2777
2789

خب اردیبهشت منم با چالش ۵۷ تمنی انجام شد 🤚

خرج خونه رو بعهده گرفتم😍

دلیل اصلیممم برای اشنایی با نحوه خرید کردن بود

چون فضای خونه پدری جوری نبود که ما خرید کنیم حتی مادرمم خرید نکرده تو عمرش (شاید به ندرتت پیش اومده)

برای همین اعلام کردم به همسرم و موافقت شد 😍

به همسرم گفتم دوسدارم بیشتر یاد بگیرم 

خلاصه این ظاهر قضیه بود که واقعیت هم داشتااا 

و در باطن هدفم مدیریت بود که بتونم از اون مبلغ، راحتتت پس انداز کنم 

نحوه خرید کردنم:

با همسرم از سرکار میایم 

ماشینو نگه میداره 

میرم داخل مغازه به اندازه مصرف اون روز و غذا خرید میکنم

(مثلا تو راه فکر میکنم امروز چی بپزم، سریع موجودیارو چک میکنم و نیازمندیارو میخرم)

وقتی همسرم کنارم باشه برای خریدای بیشتر مثلا برای مهمونی 

میگم خب الان میوه رو چطوری بخرم؟

خودش تو کیسه ریخت و اومدیم بیرون میگم قراربود یاد بگیرم😭😭مثلا پرتقال و سیب اینا رو چطوری ورداشتی 😭😭چند کیلو بخرمم 

حالا من زمینه حرفای اینجا تو ذهنمه ها فقط یکم فیلم میام😐😐ببینم روشش چیه 🤪

بعد نگو همسرم یه معصومه درون دارهههه 😀

متوجه شدم تقریبا به تعداد برداشت 

گفت مثلا پرتقال که الان فصلش نیس کمتر خورده میشه 

پس کمتر برمیداریم 

فلان میوه به تعداد 

در کل میوه چون زیاد خورده نمیشه حتی کمتر از حدش میتونی بخری 

ولی چند نوععع همیشه میخره 

کلا همسرم از اوناس که دستش پر دیده میشه و واقعا دست و دلبازه

نگوووو ایشونم اگاهانه خرید میکرده 😍😍

البته بنده خدا سرگرمم کرده باشه 

چون یهو خودش پیاده شه چیزی بخره از کارت خودش میگیره 😅منم یکی دو بار بهش پس دادمااا

خانم مدیر حواسش به همه چی هستا😎

سلام خانمای عزیز

من‌میخوام اقساط ویپاد رو بدم،اولین قسط هست

موقعی که میخوام تسویه کنم مینویسه این تسهیلات در وضعیت قابل تمدید نمیباشد😐😐

یعنی چی؟ من چطوری تسویه کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا ی قرعه کشی خونگی هست 12ماهه 12 تومنه قسطش ماهی 1 تومن 

من خودم حقوق دارم اما کمه ولی میتونم 1 تومن رو بدم همسرم مخالفه میگ اگ نفر اخر شدی چیه همون 1تومن رو خودت پس انداز کن بنظرتون چیکارکنم شرکت کنم‌؟

دخترا ی قرعه کشی خونگی هست 12ماهه 12 تومنه قسطش ماهی 1 تومن  من خودم حقوق دارم اما کمه ولی میت ...

۱۲ ماه بعد دربیاد واقعا پول بی ارزش میشه میتونه طلای شکسته یا پارسیان بخری هر ماه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
شما از چالش 57 تومنی خبر نداری چی هس؟ همسرمم همینو میگ

اول سال دست همسر معصومه جون سوخت و ایشون نتونستن کار کنن برای خودشون چالش گذاشت خرج روزانه رو با ۵۷ تومن ببندن و اینجا اعلام کردن گزارش دادن بچه هایی هم لازم داشتن این چالشو انجام دادن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خیلی نکته خوبی گفتی  منم موقع کشیدن غذا همیشه بهترین قسمت گوشت و مرغ رو برای همسر و بچهام میکش ...

عزیزم میشه توی دورهمی من تگ کنی یه چیزی واستون بگم .خودم بلد نیستم. البته اگه جسارت نمیشه

سلام خانمای عزیز

دوستان مجازی دوست داشتنی و آدم حسابی🌱

از آشنایی با تک تک شما دوستان خدارو شاکرم. سعی میکنم از همتووون یاد بگیرم. از معصومه جان عزیز؛ مامان سبحان عزیز و رویا جان هم تشکر ویژه دارم.

اول تا آخر بالاسر تاپیک واستادن و غیرت به خرج دادن تا به اینجا رسید.

دوستان در مورد اسنپ پی سوال دارم از خدمتتون.

ممنون میشم اگر نظرتونو بگید.

اجرت کارها خیلی بالاست. با این وجود می ارزه خریدش باز؟ چون قسطی هست؟ طلایی که قیمت واقعیش ۱۱ تومنه نزدیک ۱۶ قیمت زده. خیلی دودل هستم.

سلام عزیزم شمامیدونی کارت بانک مهرچندروزه میاد؟من الان ۱۲روزه حساب بازکردم ولی کارتش نیومده...

طول میکشه عزیزم ۲ ۳ هفته

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانمای عزیز دوستان مجازی دوست داشتنی و آدم حسابی🌱 از آشنایی با تک تک شما دوستان خدارو شاکرم. ...

عزیزم من طبق چیزی که اینجا یاد گرفتم و به نظرم منطقی هست جواب میدم 

دوستان نظرشون اینه چون تورم بالاس بله ارزش داره 

عزیزم من طبق چیزی که اینجا یاد گرفتم و به نظرم منطقی هست جواب میدم  دوستان نظرشون اینه چون ...

ممنون عزیزم. شما نظر منفی در مورد این نوع خرید ندیدین تو گروه؟ 

کامنتای پیج اسنپ پی رو میخوندم گاهی فروشگاها کم لطفی کردن و ارسال نکردن.

پشتیبانی هم گفته مسئولیتش با ما نیست و با فروشگاهه.

اینجا از دوستان تجربه ای داشتن؟

ممنون عزیزم. شما نظر منفی در مورد این نوع خرید ندیدین تو گروه؟  کامنتای پیج اسنپ پی رو میخوندم ...

اینجا چند نفر خریدن و مشکل عقط همون اجرت بالا بوده من خودم ۲ تومن اعتبار دارم ولی هنوز تصمیم نگرفتم چی بخرم

@masumehjoon     سلام دوستان عزیزم و معصومه جون مهربونم که بدون هیچ چشم داشتی همه‌ی تجرب ...

عزیزم سهامتو با ضرر اصلا نفروش طلا فعلا تو همین قیمت می مونە نگران نباش اصلا براماشین هم بهش طلا نده

2810