2777
2789
خب بی پولی خیلی سخته چون خودم کشیدم اما خالم یک حرف خوبی بهم یاد داد. گفتش ادم باید زمانی که پول د ...

میفهمم... 

نه ربطی به کشور نداره 

خیلیا با همین مدیریت بقول شما الان دغدغه ندارن حتی توی رفاهن 

منم یک زمانی پدرم که زنده بود طلا بارون بودیم خونه و رفاه و... 

بعد که رفت حتی شارژ نداشتم 

دقیقا زبادی دلسوز بود برای کل فامیل ... و اموالش پخش شد

بگذریم ...

الانم که شغل پیدا کردم دقیقا بخاطر اون بحران و بی پولی که کشیدم اومدم سراغ یادگیری پس انداز 

ولی هنوز تاتی تاتی میرم 

ان‌شاالله با کمک شما و این تاپیک از عهده ش بربیام ❤❤❤

پست قبلی توضیح دادم  کافه و باشگاه و کتابخونه vip  یا همین ژل و... که رفتیم کلینیک  ...

خب ببین باشگاه واجبه اگه پولشو داری. اما هوشمندانه خرج کن.

من یک دوست صمیمی دارم بهش میگم فلانی بیا بریم کافع اما یک خوراکی ارزون بخوریم. اینطوری بیشتر میتونیم بریم. یک جایی رفتیم بلوار سجاد مشهد اگه مشهدی باشی.

چای و نبات داشت 70 تومن. دیگه برو به بالا. یک کروسان 170 تومن اینا. گفتم بهش چه خبرههههه بیا بریم. رفتیم دوتا مغازه پایین تر، یک آیسپک بزرک خریدیم 40 هزار تومن. یعنی هم بیرونمون رو رفتیم هم کم خرج شد

باشگاه هم همینطوریه. برو یک جای تازه تاسیس و توی کوچه پس کوچه ها رو پیدا کن. از فرهنگسرای خانواده نزدیک خونتون بپرس کلاس ورزشی دارن یا رایگان یا مبلغ خیلی کم

کتابخونه vip هم خیلی خوبه. من سالن مطالعه میرفتم برا کنکورم. اما بهت یک راهکار میگم که خرجت خییییییییلی کم میشه. برو سالن معمولی رو بگیر اما گوشگیر عایق صدا بخر. دیگه برات فرق نداره وسط اتوبان بشینی. بس که ساکت میشه همه جا

ژل و اینام خوبه. اما همه چیز رو یکهو انجام نده. بنویس هرکار زیبایی میخوای انجام بدی، ماهی یا دوماهی یکی رو انجام بده.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیروز رفتم خرید لباس تو خونه ای.خیلی هم گرون بودن هی به همسرم میگفتم ولش کن گرونه اعصابش خورد شد گفت اگه بازم بگی دیگه نمیخرم🤣🤣خلاصه منم ترسیدم و دیگه نگفتم😅😅دو دست تیشرت و شلوار ست و یه دست تاپ و شلوارک ست.دو تا شومیز و یه دامن گرفتم شد ۳۱۰۰

باهاش رستوران رفتم مثلا برای سه نفر سه تا پیتزا سفارش داد جدا جدا یه همبرگر ، سه تا قارچ دو تا سیب ...

ممنون عزیزم که برامون نوشتید ،این مثالهای عینی عالی هستن هر کس به اشتباهات خودش پی میبره و دست عبرت میشه برامون.

واین درحالی هست که ما اون طرف رونمیشناسیم که غیبت محسوب بشه.

بچه ها ۹سال پیش همسرم با برادرش یه کاری رو شراکتی شروع کردن ،این کارشون بسیار پر درامد بود ،

اما اون موقع همسرم اصلن به حرف من گوش نمیداد ،اصلن حساب کتابش مشخص نبود واون برادر مجردش تا تونست از مغازه میکشید میداد به خواهر ومادر واون یکی برادر متاهل.

من هر وقت حرف زدم گفت برادرمه تو دخالت نکن.

منم دیدم غصه خوردن فایده نداره ،بی خیال شدم بعد دوسال ورشکسته شدن ،وخوب چون اینجا پای برادر مجرد درمیون بود ،

پدر شوهرم بیکار ننشست وشروع کرد به پرکردن چک ها.

ما یه زمین ۵۰۰ متری تو حاشیه شهر داشتیم همه رو فروخت 

وفقط ۲۰۰ متر برامون موند.

اما اینجا از جیب کوچیکه چیزی نرفتت فقط پدر شوهرم وشوهرم.

واینجا همسرم شد درس عبرت برای برادرش،اون(برادرشوهرم) بعد از ورشکستگی به خودش اومد یه قرون علکی خرج کسی نکرد با زرنگی از پدرشوهرم پول کشید و یه خونه ساخت و موقعی که میخواست ازدواج کنه خونه انقدر پر وسایل بود که عروس جهاز نیاورد.

چون مجرد بود خانواده ازش حمایت کردن

واما شوهر من کاملن طرد شد ،حال روحیش تا الان خیلی خوب نیست نمیدونم دلم بسوزه براش یا بگم حقش بود.

به هر حال گذشته ها گذشته ،الان کلی تغییر کرده شاید باورتون نشه یه ده تومنی تو کارتش نمیزاره همه رو سپرده به من .

میگه تو مدیریت کن.

سعی کنیم درس عبرت دیگران نشیم ،

وتا میتونیم درس های زندگی رو با چشم باز از اطراف یاد بگیریم.

چون وای براون روزی که روزگار بخواد چیزی یادمون بده.

خیلی بی رحم عمل میکنه.

سلام خانوما منم یه دوستی دارم خیلییی ناراحتشم همیشه باهاش صحبت میکنم ولی فایده نداره

خودش و شوهرش هستن فقط دوتایی یه ۶۰ تا۷۰تومنی در امد دارن بدون بچه و قسط و...همه پولشون رو میدن به لباس و غذای بیرون مثلا الان ۲۰ام ماهه دیگه هیچ‌پولی ندارن در حد ۲۰۰هژار مثلا دارن هرچی بهش میگیم فایده نداره مثلا میره مانتو ۵تا با هم میاره ۲۵میلیون تازه اخر ماه که پول نداره میره قسطی میاره هیچوقتم‌نمیپوشه فقط میخره انقد دلم برا شوهر بیچارش میسوزه

دوستان من یه کاری که میکنم بجای اینکه گوشت مرغ چرخ کنم گوشت بوقلمون چرخ میکنم بنظرم بصرفه تره و طعمشم خوبه، رون و سینه رو با هم چرخ میکنم و سفت نمیشه.بنظرتون کارم درسته؟؟

چرخ کرده گوشت قرمزمون هم اجبارا گوشت شتر هست ، گاهی با کمی گوسفندی قاطی میکنیم ولی اکثر مواقع شتر خالیه و خیلی برامون گرون میفته بخاطر همین برای‌گوشت سفید بوقلمون میخرم

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers

یه مشکل دیگه دارم که همسر من غذا میبره با خودش سر کار بعد از کرونا محل کارشون دیگه رستوران رو بست . و نمیشه غذای معمولی گذاشت متاسفانه همکارا به غذای همدیگه هم کار دارن و نظر میدن.همه ی اینا بکنار چند وقتی بود که همسرم هی میگفت غذا کمه بیشتر بزار، میوه و تنقلات بیشتر میبره  تا اینکه نشستم باهاش صحبت کردن که خوب نیست غذا اینقدر زیاد شده ها...  بالاخره همسرم گفتن نه بابا همه‌اش رو من نمیخورم یکی از همکارا جدیدا غذا نمیاره و چون به محل کارش به من نزدیکتره میاد پیش من و با من غذا اینا میخوره🤪

شوهر منم اصلا از اون اخلاقا نداره که چیزی بهش بگه خودشم میگه روم نمیشه به خاطر غذا و شکم بهش حرفی بزنم.

حالا جدیدا هر غذایی رو نمیبره حتما باید برنج و خورش باشه اونم خوشمزه و پرگوشت🤕 من خودم تقسیم بندی گوشت دارم نفری سه تیکه گوشت میزارم ولی غیرمستقیم میگه یکم بیشتر بزار.حالا من چطور با زبون خوش راضیش کنم که یه اعتراضی بکنه یا دیگه انقدر تجملیش نکنه

من خودم باردارم با خنده بهش گفتم خوشبحال خانومش از آشپزی معاف شده من باید برای یه نفر دیگه هم آشپزی کنم فقط گفت عیب نداره خدا برکت میده بهمون یا وقتی میگم خسته ام نمیتونم آشپزی کنم خودش آشپزی میکنه و حسابی روغنی و پرملات هم درست میکنه

خدایا دلم معجزه می خواهد از آن معجزه هایی که به هنگامه ی وقوعش، خدایا دوستت دارم و خدایا شکرت میان هق هق گریه هایم گم شود ... خدایا دلم معجزه می خواهد معجزه ای در حد خدا بودنت ... CafeMom Tickers
سلام خانوما منم یه دوستی دارم خیلییی ناراحتشم همیشه باهاش صحبت میکنم ولی فایده نداره خودش و شوهرش ه ...

توماه الکی ازش قرض بگیر بعد پولو تبدیل به سکه ای چیزی کن بهش بده

لایک نکنید .توروخدا 
توماه الکی ازش قرض بگیر بعد پولو تبدیل به سکه ای چیزی کن بهش بده

سکه هم باشع میفروشتش میده به طلا

باباش خیلی پول‌دار براش طلا میخره این‌میفروشه میده به لباس

۲۰۰گرم باباش بهش طلا داد سر عقدش

شوهرش‌کلیییییی طلا براش خرید خیلییی پولدارن خانواده‌دوتاشون

چقد سکه هدیه گرفتن

الان فقط ۴۰گرم طلا داره

سکه هم باشع میفروشتش میده به طلا باباش خیلی پول‌دار براش طلا میخره این‌میفروشه میده به لباس ۲۰۰گرم ...

باهاش حرف بزن بگو ببین اینو نپوشیدی الکی خریدی و...مدیریت پول یاد نگرفته هنوز 

لایک نکنید .توروخدا 
باهاش حرف بزن بگو ببین اینو نپوشیدی الکی خریدی و...مدیریت پول یاد نگرفته هنوز 

میدونی چجوریه داری باهاش حرف میزنی یهو وسط حرفت عکس یه مانتو نشونت میده میگه ببین جقد قشنگه

اصلااااا گوش نمیده هیچوقت حرفای بقیه رو‌نمیذاره کامل بشن

سکه هم باشع میفروشتش میده به طلا باباش خیلی پول‌دار براش طلا میخره این‌میفروشه میده به لباس ۲۰۰گرم ...

من امروز به دوتا دختر ۱۸ و۱۵ ساله م گفتم اگه بتونید از پولای تو جیبیتون یه پلاک طلا بخرید خودم بعنوان جایزه و تشویق زنجیرش رو براتون میخرم

کلی هم استقبال کردن، هدفم اینه که از الان یاد بگیرن چجوری مدیریت کنن پولاشون رو و خرجای بیجا رو کنار بذارن😊👌

خانما یه سوال دیگه... 

من یه انلاین شاپ دارم 

ولی میخوام ارز دیجیتال کار کنم چندتا دوره هم دیدم 

اینجا کسی بورس یا ارز فارکس و کریپتو فعال هست؟

سودش میانگین چقدره؟ 

و چه آموزشایی دیدین؟ 

2810