2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم چجوری کارت ویپاد درخواست دادی من هرکاری میکنم نمیشه یعنی اصلا تو برنامه درخواست کارت فیزیکی نیست

وقتی داشتم ثبت نام میکردم نوشته بود درخواست کارت فکر کنم 

درست یادم نیست عزیزم 

الانم رفتم ببینم گزینه ای ندیدم که بهت بگم گلم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام دوست عزیز   راستش با شهریه ۴۰ تومن من دخترمو گذاشتم دبیرستان اون هم یازدهم که گفتم از نظر ...

شهریه ها همه بالارفته عزیزم مدرسه عیرانتفاعی معمولی که اصلا نمیدونی چه طور هست هم شهریه ش بالاس میگم لااقل ادم یکم بیشتر بده مدرسه مطمئن ومعروف بزاره که برنانه شون مشخصه

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
سلام صبح همگی بخیر  ان شالله روز خیلی خیلی خوبی داشته باشید  ماشالله سرعت تاپیک مافوق نو ...

قربونت عزیزم کاری نکردم

ممنون از شما و بقیه دوستان که وقت میذارین و اطلاعات خودتون رو به اشتراک میذارید واقعا برامون ارزشمند هست  

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
قربونت برم من عزیزم ❤️ عزیزم ناشکری نکن فدات شم  تویی که میگی برنج و رب داریم  از گوشت ...

معصومه معصومه معصومه🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 چجوری دعات کنمم🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺وجودت خیلی باارزشه هر بار که میخونم چشام پر اشک میشه🥺🥺🥺🥺🥺 ممنونم ازت که زحمت میکشی وبرامون مینویسی بهمون امیدواری میدی الهی خدا آقا امیدت رو برات نیگه داره🥺🥺🥺🥺🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
میشه دوتا وامشو باهم برداشت؟

نه عزیزم باید یه مدلشو انتخاب کنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سلام دوستانم من نمیدونستم تاپیک جدید زدین خیلی خوشحالم واقعا چون من یک ماه هست دارم پس انداز میکنم خیلی غصه خوردم میدونستم اگه کسی نباشه ازش بپرسم دورباره بر میگردم ب روال سابق 

رویا زندگی مرسی واقعا گلی گل

سلام خوشکلا بچه ها ویپاد امروز سکه هامو افزایش نداد. هر چی زنگ زدم پشتیبانی خط ها مشغوله . تاحالا ...

برای منم نداده 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810