2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرش بیشتر متراژ زمینه میگه متراژش خوبه بعدا ویلایی میسازم

اتفاقا تو شمال متراژ بالا رو ارزون بگن بايد شك كني چون تو شمال خريدارا آرزو دارن يه زمين حتي شده ٢٠٠متر داشته باشن ولي بي دردسر...... كاربري مسكوني داشته باشه سند داشته باشه..... اونم خيلي گرونه....بگرده تو شهرستانهاراحت ميتونه سوييت پيدا كنه بي دردسر .... 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

یه چیزی یادم رفت بگم

خانما خودکفا بودن خییییلی عالیه ولی ولی ولی بعضی وقت ها هم حسابی به خودتون برسید و واسه خودتون خرج کنید( بقولی زنی که خرج نداره ارج نداره 🤭)شوخی کردم.

حالا خودمو مثال میزنم.

من اکثر کارهامو خودم انجام میدم توی کامنت های قبلی براتون نوشتم.

مثلا گفتم خودم اصلاح میکنم خودم مو رنگ میکنم خودم خیاطی میکنم و ...

ولی هرچند وقت یکبار یه ارایشگاه درست حسابی میرم پاکسازی صورت انجام میدم.واسه عید مژه و ناخن میکارم.

کار دیگه ای انجام نمیدم.

روتین پوستی هم دارم کرم و ضد افتاب و ...

این کارهارو باید انجام بدیم تا همسر هم بدونه که ما خرج هم داریم و ماشین که نیستیم فقط تولید کنیم و درضمن باید قدرمون رو هم بدونن و بذارنمون روی سرشون خخخخ🤭

یادمه یکی از آشناها بهم گفت من هیییچ وقت از این چیزایی که تو درست میکنی درست نمیکنم و آماده میخرم. میگفت به خودم زحمت نمیدم حتی سبزی پاک کنم و از سوپری  پاک شده میخرم 🙁

جالبه که ایشون شاغل هم نیستن و شغل همسرشون هم کفاف یه زندگی لاکچری نمیده که همه چیو آماده بخری.حتی سبزی خوردن.حتی نون  از سوپری 🤦🏻‍♀️

ولی من سبک زندگی خودمو دوست دارم و لذت میبرم که این چیزا رو درست میکنم.

کیف میکنم شیرینی و کیک خونگی درست میکنم و عطرش توی خونه میپیچه و نمیرم از قنادی شیرینی مونده بخرم.

درکل تاجایی که میتونید یکسری کارها که بلد هستید و علاقه دارید خودتون انجام بدید. هم صرفه جویی میشه هم لذتبخشه...

برای خرید طلا که معمولا حضوری میرم خرید و کم اجرت میخرم جدیدا از سایت حقانی هم سکه خریدم معتبره وام ...

عزیزم من تازه ثبت نام کردم برا ویپاد سکه چجوری جمع میشه و برا دو تومن وام میدن من فقط دو تومن دارم اگه میدن تقریبا چقدر میدن و کارتش کی میاد

انشالله تا سال دیگه  یه اپل واچ و یه النگو و زنجیر و انگشتر و یه دستبند یه تیکه طلا بخرم و پول ...

سلام گلم اپل واچو آيفون رو كه ميتوني همين الانشم اگه شرايط داري قسطي بخري......

هر موقع رفتي بيرون برو تو مسير طلافروشيها به جاي هله هوله پارسيان ٥٠سوتي بخر چندبار بخري مزه ميده اعتمادبه نفست بالا ميره درسته پول وكيوم ميدي ولي ارزش داره بختر از اينه كه پولت نابود ميشه اونم براي خوراكيهاي مضر دوفردا كلي هم هزينه دوا دكتر داره......... اينو يادت باشه هيچكي شكمتو نميبينه اما طلا حال ما خانمها رو خوب ميكنه به زن اعتبار ميده پشتوانه هست.....ان شاءالله بياي خبر خوش بدي بگي بچه ها اولين ٥٠سوت رو خريدم 👌💐 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام به همگی ماشالله صفحه ها همینجوری دارن جلو میرن از صبح میخوام خیاطی کنم ولی نشستم بخونم خودمو بر ...

سلام عزیزان دخترا با توجه به نبود چند روزه ام با اینکه خودم کلی ی ی ی  

کلی هاااااا 

کلی از تاپیک عقبم 😩😩😩

با اینحال از پویایی تاپیک

و فعالیت صمیمانه و اکتیو بودن بچه ها خوشحالم و خدارو شاکرم 

دخترا نگران نباشید به نظرم جلو رفتن صفحات مقطعی هست چرا که هم تاپیک جدیده و بعد تعطیلی های طولانی زده شده از طرفی کلی دوست جدید با کلی سوال جدید بهمون اضاف شده که خب طبعاا سرعت پیشرفت صفحات رو بیشتر میکنن باز هم هر چی نظر جمع باشه 

ولی به نظر من چند روزی بگذره رو روال قبل برمیگردیم نگران نباشید 😉☺️☺️

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام گلم اپل واچو آيفون رو كه ميتوني همين الانشم اگه شرايط داري قسطي بخري...... هر موقع رفتي بيرون ...

1و ‌‌‌‌‌‌‌‌پونصددارم الان نمی دونم چه کنم 

اپل و آیفون و قصدی میدن مثلاً ماهی چقدر من پدرم شغلش آزاده هر ماه پولی که به من میدم متغیره گاهی زیاد تر از این گواهی 1ملیون و تمام خرج خوراکیامم با کارت بابامه اصلا نمی تونم از سر کوچه مون رد میشم نرم داخل مغازه 

کاربری دست دو نفره 
خانما هر روز که از بیرون میام باید خوراکی بگیرم هر دفعه هم میرم 160میشه چه کنم 5بار در هفتهش میشه 80 ...

بنظرم اول هر هفته برو سکه پارسیان بخر .بعد چندماه بعد 4ماه کم کم 12میلیون داری

مهربون باش مهربونی رسم دلهای پاک🤍🤍
خانما هر روز که از بیرون میام باید خوراکی بگیرم هر دفعه هم میرم 160میشه چه کنم 5بار در هفتهش میشه 80 ...

من ب خواهرمم گفتم توهم میگم دوتا قازی ببر ازخوراکیا خونه مث نخدوکشمش گردو وبادوم بوداده لواشک هرچی ک مامانت برای خونه تهیه میکنه بذارکیفت ببر حتی بطری آب.خواهرم راه دوره دانشگاش صبح ک میرفت عصربرمیگشت یعنی ناهارو....گرون درمیومد بعدگفت خجالت میکشم دوستام ساندویچ بخورن من قازی نون وخیار از طرفی هزینم زیادمیشه دیگه ب دوستاش گفت من معدم بهم میریزه ساندویج نمیتونم بخورم دوستاشم دیگه قازی میبرن براناهار😄

2810