2777
2789
حالا هرکی مجرده دو دستی بکوبه تو سرش😄😄چه بلاهایی قراره سرش بیاد😄 🙋🙋🙋🙋🙋

چه بلایی؟  

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بله 😔

کی بوده؟خودت بودی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عين پسر شما بودم استارتر.

ولي مامانم برام توضيح داد. من تعجب كردم و به تمام آدماي محترم و متشخص فاميل نگاه مي كردم و مي گفتم وااااي يعني اينا هم بله؟!! 

خخخخ ولي بعد مدتي فراموش كردم مهم نبود برام. اون موقع من ١٣ سالم بود

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...
منم عين پسر شما بودم استارتر. ولي مامانم برام توضيح داد. من تعجب كردم و به تمام آدماي محترم و متشخص ...

مامانت چه توضیحی داد؟روی روابطشون حساس نشدی ؟

اينكه به پسرت گفتي سلول ها تو آزمايشگاه تركيب مي شن جالب نبوده. آخه زمون قديم زمان حضرت مريم آزمايشگاه كجا بوده؟ 😁

منم 10 سالگی فهمیدم عمم نمیدونم چه فکری کرد سیر تا پیازشو برای خواهرم گفت خواهرمم به من گفت انقدر عجیب بود که باورم نمیشد و یک مدت بعد فراموش کردم ولی پسر تو یک چیزایی شنیده فکر کنم نهایت میگی چند روز فکرش مشغوله بعد فراموش که نه براش کمرنگ میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مامانت چه توضیحی داد؟روی روابطشون حساس نشدی ؟

گفت تمام اعضاي متناظر بدن كاملا كنار هم قرار مي گيرن تا اون اولين سلول بچه ايجاد بشه. منم خب فهميدم ديگه با كمي فكر كردن خخخ. البته بچه ها هم تو مدرسه يه چيزايي مي گفتن اونم بي اثر نبود.

نه حساس نشدم اصلاً. دو سه هفته تعجب كردم بعد ديگه از يادم رفت. تعجب و كنجكاوي م همون دو هفته بود.

2810