2777
2789
فکر کنم اشتباه من همین هوا کشیدنه اسچون من دبه رو میزاشتم تو بالکن بعد هر دفعه چند تا میریختم تو شیش ...

خواهش میکنم 

اره خیار شور از ترشی حساستره 

اصلا هم نباید ابش کم بشه لب و لب باید بمونه بیرون از یخچال

برای همین کپک میزنه

سلام وقت بخیر دوستان خواستم درمورد خرید کردن چیزی بگم شاید به درد کسی خورد اولین کار بیاین کلان خون ...

مثلا حمام
شامپو
نرم کننده
صابون
ژیلت

توالت دستمال توالت
مایع دسشویی

سالن دستمال کاغذی
باتری
پاکت جاروبرقی

ظرفشویی
اسکاج  
سیم
مایع ظرفشویی  
باتوجه به نیازتون هر ماه خرید کلی انجام میدین یه یه جا خرید انجام میشه و

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه واحدا اکثرا قولنامه هستن بعد اینکه برا وام مسکن قبل از اینکه به اسمم باشه می توتم اقدام کنم؟ چند ...

وام مسکن رو به خونه ای میدن که سند عرصه و اعیان داشته باشه.قولنامه ای نمیدن

قبل از خرید میدن،شما با مالک قولنامه مینویسی میبری بانک اونا کاراشو میکنن و روز محضر خود بانک میاد چکو میده به مالک

از دو تا حداکثر ۴ هفته طول میکشه.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
برای همه چی استفاده میکنمبیشتر تو غذا خانوادم عاشق کشمشنلای پلو با حشو (سیب زمینی نگینی سرخ کرده+پیا ...

عزیزم اینا با سیخ و خیلی لای داره یکم ازشون شستم دیدم الان باید پاکش کنم بشورمشون یا هر دفعه به اندازه نیاز بشورم

فکر کنم اشتباه من همین هوا کشیدنه اسچون من دبه رو میزاشتم تو بالکن بعد هر دفعه چند تا میریختم تو شیش ...

خیارشور کلان باید خوش نمک باشه عزیزم 

من خودم داخل بطری  نوشابه میزارم ۲۰ تا دونه برای کل سال من کافی بطری که باز کردم میزارم داخل یخچال هیچ وقت کپک نمیزنه 

ما برای خیارشور ۸کیلو نیم 

۷۰۰ گرم تا ۸۰۰ گرم نمک میریزیم البته بعضی شورتر میزارن

برای وام باید سپرده کنم این پولو. من تا حالا وام نگرفتم کارمندم ولی به غیر از وام سپرده راهی به ذهنم ...

جایی که کار می‌کنی وام نمی‌ده؟

من باشم این رو طلا میخرم یه وام رسالت میخرم

اما پول سپرده نمیکنم

زندگی آونگی‌ست میان رنج و ملال
سلام عزیز دلم ❤️ خیلی خوش میای عزیزم به شهرمون طلاهای منصف زیادن ...یه دونه تو آبرسان ...خیابان جدیر ...

سلامعصومه جون طلایی که خریدم ۷ درصد بود ولی مثل شما تو مغازه طرف اینقدر چک و چونه زدم که ۵ درصد حساب کرد آخرشم گفت النگوی تک مستعمل ۳ درصد میدم و طلای شکسته ۲ درصد همسرم آخرش گفت امان از دست تو نکن زشته😂

خونه خریدیم و درگیر اقساط هستیم نه چیزی برامون نمیمونه همون بتونم به خرید های ضروری برسیم طلا که اصل ...

اگه میتونی یکسال دیگه خونتو بده رهن و اجاره به این صورت که مثلا اگه الان ۱۰۰ رهن دادی و ۳۰ تومن جمع کردی ۷۰ بده رهن و مابقی اجاره و ۳۰ رو برگردون به مستاجر .اگه هم خواست بلندشه ۳۰ از جیب میدی ۷۰ از مستاجر جدید

[QUOTE=359582037]عزیزم مگه چند کیلوئه و بجای کدوم کشمشا آورده؟ اگر منظورت اون کشمش سبز کمرنگاس من طعم 

بجای کشمش سبز آورده ،ممنون از پیشنهادت حتما از فردا دست بکار میشم کیک کشمشی دیروز درست کردم پسرم نخورد همشو جدا کرد

بچه‌ها جایی رو میشناسید که موقعی که خواستیم بفروشیم طلامون وبه قیمت تابلو بخرن آخه یعنی چی قیمت خرید ...

گالری نورسا تو خیابون ۱۷ شهریور 

خواستید ادرس دقیق براتون بفرستم البته انگار میخوان جابجا بشن شمارشونو دارم بهتون بدم

خدایا هم میدونی .. هم میتونی  میشه یه صلوات برام بفرستید ؟ 💜
2810