2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی ولی من که کلا آدم مصرف گرایی نبودم و نیستم ولی همسرم و مادرش خییییلی ولخرجن و این کارمو خیلی سخت ...

سلام الهام عزیزدل خواهر ظهر قشنگت بخیر و نیکی باشه ❤️

ببخش به کل فراموش کرده بودم خوب که خودت دوباره یادآوری کردی😉

ببین عزیزم اگه ب لو کارت رو داری که چه بهتر چهار تا باکس باز کن به این روال 

باکس اول قرعه ها ...در هفته یک و نیم بذار واسه قرعه ها 

گفتی خرداد ماه تموم میشه عزیزم 

وقتی تموم کردی قرعه نذار تا دوماه ...تا جمع بشه و شرکت کنی به کلاسی که دوست داری 

دوماه جمع کنی میتونی ثبت نام کنی 

بعد ثبت نام دوباره همین روال پیش برو ..شش تومن قرعه رو بذار تا طلاهای فروخته شده رو بگیری یواش یواش...بعد اون هم انشالله سهم برادرتون رو بدین 

پس یک و نیم واسه قرعه 

میمونه دو نیم در هفته 

یه باکس هم اختصاص بده به پوشاک ...چون گفتی یه مدت که لباس نگرفتم پس بهتر هر هفته پونصد هم بذاری به این قسمت 

میشه ماهی دو ملیون که میری قشنگ به خودت هم بها میدی 😍

بعد یه مدت که دیدی تامین شدی از این قسمت ...نصف اش رو پس انداز شخصی ات به کنار بذار ...نصفش رو هم باز برای لباس تو بودجه ات بذار ....بذار قشنگ جمع بشه ....جنس خوب و با کیفیت بگیر 

خب میمونه دو تومن 

یه باکس هم اختصاص بده به لوازم خونه ات 😉 هفتگی پونصد هم بذار واسه این قسمت ...ماهی میشه دو تومن جمع که شد 

نواقص ها رو بگیر 

از هر لحاظ به قولی نمره ی بیست رو بگیر 😉حالا یه مقدار جمع کردی ...چکی بگیر ...که زودتر هدفت تیک بخوره 

مثل من که تلویزیون گرفتیم چکی 😉

میمونه یک و نیم عزیزم ❤️ اونم قشنگ اختصاص بده به مخارج خانه 

۴۰۰بذار واسه گوشت درسته چرخ کرده و مرغ نمی‌گیری 

میتونی ...اکه دوست داشتین ماهی ،و سیرابی و ...هم بگیری 

ماهی میشه ۱۶۰۰برای این قسمت 

که پروتین های یخچالت رو از این قسمت تأمین کن 

۲۰۰بذار واسه صیفی جات 🌱

۲۵۰بذار واسه لبنیات و صبحانه 

۲۵۰بذار واسه میوه 😉🌱

۵۰بدار واسه نان 

۳۵۰بذار واسه سوپری 

میتونی قسمت سوپری رو جمع کنی ...سی ام هر ماه عمده بگیری 

یه ماه مثلا شوینده ها 

یه ماه مثلا کل حبوبات 

یه ماه مثلا قند و شکر و چای و کاغذ دستمال 

یکجا البته در طول سال هم درآمد دیگه ای هست که مقدارش زیاد نیست و متغیره

خب عزیزم میتونی در آمدت رو بگی که سالانه چقدر 

مثلا صد ملیون 

بشینی قشنگ  ورودی و خروجی هارو بیاری رو کاغذ 

ببینی چقدر باید بذاری واسه ماهانه ات کنار ؟

بشین بیار رو کاغذ هر کجا هم که کمک خواستی ....منو تگ کن 

سلام قشنگا 

به لطف خدای مهربون تو وقتی ک حتی یک درصد فکرشو نمیکردم 

بلاخره 

خونه دار شدیم😭🩷

امروز قراردادشو بستیم و خدا بخاد چهل روز دیگه تحویله

نوساز،صفر،یک خوابه ۶۰متر با امکانات کامل 

خیلی خوشحالم ک خدا صدامو شنید و بعد از ۷سال و نیم قراره برم خونه خودم 

برام مثل رویاست

انشاالله قسمت همه مستاجرا 

بچه ها ما تا فردا باید ۶۰۰میلیون چک پر‌کنیم،تا ده روز دیگه هم۸۰۰

طلا هم هرروز میاد پایین و ما کل سرمایمون رو گذاشته بودیم رو طلا و ماشین 

بنظرتون امکان داره تا هفته ی دیگه طلا کمی بره بالاتر؟

سلام قشنگا  به لطف خدای مهربون تو وقتی ک حتی یک درصد فکرشو نمیکردم  بلاخره  خونه د ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بالاخره شددددددددددد 🤩🤩🤩🤩

باریکلااااا بهت عزیزم 👏👏👏👏👏

مطمینم پشت این موفقیت بزرگ تلاشهای شبانه روزی بوده 💪💪💪💪

مبارکتون باشه عزیزم ❤️

به سلامتی و دلخوشی بشینین انشالله

اصلا نگران نباش عزیزم ❤️ جای اونا هم به راحتی پر میشه 😉

سلام قشنگا  به لطف خدای مهربون تو وقتی ک حتی یک درصد فکرشو نمیکردم  بلاخره  خونه د ...

عزیزم خیلیییییی مبارکت باشه انشالله فقط صدای خنده وشادی بپیچه توخونتون شک نکن تادوسه سال دیگه عوضش میکنی وبزرگترودوخوابه میگریی 😍😍😍😍

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 بالاخره شددددددددددد 🤩🤩🤩🤩 باریکلااااا بهت عزیزم 👏👏👏👏👏 مطمینم پش ...

قربونت برم 

معصومه جون من شما رو واقعا مثل یک خواهر بزرگتر دوست دارم و ازتون یاد گرفتم ومیگیرم  

تو این یکسالی ک با شما اشنا شدم و بچه های این تاپیک واقعا زندگیمون تغییر کرده،قدر پولمونو بیشتر دونستیم،بیشتر تلاش کردیم🩷اول از خدا ممنونم و بعد از شما تو این مدت دیدمون به اطراف و زندگیمون باز کردی 

این یکی دوماه هم فعلا باید ریاضت بکشیم ک خدا بخاد اول چکا رو پر کنیم بعدم وسایلا رو بخریم چون خونه صفره 

قربونت برم  معصومه جون من شما رو واقعا مثل یک خواهر بزرگتر دوست دارم و ازتون یاد گرفتم ومیگیرم ...

منم صبحا که بیدار میشم اول یاد حرف معصومه خانوم میفتم که میگن پتو رو بزن کنار پاشو برو دنبال هدفات بدن سالم واسه کار کردنه😃😍

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام منم عضو شدم کد شما رو زدم

جدی میگی؟؟؟

ممنونم گل قشنگم

من با مشاوره اش حرف زدم گفتش طلای فیزیکی فقط در تهران هست

اما هرزمان که شما اراده کنی طلایی که خریدی به قیمت روز به حسابت وارد میشه

اینگ گفتم بهت بگم تا دینی به گردنم نباشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
جدی میگی؟؟؟ ممنونم گل قشنگم من با مشاوره اش حرف زدم گفتش طلای فیزیکی فقط در تهران هست اما هرزمان ...

منم تهرانم .درسته حضوری خ هروی دفترشون هست.تازه عضو شدم هنوز خرید نزدم ولی جالبه طلا بدون اجرت از ۱۰۰ هزار  تومن میتونی بگیری.

بيگ لايك هزار لايك گل گفتي... همين ديشب تو جمع خانوادگي صحبت ويپادو زيپاد شد  يه عزيزي برگشت گف ...

چرا عزیزم برای تو چه فرقی میکنه کمترین حسنش اینه طلاهات تو صندوق بانک جاشون امنه 

منم تهرانم .درسته حضوری خ هروی دفترشون هست.تازه عضو شدم هنوز خرید نزدم ولی جالبه طلا بدون اجرت از ۱۰ ...

پس خدا رو شکر میتونی راحت طلا رو بگیری

من مشهدم برای همین میتونم درخواست بدم و به حسابم واریز بشه

همینطوری میشه ماهی 1 تومن 2 تومنی جمع کرد

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810