2777
2789
خودم ششم ولی همه پایه ها را میتونم .خانم پشتیبان گفت، ۸۰ تومان بدی، پروفایلت توی سرچ بالا میاد. گفت ...

سلام تدریس آنلاین هم دارید پسرم امسال میره ششم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معصومه جون.من پستات و که میخونم خیلی انگیزه میگیرم.خدا خیرت بده.۲ ماهه شوهرم حقوق نگرفته۲ ماهه تمام ...

عزیزم من تو قزوین چند سال پیش بدتر از این زندگی ام بود فکر کن قورمه سبزی بدون گوشت میخوردیم اصلا ب ندرت گوشت میخریدم اونم مرع بیشتر سویا و قارچ الان شرایط تا بخوای تا آخر ماه برسونی خوبه کنارش ی نودلی سوپ آماده ایی فرنی برای عصرونه بزن ک دیرتر گرسنگی بده

این ک کارت حقوقت رو کلا رو بدی بهش اشتباه محضکمک کن ولی در مواقع لزوم

دقیقا این اختیار کامل دادن بد هست وگرنه من خودم خیلی در مخارج کمک میکنم ، لباس بچه ها و خودم ثبت نام کلاس و مدرسه و یک سری چیزهای دیگه با من هست ولی هیچ وقت اجازه ندادم کلا اختیار حقوقم دست همسرم باشه . 

سلام تبسم جونم .برای وام یک میلیونی پول خیلی زیادی هم نمیخواد واریز کنی .و اینکه بله صبر کن کارتت بی ...

سلام عزیزم میشه در مورد ویپاد وکلا شرایط وامشو اینکه چقدر باید باشه تا وام بده و کم‌کم امتیاز وامم بره بالا و مبلغ ابتدایی ک باید پول توش باشه برای وام توضیح بدی ممنون

مهد میبرم اما کلا درونگراست و کم حرفه و اینکه اونجوری نیس که کلا نفهمیم چی میگه کامل میفهمم ولی مشکل ...

همین جوری ادامه بده حرف ر خیلی سخته بعضی ها تا ۸ سالگی نمیتونن جایگاه حروف بهش یاد بده مثلا خ هی بهش بگو از ته گلو دستتو بزار رو گلوش بگو ازینجا اولش هم خ فقط خ تکرار کنید بعدش خ آخر کلمات بعدش خ اول و وسط کلمات بعدش تو گفتگو تصحیح بشه روش آموزش گفتار درمان اینجوری بود

سلام سلام..به به مبارکاباشه به دلخوش عزیزم..🥰🥰.اگردوست داشتی از روندجمع کردن پول خونه هم برامون بگ ...

ممنون عزیزم 😍❤️ اره حتما میگم 

راستش مدت ها بود که تصمیم داشتم که خونه الان و عوض کنم ولی میدونستم کار سختیه چون همزمان باید اینجا رو بفروشیم خونه جدید پیدا کنیم بعد خونه جدید و رهن بدیم و....کلی داستان دیگه🖐

❤️ در کنار اینا خونه مون و خیلی دوست دارم چون صفر تا صد با سلیقه خودم بازسازی خیلی شیک شده و مهم تر از همه اینا به این نتیجه رسیده بودم که الان وقت جمع کردن هست بچه ها کوچیکن امکانش هست، 👊👊👊👊

درسته خونه صفر سه خواب مدرن تو لوکیشن مد نظرم خیلی خوبه ولی الان یه سرمایه گذاری هایی میشه کرد که شاید سال های بعد به سختی بشه و 

✅چون ما رفت و آمد خاصی نداریم گفتیم دو سه سال دیگه با همین خونه سر میکنبم البته بگم خیلی هم کوچیک نیست ۹۵ متره خوش نقشه هم هست 

خلاصه .....☺️☺️☺️☺️

ما پله پله تو عرض چند سال ماشبن هامون و ارتقا دادیم چند روز پیشم پستش و گذاشتم ،خودم تا چند روز پیش Fmc داشتم و همسرم ساندرو استپ وی🙃🙃🙃 

😎😎در کنار اینا قسط وام مسکنی هم که چند سال پیش برداشته بودیم دیگه خیلی کم شده بود ماهی یک تومن بود و کلا قسط خاصی نداشتیم و همسر جان دوباره داشت از ماتریکس خارج میشد 🤣

تصمیمم داشتم دوباره از وام مسکن استفاده کنیم👍👍 

‌و از اونجایی که خدا همیشه پشت نیت های خیر ما هست ❤️و خودش میگه از تو حرکت از من برکت 🥰 یک ماه پیش بود که شوهر خواهرم پیشنهاد داد بیاین یک خونه برای سرمایه گذاری بخریم شریکی تو 

پرانتز اینو بگم که ✳️ ما آذر سال ۴۰۱ با خواهرم شریکی یک آپارتمان خریده بودیم ✳️ و از شراکت با اونا خیلی راضی بودیم 

دامادمون گفت من ۸۰۰ دارم و اگه موافق هستید دوباره با هم خرید بزنیم و 

اگه با خواهرم شریک میشدیم نمیشد از وام زوجین استفاده کنیم 😥😥از طرفی دلمم میخاست یک حرکتی با هم بزنیم 🥹چون واقعا خرید آپارتمان قبلی مون خیلی تجربه خوبی بود👍👍👍 

فکر کردم و فکر کردم و یه تصمیم گرفتم ،😄قیمت خونه ای که با خواهرم خریده بودیم و از دیوار خریده بودیم در آوردم حدودا ۳ تومن شده بود یعنی ۱/۵ ما ۱/۵ اونا ،،گفتم بهترین کار اینه 👍👍اونا نصفی از دنگ ما رو بخرن این بهترین کاره 

هم ما میتونیم از وام مسکن زوجین استفاده کنیم هم اونا خرید میکنن 👊👊👊

نتیجه رو به همسرم گفتم کاملا موافق بود 😍به خواهر و دامادمون هم گفتم و خیلی استقبال کردن 🥰🥰

و در دیگه خودشون کارشناس بردن نصف سهم ما رو به قیمت ۷۶۰ خریدن الان بعنی ۳/۴ خونه از خواهرم هست و ۱/۴ دیگه هم از ما 

✅چک دو میلیارد اینجوری جور شد : 

۷۶۰  سهم فروش خونه + ۱۱۰۰ ماشبن + ۱۴۰ دیگه هم ۳ تا سکه تمام مخفی داشتم که بنام دوستم آوردم وسط و قراره همسرم تا آخر سال برگردونه 🫠🫠

✅۱۰۵۷ وام مسکن زوجین + جعاله + فرزند میشه که 

این وام حدودا ۳۰۰ تومن هزینه اوراق و محضر میشه 

این ۳۰۰ میلیون ۱۵۰ تومن کل طلاهای باقی مانده ام و صبح فروختم 

۱۵۰ تومن دیگه هم موتورمون و فروختم ( همون موتوری که از کویر دو سال پیش قسطی خریده بودیم ایده اش و اینجا به دوستان گفتم )

و خونه هم گفتن ۶۰۰ قطعا رهن میشه ولی ۷۰۰ شاید 

یعنی باید خودمون و واسه ۱۵۰ تومن دیگه آماده کنیم که یکماه دیگه بهش نیازه 

✅واسه این ۱۵۰  هم ( ۵۰ امتیاز ویپاد دارم از وام برآیند ۱۰۰ دیگه رو هم همسرم خودش یه فکری برداره ) 

در بدترین حالت ممکن که جور نشه من دو تا گوشی دادم یه ایفون ۱۱ که استفاده میکنم یه ۱۴ پرومکس که کلا نو هست اون حدودا ۷۰ قیمتش هست میفروشیم یا گوشی خودشو که گفتم تازه خریدم 

ولی هنوز تا یکماه خدا بزرگه 🥰😍

ماشبنم تا مدت ها همسرم شاید نتونه بخره🥶🥶🥶 

ساندرو قراره دست من باشه و خودش با اسنپ میره صبح ها شب ها هم معمولا میرم دنبالش 😍😍🤣

سلام عزیزم میشه در مورد ویپاد وکلا شرایط وامشو اینکه چقدر باید باشه تا وام بده و کم‌کم امتیاز وامم ب ...

سلام عزیزم ویپاد یک نوع وام پشتوانه داره که از یک میلیون تا ۳۰ میلیون به صورت پلکانی هست و بازپرداختش هم برای مبالغ کم ۴ ماهه و مبالغ زیاد ۶ ماهه هست .

که باید با حسابتون کم کم کار کنید و پله پله وامتون زیاد میشه .

وام دیگه وام برایند هست که اگر مثلا ۱۰ میلیون ۴۵ روز در حسابتون باشه میتونید ۱۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه وام بگیرید و اگر ۳ ماه در حساب باشه با بازپرداخت ۱۲ ماهه .

و همینطور مبلغ بیشتر وام هم بیشتر میشه تا سقف ۵۰ میلیون ‌. 

مامان منم همین طور شد کار کرد بعد بابام گفت میخاستی کار نکنی مگه من ازت خاستم .بنظر من خانما حتما با ...

بله متاسفانه.‌‌..مامان منم هی بهم گوشزد می‌کنه

بله درسته حرفاتون مرسی از توضیحاتت گلم♥️🙂

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یه وام بگیر مثلا اندازه نصف حقوقت قسطش باشه ماشین یا طلا بگیر یا یکاری کن نتونی خرجش کنی بعد دیگه بق ...

حرف درستی زدید چشم ممنونم ازتون ♥️🙂

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

2810