2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

موقع خرید نوشته توی ۴قسط یکو‌خورده ای میتونی پرداخت کنی الان که اینجا میاد کل مبلغ باید حساب بشه…چج ...

عزیزم خب قسطش به اندازه اعتبارتونه.

باید از اسنپ بیشتر استفاده کنید و قسطاتون رو به موقع بدین و... تا اعتبارتون به مرور بیشتر بشه.  

عزیزم خب قسطش به اندازه اعتبارتونه. باید از اسنپ بیشتر استفاده کنید و قسطاتون رو به موقع بدین و... ت ...

اها ینی نمیتونم خرید قسطی داشته باشم از کارت خودم مستقیم اقساط بدم؟فقط با اعتبار باید خرید کرد؟

من هنوزم امید دارم معجزه بشه  

[QUOTE=361806492]دلیل تون برای خرید ماشین دوم من هفته ای دو روز سرکارمیرم که چند دقیقه دوره باید با تاکسی برم ازنظر امکانات هم خونمون از همه  چیز دوره دوس دارم ماشین بخرم مثلا بچه هارو کلاسی خواستن خودم ببرم البته الان نیاز به رفتن داخل شهر داشته باشم با همسرم با هم میریم 

عزیزم ممنون ازمحبتت برام نوشتی من همیشه خریدهای خودمودراولویت قرارمیدم ولی الان تقریباشرایطم بهم اجا ...

عزیزم من کامل درکت میکنم .

چون دقیقن همسر من همین مشکل وداره وبعد از ۱۴سال زندگی وتلاش یکم قلقش افتاد دستم.

برات مینویسم شاید کمکت کرد.

یه روز قبل حقوق لیست کامل مایحتاج اقساط وهمه چیز رو مینویسم البته مقداری هم به خودش اختصاص میدم.

همسر من قهوه و خوراکی زیاد استفاده میکنه با سرویس نمیره سرکار باماشین خودش میره و خرج بنزین داره.

واگر این کارو نکنم تنش توخونمون ایجاد میشه .

اولین بار که لیست و دید گفت پس چی میمونه از حقوق همه رو که تقسیم بندی کردی.

گفتم بیا این خودکار هر کدوم و فکر میکنی واجب نیست خط بزن من در خدمتم.

خودکار و گرفت دستش اول وام‌ها رو دید گفت اینارو نمیشه خط زد اعتبارم خراب میشه بعد بدهی های کوچک و دید باز گفت اینا هم چن ماه عقب‌افتاده. 

رفت سراغ خوراک و پوشاک دید همه جز واجبات 

خلاصه بگم که کیش وماتش کردم .

وبه همون بودجه ای که بش اختصاص دادم قانع شد .

البته این پروسه تا الان ادامه داره با این که یک سال گذشته ومن مدام در حال قانع کردنش هستم.

اما عزیزم نتیجش برام بسیار بسیار شیرین هست .وکلی پیشرفت‌های خوبی داشتم .

امیدوارم شما هم موفق باشی 

سلام عزیزم ، بله ۳۰ مهر جراحی کردم، اتفاقا میخواستم بیام اینجا بگم دیگه فرصت نشد، یکی گفته بود پس ا ...

خیلی خوشحال شدم 😍برات مبارکت باشه دیروز تایپیک هارو خوندنی دیدم پیامت رو برام جالب بود ببینم چه کردی😅 میفهمم حس رضایت درونی چیه ‌چقد حال آدم خوب میکنه خب این پس انداز ها باید در جهت بهتر شدن حال ‌موقعیت خودمون باشه تا یه جور پیشرفت حساب بشه دیگه حالا می خواد خونه باشه با قیافه باشه وقتی نیازه باید استفاده بشه دیگه منم شهریور برا خرید گوشیم خیلی مردد بودم همش مردد بودم ببینم طلا بگیرم یا گوشی البته این پول با قرعه وپس انداز هام جمع شده بود تهشم دیدم اونقدی گوشی حال منو خوب میکنه هیچی تو اون لحظه نمیتونه این حال خوب رو برام بسازه در نتیجه نزدیک ۶۰ تومن هزینه کردم وبه آیفون جیگر خریدم❤️😙

عزیزم وام بلو راسته که باید از اول ماه بزاریم تا امتیاز وام محسوب بشه یا ربطی نداره

بلو باید سه ماه متوالی میانگین حسابت از ۳تا ۱۰تومن باشه تا همون اندازه وام بده 

اول باید تا سه ماه سه تومن تو حسابت باشه 

خیلی خوشحال شدم 😍برات مبارکت باشه دیروز تایپیک هارو خوندنی دیدم پیامت رو برام جالب بود ببینم چه کرد ...

بهترین کار رو کردی آیفون خودش سرمایه‌گذاریه از بس قیمتش بالا می‌ره

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال

سلام یه پلاک زنجیر ظریف گرفتم 

۱گرم ۷۰۰ سوت طلا ۴۶۶۳ تومن بوده ۹میلیون و ۲۶۰ تومن 

چند درصد سود گرفته؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بچه هادارم روی دخترم کارمیکنم وهدف گذاری روبهش یادمیدم 🌼🌼خیلی ذوقشودارم عزیزدلم ازموقعی که باهاش ص ...

سلام عزیزم،اینکه تو این گروه از این حرفای دلی زده میشه من خودم خیلی دوست دارم.اصلا نمیدونم این تربیت و بزرگ کردن بچه ها چرا اینقدر پیچیده هست.من هر مدل خونواده اتی دیدم.دوستی داشتم که پدر مادرش شاغل و بدجور اهل پس انداز و میشه گفت خیلی خسیس بودن.الان همون دوستم و برادرش تو بهترین دانشگاه آمریکا و یکیش تو آلمان فاند کامل تحصیلی گرفتن و چه زندگی خوبی دارن.یا خونواده ای هم مشابه همین مثال شما دیدم که با گشاده دستی بچه هاشون به جاهای خوبی رسیدن.به نظرم خوب یا بد صد در صد مطلق وجود نداره و ملاک تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت بچه ها به هزار و یک عامل بستگی داره و پول شاید یکی از اون عوامل هست.

خیلی خوشحال شدم 😍برات مبارکت باشه دیروز تایپیک هارو خوندنی دیدم پیامت رو برام جالب بود ببینم چه کرد ...

مبارکه عزیزم 😍

بسلامتی ازش استفاده کنی🥰

ممنون بابت انرژی مثبتت، شما بودین قبلاً گفتین جراحی زیبایی حال آدمو خوب میکنه؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏