عزیزدلم شما که زحمت کشیدی این همه لیست مخارج رو نوشتی، یک بار هم از اول تا آخر با دقت بخونشون
یه خودکار قرمز دستت بگیر، ببین تو شرایطی که شما طی دو ماه فقط 10 تومن ورودی داشتی، کدوماش کاملا غیر ضروری و قابل چشم پوشی بوده، دورش خط بکش❌
حالا یه خودکار آبی دستت بگیر، اونایی که نیاز اساسیتون بوده رو خط آبی بکش ✅
اینجوری خودت متوجه اشکال کارت میشی، چون دیگران نمیتونن تشخیص بدن کدوم خرج برای خانوار شما ضروری هست یا نیست ♥️
چون کاملا شخصیه، مثلا من اگر ورودیم، طی دوماه اینقدر بود، قطعا برای دخترم تولد نمیگرفتم (ماه پیش تولد دخترم بود، هرجور حساب کتاب کردم دیدم تا تیر ماه چک سنگین داریم، باش صحبت کردم قانع شد امسال فقط شام موردعلاقشو باهم درست کنیم، کادو بخره و کیک سفارش بدم براش چون خودم وقت نمیکنم درست کنم 😍
حالا میام گزارششو میدم بعدا که چکار کردم بش خوش بگذره و راضی باشه🤗😁)
یا تو این شرایط روزی 100 قهوه خیلی زیاده ❌
میتونستی یه موکاپات بگیری و هر روز تو خونه قهوه درست کنید، من چون همسر خودمم زیاد قهوه میخوره با این روش هزینشو خیلی کم کردم
خوب گزارش این دو روز هم بدم 🌹
دیروز میخواستم خورشت بادمجون درست کنم ،اما فقط سه تا بادجون تو یخچال مونده بود که کم بودن
کنارش چنتا سیب زمینی تو هواپز سرخ کردم ، نصف خورش قیمه شد، نصف خورش بادجون 😋
چون امروز بیرون کار داشتم و میدونستم وقتی برسم خونه توان غذا درست کردن ندارم، یه مقدار خورشت بیشتر گذاشتم، که موقع ناهار برنج تازه درست میکنم و سیب زمینی تازه سرخ میکنم 🍚🍠
دیروز برای عصرونه آب طالبی درست کردم که عموی همسرم زنگ زدن میان خونمون، خوب اندازه خودمون بود نهایتا دو لیوان بیشتر ، میوه هم داشتم اما دو تا شلیل دو تا هلو سه تا موز یه پیش دستی گوجه سبز که نمیشد تو ظرف بچینم 😁
زود رفتم نیم کیلو بستنی تازه خریدم مخلوط کردم با آب طالبی، هم حجمش بیشتر شد هم خنک و مزش هم دلچسب شد 🍹🧋🥰
خرج دیروزمون شد فقط 50 بستنی ✅☺️
امروز صبح رفتم خرید، حدود 500 تومن میوه و تره بار شد، 120 شیر و ماست، 200 دارو و مرطوب کننده برای دخترم، 210 هم تخم مرغ و پنیر پیتزا که جمعا حدود یک تومن شدن 🌹
باید چند روز بدون خرج باشم این هفته 😊
راستی صبح که رفته بودم داروخانه شلوغ بود، حدود 20 دقیقه معطل شدم، وقتی برگشتم دیدم در ماشینم بازِ، پنل ظبط رو برده بودن 🥺 هم ترسیدم هم ناراحت شدم
اما خدارو شکر که بدتر از این نشد ♥️
اما من حدود یک ماهه که همسرمو هر چند روزی، چند ساعت میبینم فقط، یا ماموریته یا سر پروژه کاریشون
دیشب که خونه بود دیدم چقدررر پوست صورتش از آفتاب و گرما سوخته و سیاه شده، چند جای صورتش بر اثر آفتاب سوختگی قرمز و زخم شده
حتی وقت نمیکنه آرایشگاه بره، موهاش و ریشاش بلند شدن، دستاش همش پر از زخم و زبر شدن
واقعا حق نیست یکی از جون برای زندگیش تلاش کنه یکی اینجوری دسترنجشو ورداره ببره 😔
ببخشید دلم پر بود 💔
خوش روزی و سلامت باشید ♥️