2777
2789
بعدش به شما گفتن رد شد یا قبول؟

ی برگه دادند ببرم مدرسه برای ثبت نام

رد نمیکنند مگه اینکه بچه ی مشکلی داشته باشه مثلا گفته بودند چندتا مکعب رو روی هم بچین یا اسباب بازی هواپیما و ماشین و حیوانات گذاشته بودند اسمشون و پرسیده بودند

الکی استرس نگیر که بچه ات هم از تو استرس و بگیره چیز خاصی نیست فقط از ما شلوغ بود معطلی داشت یکم تنقلات و اب براش ببر که گرسنه اش نشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از طریق دولت من رفتم بزن گوگل دولت من وارد شدی برو قسمت اموزش و پرورش و بقیه .. قدم ب قدم‌گوگل ...

من الان خواستم ثبت نام كنم

نوشته شماره تلفن بايد براي خود فرد باشد

الان با كد ملي پسرم ثبت نام كردم نشد

يعني بايد برم براش سيم كارت بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
من الان خواستم ثبت نام كنم نوشته شماره تلفن بايد براي خود فرد باشد الان با كد ملي پسرم ثبت نام ...

بنام خودتون یا پدرش باید باشه

وارد که شدید نام فرزندان تون میاد و باید بزنبد روی نام شون و بقیه مراحل رو برید

پسر من همه چی میفهمه وبلده ولی تو جواب دا ن همیشه وا میمونه انگار که هیچی حالیش نیست  چیکار کنم ...

اونا کارشناس اند بلدن ازش حرف بکشن. حتی بچه ای که با هیچکس حرف نمیزنه رو ب حرف میارن نگران نباش

بنام خودتون یا پدرش باید باشه وارد که شدید نام فرزندان تون میاد و باید بزنبد روی نام شون و بقیه مرا ...

ممنون

من هنوز مدرسه رو پيدا نكردم

اول ميشه سنجش ثبت نام كرد بعد مدرسه ؟؟؟

بله اصلا ربطی ب مدرسه نداره سنجش رو هرجا خواستی انجام مبدی موقع ثبت نام برگه اش رو میبری تحویل مبدی

تو ثبت نام ها نوشته مالك هستيد يا مستأجر أينا رو حتما بايد انجام داد ؟؟؟