2777
2789
راستی ی سوال دارم ازتون . مادرشوهرجان مبلغ ۲۰۰ میلیون گذاشته بود بانک و سود رو میگرفت ک برادرشوهرم ...

عالیه عزیزم به نظر من بهترین فرصته هم نیاز خودت رفع میشه هم حالا خیلی بانک قانون و مقررات و ملزومات نداره من باشم سریع قبول میکنم باز ببین نظر بقیه چیه 

راستی زمینتم مبارکه خانمممم بالاخره گرفتی 🤩🤩واقعااا اینه که میگن خواستن توانستنه رو مدارش که بیفتی خدا خودش جفت و جور میکنه برات🥰🥰🥰😍

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چیزی هم بگم براتون عزیزان من تقریبا از نظر سن.. گفتم بالا از بعضی ها بلکه از بیشترتون بزرگترم 

اینو میگم اگه دوست داشتین به عنوان خواهر از من بپذیرین البته معصومه جان هم گفتن 

به همسرتون احترام بزارین اونم به شما احترام بزاره 

این جوری بگم اگه از طرف همسر احترام میخوایین شما هم احترام بزارین تا دریافت کنین.

اینم بگم مثلاً میخوای به دخترای این دوره زمونه بگی مثلاً به همسرت یکی باش .اینا....

بر میگرده میگه نه اون احترام بزاره من زور سرم نمیشه یا زمونه فرق کرده و خلاصه دیگه این چنین حرفایی 

دختر خانمها .خانمهای گل احترام به سن ودهه وقرن و...اینانیست 

همه انسانها به مهربونی  وصمیمی بودنرو خوش اخلاقی و احترام رو صداقت و...رو دوست دارن از همدیگه انتظار دارن 

باور کنین رمز موفقیت در زندگی زنا شویی احترام به همدیگه هست 

الان میگی یک طرفه هست من احترام می‌زارم ولی اون 

تو خسته نشو ادامه بده باور کن اونم یاد میگیره 

البته حالا استثنا یی هم وجود دارد حالا صد در صد نمیشه گفت ولی اکثریت رو میگم 

همسر من پنج تا برادر داره 

یعنی پنج تا جاری همسر من از برادرانش دقیقتر و سر سخت تر هست 

سر سخت منظور جدی هست .حرف بزنه نمیشه دیگه پیچوند .بعضی وقتها بهش میگم اخلاقت انگار باز نشسته ارتشی یا هستن مثل اونجاست 

همه چی سر وقت ..جدی..دقیق...خوش قول ..سحر خیز 

....

جاریام میگن چطوریه همسرت همیشه گوش به حرفت هست .

هر چی میگی گوش میده برای ما اونطور  نیست 

با دوتا از جاریام تو به ساختمون زندگی کردیم 

بعدن شنیدم میگن اصلا صدای دعواشون نمی اومد نفهمیدیم دعوا نمی کنن یا اروم هستن 

خونه از ما بود هر کدوم یک سال و نیم تو یه واحد ما مهمون ما بودن

منم از سال 95 بیمه عمر کردم دخترمو خیلی اشتباه کردم باید برم حذف کنم پولمو بگیرم

برف ❤️

دو سالی میشد که دخترم رو بیمه عمر کرده بودم، و مجموع دو سال حدود ۴ میلیون واریز کردم.

زمستان ۱۴۰۱ که به یکباره دوباره دلار بالا رفت، و طلا از قیمت یک میلیون و چهارصد به دو میلیون چهارصد رسید، تصمیم گرفتم از بیمه ی عمر انصراف بدم، و رفتم و کارهاش رو انجام دادم،

هرچند حدود  ششصد هزارتومن کسر کردن و مبلغ  سه میلیون و چهارصد رو دو هفته بعد برامون واریز کردن،

بعد از واریزشون، با اون پول رفتم و پارسیان یک و نیم گرمی به مبلغ سه میلیون و ششصد هزارتومن برای دخترم خریدم

( دویست هزارتومن خودم روی اون پول گذاشتم 🥰)

و الان اون پارسیان پنج میلیون و صد تومن شده، پارسال هم حساب کردم که حدود دو میلیون و نهصد برای بیمه عمر باید پرداخت میکردم، که باز هم رفتم و به جاش پارسیان یک و نیم گرمی خریدم، که باز هم هر دو تا سکه  پر برکت شدن، 

امسال هم میخوام همان مبلغ را به این دوتا سکه اضافه کنم، و سکه ها و پول نقد رو ببرم و یه النگو برای دخترم بخرم، که هم توی دستای قشنگش بدرخشه، هم سرمایه ی آینده اش میشه  به لطف خداوند خوبم 🙏❤️

و به جای پرداخت برای بیمه عمر من این تصمیم رو گرفتم و هر سال اجرا میکنم.

دیگه ادم نمیدونه واسه پس انداز چی بخره من ک تصمیم گرفتم عیار بخرم دیگه 

طلای شکسته بخر

مثلا بگو اندازه یک میلیون بهم یچیزی بدین

یه تیکه طلا میدن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
بچه ها یه چیزی هم بگم براتون عزیزان من تقریبا از نظر سن.. گفتم بالا از بعضی ها بلکه از بیشترتون بزرگ ...

بچه ها نه اینکه دعوا نداشتیم. ما هم زندگی رو تازه شروع کرده بودیم به هر حال اختلاف سلیقه‌ای بود .

یا تو بعضی چیزها تفاهم نداشتیم به هر حال دو نفر از خانواده جدا  کنار هم زندگی رو شروع کرده بودیم .حتی خانواده هامون هم اخلاقشون فرق میکرد چه برسه به ما دوتا ...خواهر با خواهر از یه خانواده هست ولی اختلاف سلیقه هست میانشون چه برسه به دوتا غریبه

اینم بگم ما سنتی ازدواج کرده بودیم خانواده ها همدیگه رو می‌شناختن . ما اصلا شناختی میانمان نبود 

ولی وقتی اختلافی پیش می‌آمد مدیریت و کنترل میکردیم نه دادوبیداد 

اون عصبانی میشد  من سکوت میکردم زمانی هم که من عصبانی بودم حرفی میزدم اون ساکت بود بعدن که حالمون خوب میشد آروم می‌شدیم مذاکره میکردیم.

وقتی با هم قهر بودیم نباید هیچ کس می‌دانست 

من به همسر گفته بودم اگر از من ناراحت هست پیش هیچ کس بازگو نمیکنی حق داری بیایی خونه حتی منو بزنی ولی پیش هیچ کس نگو حتی خانواده خودم 

البته واقعا زدن نه هااا مثلاً دیگه تا این حد جدی بودم رو این مسأله   

سلام خانم گلا طلایی آبشده رو چطور بخرم مثلا چند درصد حساب کنه خوبه بعد مالیات هم میگیرن واسش یانه؟ ...

درصدی نیست

بسته به انصاف طلافروش به ازای هرگرمی بیست یا سی هزار تومان میکشه روی هرگرم طلا

البته دو سه سال قبل فقط پنج هزار میکشیدن روش

چون ریال بی ارزش شد بیشتر میکشن روش

حالا چرا انقدر سود کمی میگیرن؟

چون شما هرکدوم از مصنوعات طلا رو ک بخوای بخری به ازای ساختش کری طلا پرت میشه یعنی هدر میره

ولی این طلای ابشده تقریبا طلای خامه و هیچی ازش ساخته نشده

فقط طلاها رو اب میکنن و اینو میسازن

سلام خانم گلا طلایی آبشده رو چطور بخرم مثلا چند درصد حساب کنه خوبه بعد مالیات هم میگیرن واسش یانه؟ ...

مالیات هم خیر

خرید و فروش طلای ابشده اصلا قانونی نیست و ممنوعه

جدیدا بخاطر اینکه تقلب توش زیاد شده همه از پک خارج میکنن و میخرن خیلی از طلا فروشام حوصله دردسرشو دا ...

خب پیش میاد و ممکنه تو هر صنفی آدم شیاد  وجود داشته باشه ولی این دلیل نمیشه همه ی پارسیان ها تقلبی یا مشکل دارباشن  

الان مثلااا اینهمه دوستان توصیه میکنن طلای آب شده بهترین گزینست برای سرمایه گذاری ولی خوب خیلی کارگاه ها هم ممکنه ناخالصی داشته باشه طلاشون پس دلیل نمیشه نخریم مهم از جای معتبر خرید کردنه و همینطور دقت کردن و نکات ریز رو دیدن و بدونیم از کجا تهیه میکنیم 

همین شمشی که شما میفرمایید هم یه سری از دوستان اومدن و گفتن خیلی ازمون سخت برمیدارن و پارسیان هارو زود تر و راحت تر خریدن چون باب تره

در کل هم سلیقه ای یه هم اینکه ببینی تو شهرتون کدوم نوع مورد تایید طلا فروش ها و زر گر هاست

ولی در کل به نظرم به قول یکی از دوستان که اینجا پیشنهاد دادن الان کاربریشون خاطرم نیست موقع خرید پارسیان (یا هر طلایی )هر پارسیانی که میگیریم شماره مغازه و پلاکشو رو پاکتش بنویسیم تا یه وقت خدایی ناکرده همچین مشکلی پیش اومد ببریم پیش خودش 

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ن بابا میخرن  من همیشه به اونی ک ازش خریدم فروختمش از ادم مطمان بخر بعضیا قاطیش ناخالصی میک ...

بین آبشده و شکسته کدوم بهتره

از کجا بدونم مثلا قاطیش چیزی نباشه عیارش مثلا هیجده هست و ی ۷۵۰هم هست که نمیدونم چیه

ببخشید سوالم زیاد شد

2810