2777
2789

خواستم به طور کلی تشکر کنم از همه دوستانی که در پست من درباره خرید خونه امیدواری دادن و جملات دلگرم کننده گفتند 

واقعا از تک تکتون ممنونم و خیلی هم روحیه م رفت بالا.... 🥰🥰🥰🥰خدا برای هم حفظمون کنه 

فقط دعا کنین من دهن لقی و دلسوزی بیحا رو بگذارم کنار.... همین دو تا پاشنه آشیل من هست...

الان روحیه م رفته خونه همسایه طبقه بالایی نشسته داره چایی میخوره😅😅😅😅😅😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان  ما میخوایم خونه بخریم حقوق و قسط مسکن تقریبا برابره  با وام به راحتی میتونی ...

گلم به نظرم اول یک خونه خوب 2 اتاق خوابه و ارزون قیمت از دیوار پیدا کن و بهش نشون بده

بگو این خونه مثلا اینقدر قیمتش هست و ما این مقدار پول داریم

اگه وام و فلان بگیریم، باید مثلا ماهی 25 تومن قسط بدیم و چون حقوق تو بالاتر از این مقداره میتونیم از پسش بر بیایم. (اگه هم پایین تره بگو تا اون زمان طلا میخریم که یهو پول گنده بدیم).

اینم بگو تازه خونه های دیوار، گرونن توی املاکی ها یک ماه بگرده با همون پول خونه بزرگتر یا با همون متراژ اما ارزون تر هم پیدا میشه. اینم بهش بگو که تازه ارزون تر هم پیدا میشه.

و تا زمانی که اجاره خونه الانتون سالش تموم بشه هی طلا بخر. اخرش میبینی 300 تومن طلا داری

و زودتر قسط هاتون رو میتونی تموم کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها 

یکی از دوستان الان گفت ماشین، من تصورم رفتن به اتوگالری بود و اقایون زبون باز که یه خانوم خنگی مثل من رو سرکیسه میکنند 

اما الان یادم افتاد ماشینم میشه ثبت نام کرد 

اونها که دیگه کلاه برداری و اینها نداره تو ایرانخودرو؟ یا سایپا؟ 

اینم جالب بود 

الان یادم افتاد همسایه بالایی ما یه سمند و یه ۲۰۶ و یه پرشیا دارن.....بعد چند ماهه یه شاسی بلندم خریدن روشو کشیدن اصلا جابجا هم نمی کنند .... حتما میخوان صفر بمونه گرونتر بفروشن دیگه 

واقعا این تاپیک چه ایده های خوبی به ذهن آدم میاره‌..... دمتون گرم👌👌👌👌

بچه ها  یکی از دوستان الان گفت ماشین، من تصورم رفتن به اتوگالری بود و اقایون زبون باز که یه ...

روکین جان من از سایپا همین ثبت نامی ها اینترنتی ماشین خریدم

دوتا ۹۰ میلیون واریز کردم یه پیامک تحویل اومد رفتم ماشینو حاضر و اماده و پلاک شده با سند تحویل گرفتم اومدم خونه ۵ دیقه هم نشد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
   سلام سلام دوستان گل و نازنینم     عزیزان دلم سوالات زیاد و تکراری خوندم ...

@فراوانیی   سارا جون   عزیزم بفرما ببین   

هدفم ۴۰گرم طلا   و یک سکه   

فعلا با پس انداز های خودم ۸گرم و خورده ای خریدم   

گوشواره ۳گرم و ۵۷۰ سوت 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
مستاجری و بی ماشینی سخت نیست احیانا؟ سختی طلا و خونه سختی؟

مستاحری و بی ماشینی سخته ولی نباید زیادی دو دوتا کنی باید زندگی کنی و لذت ببری من کسایی را می‌شناسم که مستاحرن اما با کیف و لذت زندگی میکنن مسافرت و لباس و خورد و خوراکشون به راهه یه خانمه نوشته بود بچه های جاریم حق ندارن دست به یخچال بزنن و خیلی جاریم بلده و ...آخه این چه زندگیه که بچه ها اذیت بشن و نتواند هر وقت خواستن میوه و خوراکی بخورن

روکین جان من از سایپا همین ثبت نامی ها اینترنتی ماشین خریدم دوتا ۹۰ میلیون واریز کردم یه پیامک تحوی ...

چی خریدین که ۱۸۰ کلا شد عزیزم .... 

بعد به نظرت روشو بکشی اصلا استفاده نکنی به اندازه طلا رشد می‌کنه؟

جالبه عزیزم من استقبال نیکنم از طلای کم اجرت اما غالبا چیزای ریز خیلی کمه  شما اگر ادرس کرج ...

روکین عزیزم

طلافروشی های پایین شهر، طلای دست دوم کم وزن زیاد دارن. به واسطه خرید محدود مردم در اون مناطق میارن و اتفاقا دست دوم هم زیاد دارن

اگه گذرت به پایین شهر خورد حتما طلافروشی هاش رو ببین

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810