2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول دارم میمیرم از استرس

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 53 پست
من که نفهمیدم این سنجش و برو بیاهاش برای چیه؟  همش فرمالیتس. به خدا قسم تو کلاس پسرم، بچه با ن ...

اره یادمه کلاس دوم بودم یه بنده خدا همینجوری بود حالا اون موقع سخت میگرفتن سنجشو 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که نفهمیدم این سنجش و برو بیاهاش برای چیه؟  همش فرمالیتس. به خدا قسم تو کلاس پسرم، بچه با ن ...

ماهم داشتیم یکم شیرین عقل بود و اصلا درس نمیخوند سر کلاس نقاشی میکشید 

البته به اصرار مادرش تو این مدرسه بود و همه درساشو رد میشد و مادرش کارنامه ش رو میبرد براش نمره هاش رو درست میکردن 

سال بعد دوباره بود 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
ماهم داشتیم یکم شیرین عقل بود و اصلا درس نمیخوند سر کلاس نقاشی میکشید  البته به اصرار مادرش تو ...

اینم همین جور بود روالش. موندم چرا مدیر و مادره به فکرش نبودن تا آموزش متناسب بگیره و نتیجه بهتری بگیرن. مادرش می نشست پیشش و به جاش املا می نوشت. حالا بحثم اینا نیست. 

بحثم سنجشه که کاملا غیر استلندارده ولی مادرای بنده خدا استرسی میشن سرش

ماهم داشتیم یکم شیرین عقل بود و اصلا درس نمیخوند سر کلاس نقاشی میکشید  البته به اصرار مادرش تو ...

موندم چه اصراری دارن این بندگان خدا درس بخونن اکثرا استعداد های خاصیم دارن منتهی یه پدر مادر بیخیال دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر خیالم راحت شد یکم

راحت باش پسر من درک پایینتری نسبت به همسناش داشت کلا تو گفتار تاخیر داشت ماشالله الان کلاس سومه درک و گفتارش عالی یکمی درک ریاضیش ضعیفه اونم چون تمرکزش پایینه تمرین نمیکنه

موندم چه اصراری دارن این بندگان خدا درس بخونن اکثرا استعداد های خاصیم دارن منتهی یه پدر مادر بیخیال ...

بیخیال نبود مادرش 

فکر کنم دوست نداشت مدرسه ی استثنایی بره 

دیگه دلیلشو نمیدونم

کلا خانواده تن اینطوری بودن 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

سلام میشه لطفاً جواب منو بدی در مورد ساس سوال داشتم ن همسرم جایی کار می‌کرد که اونجا آلوده به ساس بود و اینکه ما شک داشتیم که ممکنه داخل ماشین باشه کلاً چمدونش رو نیاورد اما برای اینکه مطمئن شیم که کشته شدن هر روز داریم یه سم کامل کامن رو توی ماشین اسپری می‌کنیم به نظرت تاثیر داره اینکه نمی‌دونم توش هست و اینکه یا نه اما خوب عتیاد رو رعایت می‌کنیم به نظرت سم کامن روی سای تاثیرگذار هست؟؟؟

🌌🌱  دختـــــرِفصل بهــــارم
سلام میشه لطفاً جواب منو بدی در مورد ساس سوال داشتم ن همسرم جایی کار می‌کرد که اونجا آلوده به ساس بو ...

سلام تاثیر داره من خودم با همین سم از بین بودمشون فقط مراقب باش داخل درز لباس میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام تاثیر داره من خودم با همین سم از بین بودمشون فقط مراقب باش داخل درز لباس میره 

سلام عزیزم مرسی که جوابمو دادی تا همسرم میاد خونه لباسهاشو توی لباسشویی با آب ۶۰ درجه میشورم و اینکه بعد از این سه روز ماشین رو می‌بریم کارواش صفر شویی شما چقدر سم زدید منظورم تا چند روز با کامن از بین رفتن؟

سلام عزیزم مرسی که جوابمو دادی تا همسرم میاد خونه لباسهاشو توی لباسشویی با آب ۶۰ درجه میشورم و اینکه ...

سلام خواهش میکنم  دوماه طول کشید از بین برن شما چیزی دیدین؟ یا فقط شک کردین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خواهش میکنم  دوماه طول کشید از بین برن شما چیزی دیدین؟ یا فقط شک کردین؟

نه ندیدم شک دارم چونکه اونجا سرکار گزش داشت و بعد از اینکه اسپری کامن زد و اسپری دور کننده حشرات زد به بدنش دیگه گزش نداشت با این وجود چمدان رو نیاورد اصلا و ماشین رو هرروز داره سم کامن میزنه

نه ندیدم شک دارم چونکه اونجا سرکار گزش داشت و بعد از اینکه اسپری کامن زد و اسپری دور کننده حشرات زد ...

خب پس انشالله چیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40