2777
2789
عالیه من تاحالا سکه پارسیان نخریدم طلا فروشیا دارن؟ ممنون از راهنماییت

سلام، اره بیشتری دارن ولی خب سعی کن یه ادم با انصاف پیدا کنی و همیشه از اونجا خرید کنی، اگر هم خواستی بفروشی یا تعویض کنی ببر همون جا، چون بعضی از طلا فروشی ها نمیخرن، یا عیب و ایراد الکی میزارن روش. پس ببری به خود طرف بفروشی راحت تره👌🏻😁

....💖!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون دوست‌عزیزی که گفتن پارسیان پنجاه سوتی روم نمیشه بخرم،خجالت نداره که ، طلافروش با اون همه سرمایه پنجاه سوتی رو میاره برا ۳۰-۴۰ تومن سود

بعد شما خجالت میکشی؟

هرموقع لازم داشتی با اعتماد به نفس کامل برو بخر

نهایتا بگو برای هدیه میخام🥰

ععزیزم من با همسرم صحبت کردم گفتم حقوقمو پس انداز میکنم ک ماشین یا خونه بخریم قبول کرده... من معمولا ...

ممنون که این همه نوشتید، برای ما هم یه بخشنامه اومده بود که منطقه آزاد یه وام ۴ درصدی در عرض ۲ هفته میده، پیگیری میکنیم تا وام رو بگیریم، اگه تونستیم بگیریم از حقوقم خیلی کم میمونه.

بله عزیزم هر کدوم جداست. در کل چه بخری چه بفروشی ،یه مبلغی هم تو جیب بنگاه دار باید بره

مممنونم عزیزم که گفتی 

وای که چقدر از تاپیک عقبم الان دیدم صفحات چقدر جلو رفته  

مامانِ نامی🙍‍♂️
من چند روز پیش سکه پارسیان گرفتم  همش حس میکنم کرد ت پاچم 😞 ۹۰۰سوت داد ۳۳۰۰ کسی میدونه عیار ...

عزیز سکه های سوتی عیارشون 750 یا همون 18 عیار خودمون هست، از لحاظ کردن تو پاچه هم نمیدونم😅

حدود 7 درصد اجرت براتون حساب کردن👌🏻

ولی خب مامان من همین چند روز پیش یه سکه 900 سوتی  گرفت 3.150، البته اینجایی که ما میگیریم فقط 45ت هزینه وکیوم میگیره

....💖!
دوستان یه مشورت لازمم، شوهرم میگه به حقوقت کاری ندارم، اما میدونم تعارف میکنه، منم گفتم سیب زمینی، پ ...

آره عالیه 

سرخ کن بدون روغن که حرف نداره 

ساندویچ ساز هم بنظر من که خیلی خوبه برای من کاربردی هست 

پسرم عاشق اسنک هست براش درست میکنم 

حتی کیک میکری هم همیشه توش درست کرد 

20 صفحه اومدم جلو هنوز مطلب مفیدی به اون صورت ندیدم...تا اینجا که یا فقط همدیگه رو تگ میکنید یا خوش ...

آخه تاپیک قبلی ترکیده بود یه کم ذوق دارم بعد تعطیلات برمیگرده اونم بخون الانم برای مطالب مفید تاپیک برگزیده و تاپیک مدیریت مخارج ۱ رو از پروفایل استارتر جان بود

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوست عزیز رونمیخاد که نگاه من گرفتم اینم عکسش 🤗 جهت ایده 👆🤗 ایشالا تندتند پیش بری ...

منم یه ۵۰ سوتی دارم یه ۷۰ سوتی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام خانما  دخترم یک میلیون پول داره .میخواستم براش سکه بخرم  ولی باباش میگه تابستون میر ...

عزیزم به نطر من همون طلا رو بخر سه چرخه واقعا لازم نمیشه بچه دوساله همون کالسکه براش کافیه و هنوز متوجه اینکه چرا بقیه فلان دارن من ندارم نیست بیشتر دل پدر و مادره که مقایسه میکنه تا بچه 

فعلا طلا برای ایندش بخر سال اینده یه دوچرخه بخر که چرخ کمکی داشته باشه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
دوستان یه مشورت لازمم، شوهرم میگه به حقوقت کاری ندارم، اما میدونم تعارف میکنه، منم گفتم سیب زمینی، پ ...

عزیزم هر چی که لازم داری رو بگیر 

مثلا من سرخ کن برقی به کارم نمیاد پس نمی خرم 

اما خرد کن عصای دست منه

ساندویچ ساز هم وسیله ی خوبیه اما واجب نیست حالا خودت ببین نیازت چه چیزهایی هست 

پولت رو بیشتر خرج چیزهای بزرگ کن 

تیر و تخته دو سال دیگه کهنه میشه 

حتما هر ماه شده یک تیکه طلا کوچیک بخر 

وسیله خونه هم خواستی بخری قسطی بخر 

سلام رویا جونم‌😍🥰ممنون که تگم کردی چندبار سرزدم دیدم تاپیک تعطیله هنوز😓 تاپیک نو مبارک انشالله ا ...

سلام مامی جون خوش اومدی عزیززززم 

انشاللله که همینطور بلشه 🤲🏻🤲🏻🌺

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
2810