2777
2789
عزیزم چن وقته اقدامی من خودم باردار نمیشدم از رقعه ی حاجت جواب گرفتم راستی من نذر حضرت علی اصغر ه ...

سلام گلم الان پیامتو دیدم ۸ساله ازدواج کردم و باکلی فراز ونشیب وسختی زندگیمو گذروندم انقد نذر ونیاز کردم این در و اون زدم که خداخودش شاهده خیلی هاشو یادم رفته به عنوان آخرین نذر حتما اینی که شماهم گفتی رو مینویسم تودفترم بحق دستای کوچیک باب الحوائج علی اصغر منم تا محرم امسال که ۱۷تیرماه هست دامنم سبزبشه و زندگیم سروسامون بگیره ۶تاغذابه نیازمند میدم و ۵۰تومن به شیرخوارگاه که معصومه جون معرفی کردن شبهای شهادت آقا امام جواد هست انشاالله همه خانومایی که تواین تاپیک مثل من چشم انتظارهستن خدا دامن همگی مون سبز کنه🤲🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان همیشه خواننده خاموش بودم الان جرات اینو پیدا کردم ک پیام بدم جدیدا بنا ب دلایلی از همسرم جدا زندگی میکنم در خانه ناپدریم

شرایط جوریه ک درامدی از خودم ندارم ولی بایستی بخاطر اینده پس اندازی داشته باشم با یه مقدار پس انداز مخفی اومدم شهرستان وهنوز ب خانوادم در مورد جدایی حرفی نزدم و نمیدونم چجوری بهشون اطلاع بدم و نمیدونم عکس العملشون چیه

من دوقلو دختر7ساله و یه دختر5 ماهه دارم ک خرجشون واقعا بالاس

در مرحله اول خاستم بدونم چجوری میتونم یارانمو جدا کنم و چجوری ب خانوادم اطلاع بدم شدهرمم انگار نه انگار دریغ از یه هزاری

سلام دوستان خیلی خوشحالم که این تاپیک رو دیدم منم اکثرا جزو خواننده های خاموش هستم ولی خیلی از این ت ...

بنظر من دلار هم خوبه

ادم همه تخم مرغ هاشو توی یه سبد نگذاره قطعا بهتره

ولی در کل طلا رشدش بیشتره

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

@رکسانا۹۲۲۳   بیا عزیزم خیلی وقت بی خبرم ازت ❤️

@مامان_فرنو_خوشگله   بیا ببینم عزیزم به سلامتی زایمان کردی 😍بی وفا شدیا دختر 

@آرامش1212    

@فراوانیی    تو هم عزیزم خیلی وقت نیستی 🥺

@سماااااا20   بیا خانم معلم عزیز ♥️ روزت هم مبارک با تاخیر 😍😉

@agrinnn‍ بیا خانم معلم عزیز ♥️ روزت مبارک با تاخیر 😍

تاپیک جدید پس انداز سه زده شد 

@دخترارزشمند‍ تو هم نیستی خیلی وقت عزیزم ازت خبری ندارم 😊🥺

@نسکاف‍ بیا ببینم دختر مستقل و زبر و زرنگ تاپیک 😍

@نبات_خانومم‍ 

@منمنممم‍ 

@الیسا۷۲   بیا ببینم عزیزم چیکارا کردی ...بالاخره شروع به کار کردی یا نه ؟

@sogoli1997   نیستی قربونت برم ؟بیا تاپیک جدید زده شد 

@سماااااا20   بیا خانم معلم عزیز ♥️ روزت مبارک با تاخیر😊

@هااااانا   ♥️♥️♥️

@helen27   آهای بی وفا دیگه نیستیا نمیگی دلمون برات تنگ میشه ؟🥺

سلام خدمت استارتر و باقی دوستان گرامی این تاپیک حدود دوماهه که شروع کردم به خوندن تاپیکای قبلی و ...

خیلی خوش اومدی به جمعمون عزیزم ❤️

شما لطف داری به من فدات شم 

خوشحالم که مورد پسندتون قرار گرفته ♥️😍🥰😘

2810