2777
2789
ببین ۲۹ سالم بود ۱۸ مرداد پریود آخر ۲۵ اردیبهشت موعدزایمان دیگه خودت حساب کن

پریودی اینارو حساب نکن مثلا من بهمن ماه حامله شدم ولی فروردین ماه فهمیدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر۳۶هفته زودرس حساب میشه از هفته۳۶ببعد بچه تکمیل حتی دستگاه هم‌نمیره من۳۸هفتم اغلب همین هفته زایما ...

من پسر اولم ۳۵ هفته دنیا اومد،ولی نرفت تو دستگاه شکر خدا

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
زیر۳۶هفته زودرس حساب میشه از هفته۳۶ببعد بچه تکمیل حتی دستگاه هم‌نمیره من۳۸هفتم اغلب همین هفته زایما ...

گل مغربی شنیدم میزارن نحقیق کن

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

پیاده ردی زیاد کن

دوران جنینی برای بچه دوران مهمی هس.هر چی به ۴۰ هفته نزدیک بشی بچه رشد بهتری پیدا میکنه.وزنش بهتر میشه

پیاده روی و ورزش خیلی خوبه حتما انجام بده به زایمان خیلی کمک میکنه

👶👶👶

خیلی زیاد پیاده روی و پله بالا پایین کن، شربت خاکشیر و زعفران بخور هرروز، یه سری ورزشا هست تو نت برای باز شدن دهانه رحم اونارو انجام بده انشالله زایمان موفق و راحتی داشته باشی عزیزم♥️

صبر داشته باش دختررر

خودتو به خدا بسپار بهترین برات اتفاق میوفته 

من ۴۲هفته زایمان کردم ،فیزیولوژیک و عالییی

رابطه خیلییببببی داشته باش ،پله زیاد برو 

ورزش رو‌توپ و رو پا حالت نشسته به جلو راه رفتن و تکرار کن

دیگه از۱۸  شهریورمنتظربودم  پریودبشم نشدم دوهفته بعدش تست دادم مثبت بود.ولی خب دکتر شروع ب ...

پس شهریور ماه تستت مثبت شد و فهمیدی بارداری درسته؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
عزیزم این خاطره ی زایمانمه،هیچ دردی نداشتم با این کارا همون شب منم بعد دو هفته اومدم ک تجربه ی زایما ...

منم امروز‌میخوام‌برم بگردم داروخونه ها شیاف گل‌مغربی پیدا کنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
پس باید صبر داشته باشی گلم انشاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش بگیری

ممنون❤️

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
2810