2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 32880 بازدید | 4853 پست
میزارم .هنوز کم نکردم اخه😵‍💫

الکی😐😐😐

مگه میشه آخه 

با هم شروع کردیم ۲۰ روزه 

من ۴ ،۵ کیلو کم کردم 

تو هیچی 

حتی یه کیلو 

قشنگ رعایت میکنی 

شاید استپ کردی

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : 73 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

سلام بچه هاامروز میخواستم روزه بگیرم متاسفانه نشدفقط وعده سحر اضافه شدسحر نان ، پنیر ، حلوا 150صبحان ...

سلام عزیزم

نوش جانت عالی بودی👏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم نوش جونت ‌عه؟؟ ولی بچه های من رفتن مدرسه😂خداروشکرررر

نه برا من خونه س

پس بی صبرانه منتظر گزارش رقصتم🤣

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
موفق باشی عزیزم فقط به خودت فوشار نیار😁

چشم فرمانده💐

آهای خوش اندامها سلام.                        گروه بنفش  من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲  هدف اول:۷۰ هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

@خزان_نارنجی    

@مارال37    

سلاااام دخترا من الان خودمو وزن کردم از ۷۸ شدم ۷۴ نیم تااازه نهار اینام خوردم با شکم پرررر😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ماااارال رقیبت افتاد جلووووو

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
@خزان_نارنجی @مارال37 سلاااام دخترا من الان خودمو وزن کردم از ۷۸ شدم ۷۴ نیم تااازه نهار اینام خورد ...

75نیم ۳کیلو کاهش😐😐😐😐تعجبببب میکنم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
نه باباااا😍😍😍😍 عالیه دخترررر مبارکت باشه آفرین

😶قربونت ولی تعجب میکنم ۳کیلو کم کردم یروز میخورم یروز نمیخورم فک کنم مال اینه😂😂از ۷۸ شدم ۷۵ با شکم پرم