2777
2789
دوستان من تجربه خرید آنلاین طلارو میخوام باهاتون ب اشتراک‌ بزارم ک چجوری با پول خورد طلا جمع کردم ...

سلام منم از میلی گلد میخرم و راضی هستم

توی تاپیک قبلی که ترکید درباره اش نوشتم

کارمزد خرید طلا نیم درصده فروش طلا نیم درصد

خودم رو ملزم کردم هر ماه هر چقدر ته حسابم موند یا هر پولی که بهم رسید و از قبل روش برنامه نداشتم سریع میلی بخرم

در چالش خرداد و تیر هم هستم انشالله با مدیریت خرج روزانه و تبدیلش به میلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیز دلم شما لطف دارید🩷 باور کن همین خونه نقلی رو که میخواد به همین راحتی بفروشه کلی واسش دو ...

شما از پیش برمیاید 

چه جالب اکو. ما ته تهش می‌بریم بازیافت های شهرداری بهمون پلاستیک میده. اکو احتمالا برای تهران هست .

منم یه نکته اقتصادی بگم از کلاس های ورزشی شهرداری و فرهنگسرا ها غافل نشید که عالیه . من صبح زود ثبت نام کردم اینجوری هیچ کسی هم نمی‌فهمه من کلاس رفتم ، چرااااااغ خاموش 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
شما از پیش برمیاید  چه جالب اکو. ما ته تهش می‌بریم بازیافت های شهرداری بهمون پلاستیک میده. اکو ...

یه نکته دیگه، نیازی نیست کاری به کسی داریم حتما زنگ بزنیم . باور کنید یه ویس و یا پیامک خیلی راحت تره و وقت کمتری میگیره .

طرف مقابل هم راحت تره . 

سلام دوستان .امیدوارم ایام به کامتون باشه پدرمن تازه بازنشست شدن یعنی از این ماه حقوقشو ریختن کی میت ...

خیلی راحت زنگ بزنید به بانکی که قراره ازش وام بگیرید. براتون توضیح میده

شما از پیش برمیاید  چه جالب اکو. ما ته تهش می‌بریم بازیافت های شهرداری بهمون پلاستیک میده. اکو ...

سلام واقعا به نکته خیلی خوبی اشاره کردی آموزش فرهنگسرا عالین من خودم دکور کیک با ۱۰۰ هزارتومن هزینه ثبت نام ۱۵۰ هزینه وسایل رفتم خیلی عالی کیک درست میکنم اگه بیرون بری همین کلاس زیر دوتومن نیست

من کلاس شیرینی خشک.شیرینی تر.میوه ارایی.دسر.کیک کافی شاپی رفتم .

این تابستان آن شالله به امید خدا خیاط بتونم میرم 😍

عزیزم میلی گلد معتبره؟  طلارو چند روزه میفرسته؟

مجوز نماد اعتماد و اینا داره نمیدونم من تاحالا سفارش ندادم گفتم ک تازه آشنا شدم ولی یه چنتا پست بالاتر یکی گف امتحان کرده و راضیه 

سلام شبتون بخیر خانم هایی که انقدر به فکر پس‌انداز کردن هستین به فکر پوست موهاتونم هستین؟؟؟  چه ...

اشتباه نکن عزیزم   رو پوستت حساس شدی وگرنه ۲۸ سالگی اوج جوانیه  کرم و لوسیون و اینا هیچ معجزه ای نمیکنه عمل زیبایی فقط صرف هزینه ست  ،خواب و خوراک سالم داشته باش ،حرص نخور ،پس انداز کن و گذر عمرت رو قبول کن و تمام

حساب کتاب منو دیوونه میکنه الان دارم برای خرجی خرداد ماهم برنامه ریزی میکنم  میذارم یه گزارشی ...

عزیزم درخواست میدم بهت 

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
معصومه جان منم میگم پول هست ولی شوهرم اصرار نه دقیق بگو چند توی حساب داری . بارها هم بهش گفتم من اصل ...

بده مدیریت و خرجی رو به خودشون عزیزم 

فقط چند ماه اندازه نیاز خودت یه مبلغ مشخص بگیر ( آرایشی و لباس و اینا )

بعد دائما بهش لیست بگو که بخره بیاره 

شاید چند ماه عقب بیوفتی ولی هم درس عبرت میگیره 

و هم این مدیریت شما اصلا الان ارزشمند نیست برای همسرت و هم خودت با این حرص و جوش 

ولی خودمم اصلا پراید دلم نمیخواست،تصمیم داشتیم هم پول جمع کنیم هم وام بگیریم قسطی یه ۲۰۶ یکم مدل بال ...

١٠٠٪؜پرايد گلم .... هم كم خرجتر.....خداي نكرد بزني دلت نميسوزه بعد راه افتادي ماشين مدل بالا بخر .... ٢٠٦ خيلي تيز براي تازه كارها مناسب نيست...

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
2810