزیزم😍.الان می‌شنوم 😉

داداشم همین چند روز پیش خرید و منم خوشحال شدم ازین که به فکر پیشرفت و درامد هست😍😍😍😍 دستگاه سرتاش(همونی که باهاش برنج درو میکنن) اونم درامدش خیلی خوبه. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
زیاده گویی نیست شیرین زبونیه تا میتونی برامون حرف بزن😍😍😍😍 مبارکت باشه عزیزم الهی برا باغتون تلوی ...

قربونت برم پاییزم 😘❤️

فدات شم بهترینش برای خودتون 

چشم حتما از رو پاکت نگاه میکنم اسمشو میگم بهت 

خخب دوستای گل منم یکم ازمدیریت دیروزم بگم😉

مادرم تلفنی گفت که قراره بعدظهربیان خونه مون❤️

بعد قطع کردن تلفن چون ناهار داشتیم از دیشب پاشدم یه دستی به سرو روی خونه کشیدم😊 بعدناهارم گفتم وسایل پذیرایی رواماده کنم🙂ببینم چی دارم چی ندارم..من عادت دارم قبل مهمون (چه خودمونی چه غریبه)باید قبل اومدن کل وسایل رومیزغذاخوریم اماده باشه👌

🔅کیک پخته بودم دوروز پیش مقداری اضافه بود گزاشته بودم فریزر دراوردم ولی کم بودبه همسرم گفتم شیرینی هم بخره 

🔅میوه هم ملون داشتیم توخونه قشنگ شستم پوست گرفتم خرد کردم اماده گزاشتم توظرف 🔅کمی هم تخمه خریدیم (ذرت هم داشتم خواستم پفیلا درست کنم گفتم تخمه داریم کافیه👌) 

🔅هات چاکلت داشتیم توخونه 

🔅دوتاپیش دستی خرماهم گزاشتم باچای بخوریم

🔅برا شامم دیدم مرغ نداریم زنگ زدم به همسرم بخره که یادم افتاد افتاد دوبسته ماکارونی دارم ..

چون میدونستم هردومهمونم ناهار برنج داشتن گفتم ماکارونی میپزم که تکراری نخورن🙂که انصافا عاااالی شده بود😋

مقداری هم اضافه اومدبراناهاره امروز😉

🔅زیتون وکاهو هم گزاشتم برا کناره غذا..

(اگه قبل بودسبزی خوردنی هم میزاشتم اما دیدم اسرافه👌)

🔅خرج ما صدوشست تخمه وشیرینی شد❤️باپذیرایی عالی..

(شاید بعضیابگن وسایل پذیرایی کم بود اماچون ماکم خوراکیم اگه تنقلات زیاد بخوریم شام نمیخوریم..😊)

مطمینم که حتماااا میتوانی عزیزم ❤️ الان اسمتو یاداداشت میکنم 😊😉 آخر سالی خدا اجازه بده عمری ب ...

چشم عزیزم بروی چشم خوشحال شدم جواب دادی عزیزم 

هر طور شده میرم دنبالش امسال اولین سالیه که دارم برنامه می‌نويسم رو کاغذ میارم بر خودم هدف میزارم 

بعضی وقتا ناراحتم ۳۰ سالمه ۱۰ سالم هست ازدواج کردم چرا انقدر دیر شروع کردم ولی خداروشکر تو این تاپیک با کمک شما دوستان عزیز انشاالله امسال میخوام پر قدرت پیش برم 

هدف گرفتن گواهینامه 

هدف خریدن طلا نوشتم هر طور شده تا پایان سال حتی درحد چند گرم چه پارسیان چه طلا بدون اجرت فقط بخرم 

قرعه کشی بزارم بر درست کردن دندونام 

حتی هدف بلند مدت هم نوشتم خریدن ماشین بر خودم 🤭

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیز دلم خوبی فدات شم ♥️ ببخش قربونت برم حتما ندیدم  یا سرم شلوغ بوده  الان هم کلی ...

ممنون که وقت میذارین وجواب میدید و حتی دستتون هم خسته میشه بازم برای ما ارزش قائل میشین خداوند برکت به جان و مالتون بده

اون قسمت که گفتم ۶۰تومن رو بذاریم دوماه بانک رسالت بامهر وام۴درصد برداریم کار درستی هست؟یاسریع ۶۰تومن رو تبدیل کنیم؟

دستگاه نشای شالی که کشاورزا استفاده میکنند ۸۵میلیون قیمتش هست توی نهایت یکماه میتونیم سی میلیون باهاش کار کنیم بعد می‌ره برای فروردین ماه سال بعد مجدد ۳۰_۴۰میلیون یعنی فصل های فروردین و مرداد روی هم ۶۰_تا۵۰میلیون درآمد میده ولی خوب تا فروردین کلی مونده و فقط مردادماه مونده فعلا

یعنی فعلا فقط بدهی بدیم پارسیان نخرم؟

معصومه جون برم بازار هفتگی برای فروش وسایل مغازم درآمدش خوب باشه بنظرتون خیلی بی کلاسی هست؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
به سلامتی عزیزم به دل خوش استفاده کنید دعا کن ماهم خونه مون رو بتونیم با یه خونه بزگ که دلخواه منه ع ...

قربونت برم من عزیزم ❤️

انشالله عزیز دل خواهر 

خدا یه خونه با متراژ بزرگتر بهت بده 

که تلویزیون ۶۵اینج توش گم بشه 😊😁😉

بخواه بشووو عزیزم ❤️.

فقط کافی بیوفتی رو مدارش

خیلی زود صاحبش میشی ❤️

دقیقا همین طوره ...وقتی میبینم بعضیا میان از شرایط سختشون میگن دلم میخواد بهشون روحیه و انگیزه و امی ...

درسته بلاخره خیلیا کم سن هستن وبالا وپایین زندگی رو ندیدن براهمین زودی جا میزنن با خوندن وشنیدن این حرفا نور امیدی روشن میشه😍😍😍😍 من با کرونا قوی شدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣💪💪💪💪درس بزرگی داد کرونا بهم،تلنگر خوبی بود برام‌.

الان هرچی بشه میگم ما دوره ی کرونا رو گذروندیم پس اینا که چیزی نیست....یا پستای بچه ها رو وقتی میخونم....

عزیزمی ...مبارکش باشه انشالله بقیشم جور میشه ...کاش بمون نزدیک بودی دوچرخه پسرم رو میدادم بهتون بدون ...

قربونت برم.بهترین روزی نصیبت بشه عزیزم.

مرسی گلم  همین که گفتی یک دنیا ارزش داره و خبر از دل پاکت میده. 🙏🙏🙏

بزار راحت بگم گلم دلگير نشو از من عزيزم.....ميدوني چرا  قربونت برم چون كمكگر نداري گلم!!! چون غ ...

نه عزیزم چرا دلگیر بشم اتفاقا همینه شوهرم نیست منم شهر غریب تنها با بچه کوچیک روانی به تمام معنا شدم

همه چیز به دوش خودمه 

از خرید گرفته تا دکتر و هرچی

خستم کرده

ممنونم از همه دوستانی ک جواب دادن 

ریپلای نمیکنم ک صفحات الکی نره جلو

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   
یه دفتر وقلم بگیر بدهی ها رو بنویس و هر روز ی که پول در میارین رو هم یادداشت کنین بعد باهمین درامد ب ...

قرضامون برای مغازه هست ازکسایی که خرید میکنیم چک میدم بهشون و چون قسط بانکی و قرعه زیاد داریم و قبلاً تبدیل کردیم خیلی برامون سخت شده

چند روزی خودم مغازه داری کردم نوشتم همسرمو امروز راضی کردم وقتی مغازه هست بنویسه مخصوصا پول نقد و هرجایی که می‌کنه فروش کارت پیامک میاد خوبه اما فروش نقد رو حتما باید در لحظه نوشت برامون دعا کن بتونیم نظم بدیم به زندگیمون

اوایل زندگیمون همه چیو مینوشتیم عالی بود بازم همسرم تنبلی کرد منم بیخیال شدم ای کاش نمی‌شدم اما خداروشکر ی زمین خریدیم و دوباره ماشین گرفتیم هدف بلند مدتم خونه تو شهر هست به امیدخدا

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
قربونت برم پاییزم 😘❤️ فدات شم بهترینش برای خودتون  چشم حتما از رو پاکت نگاه میکنم اسمشو میگم ...

ممنونم😍😍😍الهی تاپیک پر خرید خونه وزمین وباغ ومغازه و ماشین وطلابشه😍😍😍😍😍 خداخیرت بده هروقت تونستی برام اسمشوبگو♥️♥️♥️

2810