2777
2789
سال ۹۶ طلا گرمی ۱۱۵ بود تقریبا ۱۰ گرم طلا میتونستی بخری سال بعدم همینطور. با این ۲۰ گرم طلا ۳۰ سال د ...

منم از سال 95 بیمه عمر کردم دخترمو خیلی اشتباه کردم باید برم حذف کنم پولمو بگیرم

دخترم عاشقتم
حتما 🌼🌼 اوکی ، عزیزم ممنون بابت راهنمایی من فکرکردم مثلا میشه یهو ۵۰ دیگه برداشت کنم چه جالب ، ن ...

برآیند میشه دیگه برای وام ۵۰ میلیونی باید ۴۵۰۰۰ تا سکه داشته باشی 

فک کنم با ۶۰ میلیون ۷۵ روزه بتونی بگیری بدون ضامن که این وام اعتباره باید کارت بکشی فقط اما بعد این که گرفتی پیام بده بهت بگم چجوری انتقال بدی به حساب 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به به چقدر عالی مبارک باشه 

ممنون عزیزم انشاالله صدبرابرش قسمت شما❤

درمورد اون سوالمم راهنمایی کنیدلطفا.

صرف میکنه طلا بفروشم سود ۲۰۰ میلیون رو برای ۶ ماه بدم ک میشه ۲۴ میلیون سودش و پول رو بخوابونم وام ۴ درصد بگیرم؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

دوستان عزیز منم همیشه میخونمتون وتجاربتون استفاده میکنم .مرسی که هستین  

منم می‌خوام گزارش بدم ولی هر چی فک میکنم میبینم ماشاالله خودتون همه چیز رو بلد هستین و میدانین ویه پا استاد در هر زمینه هستین.

درسته من تقریبا از نظر سن بزرگتر از  بیشتر شماها هستم   

همسر من اصلا اهل وام نیست حتی کم 

من مدیریت خودم رو انجام میدم یه مقداری اول هر ماه برای خرخ و مخارج خونه دست من میده ومن تمام خرید را به عهده دارم 

هر از گاهی هم این وسطا ازش به بهانه هایی میگیرم 

بقیه پول رو که برای پس انداز هست اونم خودم تبدیل میکنم میشه پس اندازاشکار .نگه میداریم برای کارهای بزرگ 

همسرم تا حدودی به حرفم هست .مثلاً برادرش گفته بود تو بورس سرمایه گذاری بکن از اونجایی که همسرم هیچ سر رشته‌ای نداشت منم براش توضیح دادم بورس خوبه ولی کار هر کسی نیست وما این پولمون رو جایی سرمایه گذاری کنیم که ریسک نباشه وبهش دست رسی داشته باشیم وتو چقدر زحمت می‌کشی برای این پول وما همین جوری به باد بدیم و...

وهمسر جان قبول کردن وما وارد بورس نشدیم 

بعد از چند ماه بورس ریزش کرد و همسر جان به من اعتماد کردن 

بچه های عزیز می‌دونم هااا بیشتر شما تو بورس هستین من اصلا منظوری ندارم انشالله پر سود باشین،،,

فقط از شناختی که از خودمون دارم رو میگم وقتی کاملا چیزی نمی‌دونم وبلد نیستم چرا باید وارد بشم ,

قرار نیست که هر کی هر چی گفت باید انجام بدیم یا هر کی جایی رفت ما هم بریم 

سبک سنگین میکنیم .ببینیم توانایی این کار رو داریم بعد وارد اون کار وحرفه میشیم .

در حالی که بورس اصلا کار ما نبود 

ووووادامه من پول خرجی رو هم که وارد حسابم میشه هم پس انداز مخفی دارم هم خرج خونه رو میکشم

حتما 🌼🌼 اوکی ، عزیزم ممنون بابت راهنمایی من فکرکردم مثلا میشه یهو ۵۰ دیگه برداشت کنم چه جالب ، ن ...

حساب نگین آتیه بانک سپه ، دو ماه پول بذاری فکر کنم برابر پولت بهت وام میدن ولی شرایط دقیقشو نمیدونم 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
سلام عزیز دلم ❤️ عزیزم بهتر بود قیمت خونه رو میگفتی  و چقدر اولیه و چقدر برای هر چک  تا ...

سلام عزیزم ۱میلیارد و ۸۰ قیمت خونه میشه اولش ۵۱۰ میگیرن بعدش ۵۷۰ میمونه دوتا چک میدیم ۶ ماه به ۶ماه 

برآیند میشه دیگه برای وام ۵۰ میلیونی باید ۴۵۰۰۰ تا سکه داشته باشی  فک کنم با ۶۰ میلیون ۷۵ روزه ...

عزیزم چند درصده و باز پرداختش چند ماهس؟

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
سلام عزیزم ❤️ خونه آپارتمانی ؟ زمین جای خوبه ؟ اگه هر دوتاش آره...صد درصد زمین بهتر  ...

دوطبقه است با حیاط ،ما طبقه ی بالا رو داریم

زمین هنور باید پیدا کنیم

میگم اگه کلا نظر خوبیه همسرمو مجاب کنم بره دنبال زمین

شهرمون کوچیکه زمین زیاده پیدا میشه بالاخره

عزیزم چند درصده و باز پرداختش چند ماهس؟

این برای ۲۵ میلیونه ۲۳ درصد سالیه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

همسر جان تا پارسال ده تومن میدادن از این سال گفتم حقوقا بیشتر شده واینا به روش معصومه به حالت به حیلت.  

رو همسر من اصلا زاری وزوری اصلا جواب نمیده هیچ برعکس عمل میکنه  

منم خودم بلدم زاری و زوری رو خیلی وقت پیش بوسیدم گذاشتم کنار از اول ازدواج

خلاصه ده تومن این سال با تورم به دوازده رسید وبا زحمتی که دولت عزیز میکشند 1200هم از آنجا به دست من می‌رسد 

از این بودجه سه تومن جایی قسط گذاشتم 

یکی 25نفر .یه میلیون . 250م در اومد و تبدیل به سکه شد.

بصورت مخفی

یکی هم پانزده نفر دو میلیون سی تومن هنوز در نیومده اونم انشالله تبدیل خواهد شد .مخفی

الان قرار هست دو تومن هم جایی شروع کنم 500گذاشته بودیم تموم شد به جای 500قرار شد دو تومن بزاریم این یه چالش هست برای من اینم می‌ره مخفی انشالله

پس شد پنج میلیون پس انداز مخفی برای خودم 

باقی دوازده وپولی که دولت زحمتش رو میکشن خرخ خانه 

البته بعضی وقتها از آن هم نیمچه پس اندازی میشه.

همسر جان خودش می‌دونه پس انداز مخفی دارم ولی رسیدگی نمیکنن

واز پول همسر چون وام از بانک نمی گیرند منم وام خونگی می‌زارم ده تومن ماهی گذاشته بودیم که 15نفره بود 

150در اومد از شانس ما نفر دوم در اومدیم 

ومن اون پول رو تبدیل کردم به سکه که 35م گرفتم چند تا 

وسکه الان بالا رفته

من شنیدم پارسیان تو گرم های بالا ممکنه تقلبی داشته باشه🤔 من خودم بیشتر از ۵۰۰ سوت  نمیخرم گاه ...

جدیدا بخاطر اینکه تقلب توش زیاد شده همه از پک خارج میکنن و میخرن خیلی از طلا فروشام حوصله دردسرشو دارن نمیخرن اصلا

پیج چنتا طلا فروش معتبر ام دارم توی تهران ک کلا پارسیان خرید و فروش نمیکنن

بجاش کلی شمش اومده

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 

سلام روز همگی بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه من چند بازی این تاپیک و تاپیکای قبل دیدم کلیات هدف رو میدونم ولی خیلی دوست دارم منم پس انداز داشته باشم متاسفانه ب شدت ولخرجم هر پولی دستم بیاد خرج می‌کنم در آمد هم ندارم از خانواده پول میگیرم ولی خیلی خیلی دوس دارم پس انداز داشته باشم 

بنظر شما چ کاری می اونم انجام بدم ؟؟ 

صندوق طلا ب چ صورت هست 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
برآیند میشه دیگه برای وام ۵۰ میلیونی باید ۴۵۰۰۰ تا سکه داشته باشی  فک کنم با ۶۰ میلیون ۷۵ روزه ...

عزیزم برا افتتاح حساب و درخواست کارت ویپاد چقدر هزینه لازمه؟ 

آخه الان صفرم میخاستم اگه میشه الان ثبت کنم تا 5ام که پولدار شدم   کارتم بیاد و باهاش کار کنم 

عزیزم برا افتتاح حساب و درخواست کارت ویپاد چقدر هزینه لازمه؟  آخه الان صفرم میخاستم اگه میشه ا ...

هیچ هزینه ای لازم نیست 

فقط کد منو بزن LDCTCH 🫠🫠

2810