2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24980 بازدید | 3544 پست
@خزان_نارنجی   سلام عزیزم ۱۱۰۰ کالری بودم امروز شاممو ساعت ۸ میخورم

من ي نگاه ديدم ليستت رو

بنظرم ميتوني خيلي بهتر بچيني برا ١١٠٠ تا 

تخم مرغ اب پز

لوبيا و عدس پخته هم دل ادم رو ميگيره و كالريش مناسب هست در مقايسه با نون  واسه صبحانه

يا حتي شام

من شام نميخوردم ١٦ ساعت فست داشتم از ٥ عصر

سلام  صبحانه=تخم مرغ آبپز،لواش،چای سیاه میان=ساقه طلایی،چای سیاه ناهار=پلو،سالاد شام=طا ...

سلام خوشگل من نوش جونت😘😘

باریکلا که اب میخوری بهت افتخار میکنم😍

من خودمم قدیما انقدر زیاد نمیخوردم انقدر مجبوری خوردم الان تشنه میشم.

چرا مجازتو پر نکردی عزیزم؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ي نگاه ديدم ليستت رو بنظرم ميتوني خيلي بهتر بچيني برا ١١٠٠ تا  تخم مرغ اب پز لوبيا و عدس ...

اکثرن روزی که ۱۱۰۰ هستم برنج میخورم ولی اصلا دلم نمیخواست ، تخم مرغ و لوبیا که سیر کنندس رو روزهایی که کم میخورم انتخابشون میکنم

چند هفته فست ۸ ساعته داشتم قبلا ،برای من خیلی سخت بود با مهمونی اصلا نمیشد و گند میزدم و عذاب وجدان میگرفتم،خیلی خوبه بتونی رعایتش کنی👍 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
اکثرن روزی که ۱۱۰۰ هستم برنج میخورم ولی اصلا دلم نمیخواست ، تخم مرغ و لوبیا که سیر کنندس رو روزهایی ...

فست ٨ بنظرم اينطوري ك ازش ميگن خب فست ب حساب نمياد تاثيراتش از حداقل بعد ١٢ ساعت شروع ميشه

بقيه روزا چند كالري هستي؟ من يكماه اول ١١٠٠ بود 

زیگزاگی

دو روز ۵۰۰

۸۰۰ _۱۱۰۰_۹۰۰_۱۰۰۰

یه روز هم چیت

صفحه ی اول هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
فست ٨ بنظرم اينطوري ك ازش ميگن خب فست ب حساب نمياد تاثيراتش از حداقل بعد ١٢ ساعت شروع ميشه

چند کیلو باهاش کم کردی؟چه مدت رعایت میکنی؟

سلام نسترن جونی .نوش جونت  شیرینی نارگیلی واسه چی خوردی آخه😒

سرخاک بابام بودیم برای فاتحه برداشتم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
چند کیلو باهاش کم کردی؟چه مدت رعایت میکنی؟

٦ كيلو توي سه ماه تقريبا

بيشترش همون دو ماه اول 

با فست و كالري شمار

الانم چند ماه گذشته خداروشكر برنگشته سرعت كاهشش ديگه كمتر شده مثلا توي چند ماه اخير يك كيلو ديگه هم  كم كردم 

البته فقط فست دارم ولي بازم خوبه ك برنگشته و رو ب كاهش هست 

@خزان_نارنجی    

@پروازبلند   چرا نیستی لیلی ؟ فقط لایک میکنی و تمام

صبحانه و ناهار نخوردم مریض شدم🥺حالت مسمومیت دارم

م و عصر خرما و ارده ۱۰۳کالری

شام کاچی ۳۸۹ کالری

م و شب شیرینی دانمارکی ۱۳۰کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۶۲۰ کالری

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
چیکار کنم الان اسمتو تو خرداد بنویسم؟ بعد خردادم سرجمع ۴تا گزارش بیشتر نمیزاری!!! آتنا امروز خیلی ج ...

بابا بقران مریضم بدن درد کشته منو یکشنبم تولد دعوتیم موندم اصلا

قول میدم از شنبه درست گزارش بدم یکشنبه که هیچی بعده اونم دیگه مرتب گزارش میدم اسممو تو خرداد ننویس چون بنظرم بره بالا وزنم 

بخدا انقدر دستام درد میکنه

🧡

سلااام سمیراجون دوروزه بچه ها نمیزارن به گروه برسم  چهارشنبه که فست بودم ۷۰۰تا بستم و چالشمم رعایت کردم

امروز پنجشنبه اینم گزارشش 

صبحانه شیر و عسل و نان 

ناهار کله جوش و نون 

شام نتونستمم طبق چالش برم بچه ها نمیزاشتن همش گربه نصف کفگیر ماکارونی داشتیم‌خوردم اونم‌سرپایی 

میانوعده موز و هندوانه 

مجاز ۱۴۰۰

مصرفی ۱۳۵۰

@خزان_نارنجی    

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

شیر ۱۰۰

مایه لوبیا پلو و ماست ۴۰۰

سینه مرغ و ماست ۴۰۰

انبه 70

گیلاس ۴۰۰ 

جمع کل ۱۳۷۰

نمی‌دونم چه ویار گیلاسی کردم. الان خودم تو تختم دلم پیش گیلاسا، جلوی خودمو میگیرم نرم. 🤦🏻‍♀️

ورزش نیم ساعت تردمیل، نیم ساعت دستگاه و وزنه

چالش هر سه مورد رعایت شد. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
٦ كيلو توي سه ماه تقريبا بيشترش همون دو ماه اول  با فست و كالري شمار الانم چند ماه گذشته خد ...

طبیعیه اوایل رژیم کاهش بیشتره

شاید بخاطر همینه میگن بهترین رژیمه از نظر دکترهای خارج ، مثل همون روزه هست دیگه کم کم پزشکا بهش میرسن

ولی از نظر من خیلی سخت اومد ، بعضی روزهایی که مهمان میرفتیم نمیشد، ساعت ۱۰ شب میدیدی میوه میخوردم فردا ظهرش باید غذا میخوردم که خیلی سخت میشد برام