دوستان عزیز منم همیشه میخونمتون وتجاربتون استفاده میکنم .مرسی که هستین
منم میخوام گزارش بدم ولی هر چی فک میکنم میبینم ماشاالله خودتون همه چیز رو بلد هستین و میدانین ویه پا استاد در هر زمینه هستین.
درسته من تقریبا از نظر سن بزرگتر از بیشتر شماها هستم
همسر من اصلا اهل وام نیست حتی کم
من مدیریت خودم رو انجام میدم یه مقداری اول هر ماه برای خرخ و مخارج خونه دست من میده ومن تمام خرید را به عهده دارم
هر از گاهی هم این وسطا ازش به بهانه هایی میگیرم
بقیه پول رو که برای پس انداز هست اونم خودم تبدیل میکنم میشه پس اندازاشکار .نگه میداریم برای کارهای بزرگ
همسرم تا حدودی به حرفم هست .مثلاً برادرش گفته بود تو بورس سرمایه گذاری بکن از اونجایی که همسرم هیچ سر رشتهای نداشت منم براش توضیح دادم بورس خوبه ولی کار هر کسی نیست وما این پولمون رو جایی سرمایه گذاری کنیم که ریسک نباشه وبهش دست رسی داشته باشیم وتو چقدر زحمت میکشی برای این پول وما همین جوری به باد بدیم و...
وهمسر جان قبول کردن وما وارد بورس نشدیم
بعد از چند ماه بورس ریزش کرد و همسر جان به من اعتماد کردن
بچه های عزیز میدونم هااا بیشتر شما تو بورس هستین من اصلا منظوری ندارم انشالله پر سود باشین،،,
فقط از شناختی که از خودمون دارم رو میگم وقتی کاملا چیزی نمیدونم وبلد نیستم چرا باید وارد بشم ,
قرار نیست که هر کی هر چی گفت باید انجام بدیم یا هر کی جایی رفت ما هم بریم
سبک سنگین میکنیم .ببینیم توانایی این کار رو داریم بعد وارد اون کار وحرفه میشیم .
در حالی که بورس اصلا کار ما نبود
ووووادامه من پول خرجی رو هم که وارد حسابم میشه هم پس انداز مخفی دارم هم خرج خونه رو میکشم