2777
2789
من هرچی هم بگم شوهرم یه مدت دیگه به بهانه ی اینکه پول لازم دارم از چنگم درمیاره ، اگه ندم که کشمکش ب ...

نظرات و پیشنهادات دوستان و حرفهای شماهم با توجه به شرایط زندگیتون رو خوندم و این راه حل به ذهنم رسید که،با طلاهاتون خونه بخرید و پدرتون هم به همسرتون بگه که میخوام یک  هدیه خونه بخرم برای دخترم ولی به اسم خودم(یعنی پدرتون) هست فعلا و دخترم حق فروش نداره . (البته همونطور که دوستان گفتن کاااااااااملا در محضر محکم کاری کنید که خونه برای شماست که بعدها حرف حدیث پیش نیاد )

ولی اجاره رو میدم ماهانه دخترم،اینطوری شما به خونه اتون رسیدید و درامدماهانه ام بدست اوردید و همسرتونم نمیتونه هی طلب کنه که خونه رو بفروش.

و اگه این راهکارم به کارتون نیومد همون طلا رو نگه دارید و سعی کنید به روش های مختلف بیشتر از همسرتون پول بگیرید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه میتونی یکسال دیگه خونتو بده رهن و اجاره به این صورت که مثلا اگه الان ۱۰۰ رهن دادی و ۳۰ تومن جمع ...

متاسفانه نمیتونم 

جاریم گفته میخاد بیاد اونجا

۶ سال اونجا خالی بود نمیومد و چون ۳ تا بچه داره اولویت و دادن به اونا

خودمم دوس دارم برم تا مستقل بشم

جا کوچیک جهازمو نشد ببرم

در کل اسایش ندارم

گالری نورسا تو خیابون ۱۷ شهریور خواستید ادرس دقیق براتون بفرستم البته انگار میخوان جابجا بشن شمارشون ...

زهرا جان پیج نورسا روداری شما بفرستی برام؟من گمش کردم قبلا حضوری رفتم ازاقای کاشفی خرید کردم یکم راهم دور شد پیجشم که گم کردم

عزیزم تنهایی برو مشاور ی متخصص خوب پیدا کن زوج درمانگر یا ی روانشناس کاربلد تنهایی برو پیششاکثر مرده ...

خب مشکل شوهر منم همینه ، یه دوست داره مریضه ، تمام اموالش هم زده به نام برادرش ، زنش هم خیلی بهش محل نمیذاره ، شوهر منم که بی زر زره ، دهن بین بود ، اینا رو هم که دیده ، منم محروم میکنه

نظرات و پیشنهادات دوستان و حرفهای شماهم با توجه به شرایط زندگیتون رو خوندم و این راه حل به ذهنم رسید ...

ممنون عزیزم از پیشنهادتون ، شوهرم نباید اطلاعی داشته باشه ، وگرنه دیگه همون مقدار پولی هم که گهگاهی بهم میده ، دیگه نمیده ، بعد مثلا میگه پول فلان چیز مدرسه ی بچه ها رو بده ، اگه بگم ندارم ، میگه پول اجاره پس چی میشه ، اگه بخوام بدم که تموم میشه ، یعنی همین جزئی پول هم که دارم نمیخواد ازش چیزی باقی بمونه که من پس انداز داشته باشم ، 

من این پول اجاره رو‌ باید مثل این مدت باز هم پس انداز مخفی کنم و وقتی نیاز مبرم داشتم استفاده کنم

خب مشکل شوهر منم همینه ، یه دوست داره مریضه ، تمام اموالش هم زده به نام برادرش ، زنش هم خیلی بهش محل ...

خب ببین گفتم شوهرت یه ذهنیت بدی داره از  خانوما ، خیلی ریلکس باش تو زندگی بی تفاوت باش نسبت به پولش و طلاهای خودت چون جنگیدن بیشتر آرامش و سلامتیتو تو مخاطره میندازه ، باور کن هیچی جای سلامتی و آرامش رو نمیگیره.

توکل کن بخدا بفکر آینده و زندگی خودت و بچه هات باش 

همیشه همه چیز پول نیست!

خب ببین گفتم شوهرت یه ذهنیت بدی داره از خانوما ، خیلی ریلکس باش تو زندگی بی تفاوت باش نسبت به پولش ...

باهاش نمیجنگم ، و درسته که پول همه چیز نیست ، ولی من پشتوانه ای ندارم ، نمیدونم آینده چی پیش میاد ، باید به فکر آینده ی خودم باشم

2810