2777
2789
آخه خیلی بیشتر از۲۴تومن نیاز داشت..اگه میگفتم برا یکی دیگه اس باز هم توقع داشت طلا بفروشم..ولی وقتی ...

گلم خب طلایی که همسرت خریده برای مواقع نیاز هست

اما طلای مخفی و پس انداز مخفی رو نده. 

یک زمانی وضعش خوب بوده برات طلا خریده خب الان نیاز داره.

تو الان نه پس انداز مخفی داری نه طلا. چون دفعه بعد میگه هم 24 تومن پس انداز رو بده هم انگشتر تو بده

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این تاپیکم رفت تو پربازدیدها🤦‍♀️

🥺😫

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
یه گزارشی هم بدم از شرایط مالی و غذایی هفته مون😇 من قبلا گفتم که حقوق این ماهمون کلا رفت برای ر ...

در راستای رسیدگی به امورات خود و اینکه همسرم فکرنکنه من به خودم اهمیت نمیدم هم دیشب طرح نیاز کردم و گفتم من شلوار لازم دارم و بچه ها رو سپردم بهش و رفتم دوتا شلوار خوشگل و عالی  برداشتم دوقسطه 

شد یک ملیون که 500رو چند روز دیگه با حقوق این ماه میدم و 500 رو با حقوق خرداد انشالله

و امروز اینقدر جلوی همسرم از شیک بودن شلوارم تعریف کردم و گفتم اینبار که بریم بیرون میبینی چه شلوارهای معرکه ای خریدم و اینقدر جلوش از خودم تعریف کردم که اونم طفلک از ظهر میگه مبارکت باشه چقدر شلوارهای قشنگی خریدی😂😍

به قول معصومه ی قشنگ منم دلم میخواد توی همه چیز بیست بیست باشم😍😍😍

ما فقط قراره یکبار زندگی کنیم پس باید. تلاش کنیم عالی باشیم و لذت زندگی رو ببریم😍😍😍

بخدا این حساب کتاب کردنا مدیریت کردن ها و برای همه چیز برنامه داشتن و برنامه ریزی کردن برای من مثل یک بازی قشنگ میمونه که با پیدا کردن راه حل میتونی بازی رو برنده بشی😍🧡

چون تاپیک رفته پر بازدید من دیگه سخن رو کوتاه میکنم و پیام نمیدم تا انشالله سر ماه که حقوقمون رو واریز کردن و بیام اینجا برنامه ماهمون رو بنویسم😍😍😍

مهربان که باشی خورشید از سمت قلب تو طلوع میکند...و صبح مگر چیست جز لبخند زیبایت!...💞💟
ممنون میشم آدرس بذارید.. اینجا آدرس کرجی ها بالاس😆✌

عزیزم مسدان کرج همون اوایل قبل از خیابان شهربانی، یه خیابان باریک یک طرفه هست به اسم هما..... دقیق نبش همان خیابان یه سکه فروشی هست تو ویترینش هم یه عمالمه طلای دست دو داره 

مثلا دستبند کارتیر که تو هر سایزی دلت بخواد 

حالا یه سر بزن اما بازم تخقیق کن شاید جای بهتر با درصد کمتر پیدا شد منم خبر بده

بیخیال بابا از زندگی هاتون لذت ببرید از شکمتون میزنید که چی بشه مثلا اگه پولی قراره اضاف میاد جمع کن ...

پس انداز خیللی خوبه به وقت نیاز کسی نمیاد دستمونو بگیره و حتی برای احوالپرسی هم نمیان چون میترسن ازشون پول بخوای...

بیخود نیست که میگن" چه چه مستونت بود، فکر زمستونت نبود؟!!"

اینکه یه سقف بالا سرت باشه، یه ماشین زیر پات باشه یه حقوق ثابتی سر ماه داشته باشی یه پس اندازی تو حسابت باشه.. آینده نگریه، خساست نیست!

منو همسرم با دو درآمد نسبتا خوب ،شب عیدی ۱۰ میلیون از داداشم قرض کردم تا بتونم مشکلمو حل کنم که البته نتیجه بی خیالی و سخت نگرفتن بوده..‌

البته اینجا نخوندم جایی کسی گفته باشه غذای مونده خوردم یا غذا نخوردم.. ماشاالله همشون اول به تغذیه اهمیت دادن😂😂😂

2810