2777
2789
خانما 1و پونصد دارم چه کنم چی بخرم تا پنج شنبه 900هم برام بابام میده باهم برم یه چی بگیرم یا همین و ...

نیم گرم طلا برو بخر یک پلاک سبک دخترونه میشه تازه استفاده میکنی ذوق هم میکنی

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍
من ب خواهرمم گفتم توهم میگم دوتا قازی ببر ازخوراکیا خونه مث نخدوکشمش گردو وبادوم بوداده لواشک هرچی ک ...

اه چه جالب 

آخه برا خورد و خوراک و لباس و اینا جدا خانواده بودجه میدن یه پولم بهم میدم دستم خالی نباشه 

کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیم گرم طلا برو بخر یک پلاک سبک دخترونه میشه تازه استفاده میکنی ذوق هم میکنی

اره خوبه با 1و نیم نیم گرم میدن نظرت چیه از این دستبندا که یه تیکه طلا داره و چرمه بخرم تا شنبه صبر کنم پولم میشه 2و 400الان 1و نیم دارم بخرم یا وایسم

کاربری دست دو نفره 
1و ‌‌‌‌‌‌‌‌پونصددارم الان نمی دونم چه کنم  اپل و آیفون و قصدی میدن مثلاً ماهی چقدر من پدرم شغل ...

چند سالته عزيزم ....اگه شرايط داري كسب درامد كن

براي ايفون چند تومن پيش ميدي ماهانه يه مبلغي ميدي 

اما به پيشنهاد دارم برات اپل واچ فيك بخر تو د ي ج ي بزن انواع و اقسام مدل داره هييييييچ فرقي هم با اورجينالش نداره  اما گوشي رو اورجينال بخر كه ده سال برات كار ميكنه آخ هم نميگه .....😉

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
چند سالته عزيزم ....اگه شرايط داري كسب درامد كن براي ايفون چند تومن پيش ميدي ماهانه يه مبلغي ميدي&n ...

مرسی والا 19سالمه پدر مختلفه میگه درستو بخون گوشی من 10سال نمی دونه کار کنه دوستان کارکنم راضیم 

کاربری دست دو نفره 
اره خوبه با 1و نیم نیم گرم میدن نظرت چیه از این دستبندا که یه تیکه طلا داره و چرمه بخرم تا شنبه صبر ...

تا شنبه صبر کن تا بیشتر بشه پولت یچیز بهتر بگیری 

آره خووشگلن برو بگیر جلو چشمت هم هست دیگه هر وقت بخوای بری خوراکی بخری پشیمون میشی جمع می‌کنی تا یچیز دیگه بگیری

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍
اره خوبه با 1و نیم نیم گرم میدن نظرت چیه از این دستبندا که یه تیکه طلا داره و چرمه بخرم تا شنبه صبر ...

اگه براي سرمايه ميخواي اصلا گزينه خوبي نيست چون اجرت بالايي داره بايد طلايي بخري كه كم اجرت يا بدون اجرت باشه از تاپيك يك شرو كن به خوندن گلم اينجا كوله باري از تجربه دوستان هست موفق باشي.....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
تا شنبه صبر کن تا بیشتر بشه پولت یچیز بهتر بگیری  آره خووشگلن برو بگیر جلو چشمت هم هست دیگه هر ...

مرسی خیلی ممنون  

آها یه کمکم میدی تو لباس خیلی هم لباس و کفش میخرم

کاربری دست دو نفره 
اه چه جالب  آخه برا خورد و خوراک و لباس و اینا جدا خانواده بودجه میدن یه پولم بهم میدم دستم خا ...

میدونم پول میدن اگه ندن ک نداری خرج کنی میگم از خونه ببرهم سالم هم پولت پس اندازمیشه برات البته اگه قصد پس انداز کردن داری

مرسی والا 19سالمه پدر مختلفه میگه درستو بخون گوشی من 10سال نمی دونه کار کنه دوستان کارکنم راضیم  ...

من خودم از ٩٦آيفون سون پلاس دارم تا امروز كاملا راضيم و باز هم پيش بياد آيفون ميخرم هم محكم هم امنيتش بالاست هم ديگه خودمونيم ديگه 😉كلاس خودشو داره😄

میدونم پول میدن اگه ندن ک نداری خرج کنی میگم از خونه ببرهم سالم هم پولت پس اندازمیشه برات البته اگه ...

اره بعد اگه این پول ه رو ازشون بخوام بگیرم ضایع نی مثلا من خودم کارت ندارم نقده هر روز 160از کارت بگیرم خوبه البته سه روز پس انداز دوروزه خوراکی خوبه 

کاربری دست دو نفره 
من خودم از ٩٦آيفون سون پلاس دارم تا امروز كاملا راضيم و باز هم پيش بياد آيفون ميخرم هم محكم هم امنيت ...

اره ولی من گوشی و نابود می کنم در این حد الان پیش نهاد خودت برای آیفون چیه به جز 13همه 13دستشونه

کاربری دست دو نفره 
2810