2777
2789
اصلا فکر کردین اگه وسطِ گدا بازی هامون برای خریدِ خونه بمیریم چقد حسرت به دل میمونیم🥲گدا بازی هارو ...

چقدرم خندم گرفت باحال گفتی😅😅🤣من دارم واسه خرید ماشین برای خودم پس انداز میکنم واقعا حالم بهم میخوره از گدابازی ای که راه انداختم حتی گوشبمم فروختم پولشو گزاشتم تو کارتم که فقط به هدفم برسم گوشی کهنه شوهرمو برداشتم

چقدرم خندم گرفت باحال گفتی😅😅🤣من دارم واسه خرید ماشین برای خودم پس انداز میکنم واقعا حالم بهم میخو ...

😂😂😂 ایشالا میخری نگران نباش

هرکی گدا بازی دراورده به هدفش رسیده ولی عمرمون حیفه که دیگه برنمیگرده🥲

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه...حرف زیاد و نمی‌خوام زیاده گویی کنمکارهای روزمره گی رو انجام دادمیه نیم ساعت ساعتمو کوک کردمب ...

عزیزم شما شوهرت اصلا عصبی نمیشه ؟

شده مثلا حرف زشتی یا کلمه زشتی بهت بگه یا توهینی کنه؟

دادوهوار کنه ؟؟

برام سواله

😂😂😂 ایشالا میخری نگران نباشهرکی گدا بازی دراورده به هدفش رسیده ولی عمرمون حیفه که دیگه برنمیگرده� ...

قربونت عزیزم انشالله،حالا یکسال از عمرمون به گدابازی بگذره بنظرم هیچی نمیشه من خیلی ولخرج بودم قبلنا هربار میرفتم خرید پاساژ فقط پونصد تومن شکلات خارجی میخریدم

این چطور پربازدید شده بعد اینهمه مدت😅

الوو صدای منو کسی میشنوه؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

اصلا فکر کردین اگه وسطِ گدا بازی هامون برای خریدِ خونه بمیریم چقد حسرت به دل میمونیم🥲گدا بازی هارو ...

اره واقعا  ادمی برای رسیدن ب ی آرزوی ک شاید هم یک درصد بهش ندسه تمام روزهاو وقتهاسی ک میتونست خوش باشه رو حروم میکنه

در مورد جوراب که بهترین کار رو کردی واقعا خییییییلی رشته کسی جورابش سوراخ باشه با هر چی یکی از چیزها ...

تا حالا ست نمیکردم مگه اینکه شانسی ست میشد باید این مورد هم مد نظر داشته باشم

همیشه ارزون ترین شامپو رو زدم و ماسک هم فک کردم الکیه و نگرفتم

شامپو و ماسک خیلی مارک داره انتخاب برام سخته

سلام از دیشب شروع کردم به خوندن  این تاپیک تا الان تموم هم نشد دیگه خسته شدم 

راستی منم از اونایی هستم که پس انداز میکنم و کلی پیشرفت کردم و کلی اقتصادی خرج میکنم با طلاهام تونستم مسکن مهر خونه بخرم بعدش با طلاهام و وام ماشین خریدم الان دارم خونه رو کابینت میزنم آخه کابینت نداشت بعد از هفت سال که تو خونه اومدیم. لباسشویی و یه چند تا وسیله برقی خریدم فرش هم خریدم 

هدفهای پیش رو که دارم(ماشین رو عوض کنم واسه این کار صندوق خانگی شرکت کردم۹۰ میلیونی دوماه دیگه اسمم واسه این وام در میاد+پول فروش ماشین+یه وام ۳۰ میلیونی هم ثبت نام کردیم نمیدونم کی واریز میشه.اینجا کمک میخوام  معصومه جان پولم بازم کمه آخه میخوام ساینا بگیرم)

(هدف دومم پول جمع کنم واسه عمل پام که باید ۵۰ میلیونی جمع کنم)

(در بین این دوتا هدف مهم میخوام خونه رو به صورت قسطی کاغذ دیواری کنم و شاید پرده هم بگیرم)

در آمدمون ۱۷ میلیونه و یه جا دیگه ۴میلیون و پانصده+یارانه مون که ۴ نفریم نفری ۳۰۰ هست

۵ میلیون هم داریم قسط میدیم معصومه جون کمک کن چه کار کنم رودتر به هدفم برسم

سلام عزیزم .منم سفته الکترونیک از آی کاپ خریدم و همسرم به عنوان ضامن تایید کرد ، ولی کارشناس مهر قبو ...

سلام کبراجان صبحت بخیر برای سفته چقدر هزینه کردی؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
بله کیف پول دی جی کا لا وارد دی جی میشین بعدش میزنی کیف پول بعدش شارژ کیف پول وارد درگاه پرداخت میشه ...

کارمزد نداره؟

و سقفش چقدره؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810