2777
2789

سلام دوستای گلم من خواننده خاموش اینجا بودم حدود دوسال هست کلی از نکات اینجا استفاده میکنم من هرروز به اینجا سر میزنم و تک به تک نظراتتون رو میخونم و با توجه به زندگی خودم ازشون استفاده میکنم 

توی این دوسال حدود ۴۰گرم تونستم طلا جمع کنم البته به صورت مخفی که اینم خودش یه دلایلی داره که اینجا جای صحبتش نیست .بخش زیادی از این پول وام بوده و هر ماه از خرجی که شوهرم داده تونستم مدیریت کنم و مقداریش هم پس انداز کنم 

شوهرم تا وقتی بهم پول و خرجی میده که باهم خوب باشیم وقتی کوچک ترین بحثی بینمون پیش میاد کل کارت های منو خالی میکنه و چند روزی منو بی پول میزاره که به قول خودش حساب کار دستم بیاد  

من خانه دار هستم و تقریبا به طور میانگین ماهی دو سه تومن میتونم جمع کنم یعنی در صورتی که به همین وضعیت بمونم نهایت بعد از دوماه بتونم یک و نیم گرم جمع کنم 

حالا یه موقعیت کاری برام پیش اومده توی یک آزمایشگاه پاتولوژی با ماهی نه میلیون و هشت ساعت کار در روز از ساعت هفت تا سه حدودا ماهی یک میلیون کرایه میشه و بعد از سه ماه بیمه می‌کنه 

منتهی من هیچ تجربه ای ندارم و اصلا نمی‌دونم بخش پاتولوژی با چه نمونه هایی سرو کار دارن

اون خانم می‌گفت که یه مقداری باید دل داشته باشی برای این کار یه مقدار کار کثیفی هست 

حالا از یه طرف با خودم میگم همون خانه داری کنم و راضی باشم به خرجی ماهی سه تومن و خودمو خسته نکنم ممکنه اونجا حالم بد بشه  .....ادامه داره

از طرفی هم خب اگر برم سرکار بیشتر حقوقمو میتونم پس انداز کنم و خرجی خونه اصلا پای من نیست حقوقم مال خودم میشه 

و مهم تر اینکه مستقل میشم و زودتر میتونم به هدفم برسم 

منتهی از این میترسم نتونم تحمل کنم و دلشو نداشته باشم و کم بیارم 

لطفاً هر کسی هر نکته ای راهنمایی تجربه ای چیزی از خودش یا اطرافیانتون دارید بهم بگید بد جوری توی دوراهی گیر کردم  

کسی هست بدونه دقیقا با چه نمونه هایی سرو کار دارن توی پاتولوژی و ممکنه آدم عادت کنه ؟؟

یعنی با نمونه ادرار و مدفوع هم سرکار دارن  

هر کاری پیدا میکنم یه مشکلی داره 

کاش منم پارتی داشتم بی دردسر سرکار میرفتم 🥲🥲🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من وام ۵۰ میلیونی ویپاد یکساله گرفتم.و الان ۲۰۰ میلیون پول پدرم تا یک ماه دیگه تو حسابم ...

سکه هات برات محفوظ میمونن گلم نگران نباش

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

دخترا اگ تنهازندگی کنید مهمونیم نریدیاکم برید مهمونم کم بیادسفرو کافه و رستورانم کلانداشته باشید

تمامی قسط و اجاره هارو بدید ازحقوقتون 4 بمونه برای مخارج شارژ وقبض هزینه خورد وخوراک

دراصل یکی از اقساطتونم 3ماه دیگ تموم بشه و باقی مانده 6میلیون بمونه حدودااز حقوف

ازین 4تومن پس انداز میکنیدالان ک دریافتی همینه؟ 

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
بله سودش هست، به موضوع وام هم فکرکردیم ولی هم دیگه جای قسط نداریم هم ضامن،الان هرچی بخوایم وام بگیری ...

احتمال اینکه گرون بشه هست 

ولی نمی‌تونید مطمئن باشید طلا بعد پنج ماه به سود میرسه 

کارتون خیلی ریسک داره 

کلا پول گرفتن و سود دادن اون هم نزدیک دو درصد فقط زمانی معنی داره که شما از اون پول بتونید پول در بیارید یعنی سرمایه گذاری کنید که هم سودش دربیاد هم بعدش اصلش دربیاد 

شما این پول دستتون دارید سود میدید بعد نمی دونید باهاش چیکار کنید اصلا چرا گرفتید 

من شرایط شما رو نمی دونم ولی من بودم قطعا روی پول وام می گرفتم الان میتوید وام ویپاد لااقل چهل تومن بدون ضامن بگیرید حالا من شرایط دقیفش رو نمی دونم ولی بازپرداختش. رو از دوستان بپرسید 

وگرنه من اگر این گزینه رو نداشتم پول رو پس میدادم خوب این که بخوام شش ماه دیگه ماشین رو بفروشم همین الان میفروشم کارم رو راه میندازم ماهی یک و هشتصد سود نمیدم 

شما تمام پول رو هم همین الان طلا بخرید میشه حدود ۲۷ گرم طلا 

اگه طلا تا پنج ماه آینده یک میلیون هم افزایش قیمت داشته باشه تو هر گرم یعنی بشه گرمی ۴۶۰۰ سودتون میشه ۲۷ میلیون به فرض یک میلیون افزایش قیمت 

حالا شما چقدر سود پول رو دادید نه میلیون سود پول دادید 

یعنی ۱۶ تومن کل سودتون میشه 

تازه اگه طلا آنقدر بالا بره وگرنه دویست سیصد تومن افزایش داشته باشه ضرر هم می کنید چون تا اون موقع نه تومن سود پول رو باید بدید 

الان تیبا رو فروختیم ویه شاهین ثبت نام کردیم.تیبا رو دادیم ۳۳۷ میلیون که ۲۳۰ ریختیم حساب سایپا .۱۱۰ ...

شوهرت درست میگه گلم، شاهین رو بفروشین بدون ماشین میمونین باز باید بگردین دنبال ماشین، همین خرید و فروش خودش کلی ضرر مالی هستش، من اگه بودم صد در صد طلاها رو می‌فروختم 

سلام دوستای گلم من خواننده خاموش اینجا بودم حدود دوسال هست کلی از نکات اینجا استفاده میکنم من هرروز ...

عزیزم من از آزمایشگاه سر در نمیارم 

ولی جای شما بودم میرفتم نهایت اگر نمی‌تونستم حالم بد میشد خیلی راحت استعفا میدادم 

اینجوری خیالت راحت تره ک تلاشتو کردی 

اگه نری هی میخوای تو دلت بگی کاش میرفتم و مستقل بودم الان

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید... یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع 💔
سلام دوستای گلم من خواننده خاموش اینجا بودم حدود دوسال هست کلی از نکات اینجا استفاده میکنم من هرروز ...

عزیزم شاید اوایل حالت بدشه اما عادت میکنی به مرور ،ابن همه آدم سرگرم همچین کاری هستن ،ببین قدرت تخیل و ذهن و تلقین رو دست کم نگیر موفق میشی 

عزیزم برا خرید پوشاک کجای شیراز مناسبه؟ و همچنین سوغاتی من مسافرت زیاد شیراز میام لواشک و میوه و رب ...

برای سوغاتی برو بازار شاهچراغ و سه راه احمدی پوشاک هم سه راه احمدی بازار وکیل سردزک

برای سوغاتی برو بازار شاهچراغ و سه راه احمدی پوشاک هم سه راه احمدی بازار وکیل سردزک

سه راه احمدی دوبار برا پوشاک رفتم مدل هاش جدید و قشنگ نبود 

خلیج فارس رفتم عالی بود 

ممنونم عزیزم

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
2810