2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25019 بازدید | 3550 پست
شیطون نکنه خراب کاری کردی. چه خنده ایم میکنه 😂😂

بدجور😐😔

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۳/۴/۳۰ مثبت شد😘الهی شکرت بعد از یکسال انتظار😍۱۴۰۳/۵/۸ صدا قلب کوچولوشو شنیدم🤩😋۱۴۰۳/۶/۱۳ NT احتمال پسر داد🤗🤲💙مراقب مسافر کوچولوم باش خدای مهربونم😍☺1403/۷/۱۸ آنومالی سالم بود و خدا بهم یه پسر کوچولوی ناز داده👦💙💋خدایا بابت همه چیز ممنونم🤲😍💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم عزیزم. الان مرسده رو برات تگ کنم رژیم بارداری میده😂😂😂

جدی؟! 

کالریش مشخص میشه بدونم؟ 

حتما بعد زایمان ب فکر افتاده اونم اره😁😁

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

@خزان_نارنجی    @پروازبلند    

سلام عزیزان خوبین شبتون بخیر

صبحانه شیرمحلی و یکم شکر و نان لواش ۲۰۹کالری

م و صبح موز ۹۰کالری

ناهار برنج و ران مرغ و آب مرغ ۴۲۴کالری

م و عصر کرم کارامل لواشک شکلات تلخ ۳۱۵کالری

شام برنج و ران مرغ و گوجه سرخ شده و لیموناد ۵۰۶کالری

م و شب هندوانه و چای و قند ۹۴کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۶۳۷

فعالیتم اینکه برا ملاقات مادر جاریم فامیلاشون از روستا میان ناهار و شام من غذا پختم پذیرایی کردم ظرف شستم خلاصه از ۹صبح سرپا بودم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو
سلام بچه ها صبح نان ، پنیر ، گردو ، خرما 392 شير ، موز 148 ناهار نیمرو ، لواش ، فلفل 314 شام باق ...

سلام گلم. نوش جونت

روزتم مبارک

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام 🥺امروز راضی نبودم زیاد💔 @sky9301     کالری مجاز ۱۰۰۰ کالری دریافتی ۱۱۱۹ ...

سلام

نوش جونت 🥰🥰🥰🥰

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام 🥺امروز راضی نبودم زیاد💔 @sky9301     کالری مجاز ۱۰۰۰ کالری دریافتی ۱۱۱۹ ...

همشم که ممنوعاته

روزتم مبارک

اره 🥺🥺  قربونت بشم من 😌❤️😍

خدا نکنه عزیزم

😘😘😘😘😘

@خزان_نارنجی    

سلام سمیرا جان

شیر ۱۰۰

توت فرنگی ۱۵۰

پنیر بدون چربی ۲۰۰

مرغ ۵۰۰

فیبر ۳۰

ویتامین ۳۰

جمع کل ۱۰۱۰

ورزش نیم ساعت تردمیل بیست دقیقه دستگاه

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
جدی؟!  کالریش مشخص میشه بدونم؟  حتما بعد زایمان ب فکر افتاده اونم اره😁😁

نه اون از اول بارداری رژیم داشت .الانم بچش رژیم داره هیچی نمیخوره😂 هرچی گفتم رژیم نگیر .از جنینی بچه رو بد عادت کرد😁

سلام سر گروه @خزان_نارنجی   امروز روز چیتم بود 3200باید کالری مصرف میکردم خیلی نتونستم بخورم ...

سلام عزیزدلم .چیتت چرا انقدر بالاست .یکم کم کن ازش به روزای دیگه اضافه کن

بعد کالریتو با مغز و لبنیات کم چرب.  و سبزیجات و پروتیین پر کن بیشتر .ماکارونی کلا چاق میکنه ‌